arkadaslar bu üründen aldım fakat anlamadıgım sey su güç kaynagından üzerine monteli olarak çıkan iki kablo var bunları sorucam birincisi ucu cok ince ve siyah ince bir kablo var bu ne işe yarıyor? ikinciside bir kabloda 2 baslık var biri geniş uçlu digeri ince uçlu ve hemen işlemcinin yanına takılıyor benim ana kartın üstünde küçük bir kapak var onu çıkardıgımda geniş uç takılıyken ise dar uç oluyor bu ne farkediyor? ana kartım GIGABYTE 965P-DQ6 1066FSB PCIEX CORE2 DUO LGA 775 ANAKART yardımcı olursanız sevi,nirim
:o))))))))))) o ince uc dedigin psu nun kontrol edebildigi elektrik kablosudur ısıya göre fan dönme hızı filan büyük uc dedigini tam anlamadım ama ince siyah olan o işe yarıyo cok da güzel benim kapaktaki fana takılı led ısıklı olan bilgisayar kapandıgı zaman içeriye verdigi hava akımı ve psu nun kendi akımıda dısarı veriyor böle parcaların daha iyi sogumasını saglıyor hayırlı olsun psu cok güzel iyi seçim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme