Şimdi Ara

Dark range Max high Power 300 Mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Dark range Max 300 Mbps 1 km menzilli cihaz aldım uzakta bir diş çeken internet şimdi dört diş çekiyor 16 Mbit indirme hızı sunuyor. Sorum şu olacak bu cihazın interneti dağıtma özelliği var fakat bağlanmıyor. Connectify programı ile sürekli bağlantı kopuyor. Ben bu cihazı kendi wifi modemime bağlayabilir miyim bunu nasıl yapacam yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu wifiyi cep telefonuma ve televizyonuma dağıtmak istiyorum bu yuzden modeme nasıl bağlayacağım diye öğrenmek istiyorum

• cevabı ben de merakla bekliyorum, hatta aynı işi yapan " lan çıkışlı" bir ürün var mı bildiğiniz? yani iyi çekmeyen wifi sinyalini alıp modemsiz router 'ın lan girişine takıp routerdan hem kablolu hem kablosuz yararlanmak istiyorum. bir nevi router'ı access pointe çevirecek yani.
    router:http://im2-tub-tr.yandex.net/i?id=863290032-51-72&n=21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 2 Haziran 2014; 23:22:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

cevabı ben de merakla bekliyorum, hatta aynı işi yapan " lan çıkışlı" bir ürün var mı bildiğiniz? yani iyi çekmeyen wifi sinyalini alıp modemsiz router 'ın lan girişine takıp routerdan hem kablolu hem kablosuz yararlanmak istiyorum. bir nevi router'ı access pointe çevirecek yani.
    router:http://im2-tub-tr.yandex.net/i?id=863290032-51-72&n=21

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-rt-n12-d1-300-mbps-4-port-wifi-router-access-point-range-extender-.aspx

• bi fikri olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
  • Cihazı o şekilde kullanamazsın.
  • isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın AP [Access Point=Erişim Noktası] özelliği yok.
    Bu cihaz sıradan bir kablosuz sinyal alıcı adaptör.
    Sadece dizüstü bilgisayarlarda olduğu gibi Ad-Hoc modunu destekliyor.
    Yani arada bir routera ihtiyaç duymadan birbirine bağlanma..
    Cep telefonlarında ki Wifi Direct olayı gibi...
    Connectify programı eğer bilgisayarda en az iki ağ adaptörü mevcutsa birinden alıp diğerinden dağıtabilir...
    Örneğin ethernet kablosu ile gelen interneti bilgisayarın kablosuz adaptöründen kablosuz dağıtabilir...
    Ama aynı ağ adaptörü ile hem yayın alıp hem yayın dağıtamaz..
    Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız bu cihazı uzaktan gelen sinyalleri almak için kullanın,
    conectify ile de dizüstünün kendi içindeki wirelessi ile eve kablosuz dağıtın sinyali...
    Yalnız bu işlem için bilgisayar sürekli açık kalmalı tabi ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    En ucuz çözüm : Dark WRT 150 Kablosuz Repeater Router

http://forum.donanimhaber.com/m_86506031/mpage_2/f_//tm.htm#92631668
  • anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim iş işten geçti artık mecburen böle kullanacaz :(
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dark-rangemax-wifi-300mbit-router-access-point-111033491

bu modemi alacam hocam bu modemin komşudaki interneti kablosuz olarak alıp kablosuz olarak dağıtma özelliği varmı acaba göremedim ben yazılanlarda ama yinede bilgilerinizi rica ediyorum.

@enginem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 4 Haziran 2014; 11:12:26 >

• ayrıntılı cevaplar için teşekkürler; modemimin iyi çekmediği 2 odanın birinde olan masaüstü bilgisayarıma kuvvetli çekimi olan bir usb adaptör alsam, pcnin ağ kartındaki lan girişini yukarıda resmini de verdiğim router'ın lan girişine bağlasam, bu iki odaya kablosuz yayın yapabilir miyim? ( bahsettiğiniz program ile) yada router yerine Td-w8968 modem taksam daha faydalı mı olur? eğer olursa hangi kablosuz usb adaptör önerirsiniz? teşekkürler

• aslında merak ettiğim " kablosuz usb adaptör" diye bir alet mevcutken, neden " kablosuz LAN adaptör" diye bir alet yoktur?

• sezilen S kullanıcısına yanıt
    TD W8968 bu iş için kullanılmaz...
    Odanızda kablosuz yayını güçlendirmek istiyorsanız neden hem usb adaptör hem router alıyorsunuz anlayamadım?
    Yukarıda verdiğim 2 linkten birinde ki Dark'ın veya TP Link'in ürününden birini alıp odanıza koyun...
    İçerden zayıf gelen modeminizin sinyallerini alsın, tekrar odanıza kablolu ve kablosuz olarak dağıtsın...
    Masaüstü pcnizin LAN kablosunuda cihazın arkasında ki ethernet çıkışına takın olsun-bitsin...
  • Hocam dediğiniz cihazı bi kaç gün içinde alacam dark range Max 300 Mbps cihazı satılığa çıkardım inş Alıcı çıkar değerli bilgilerinz için teşekkür ederim

• belki ben yanlış anladım, wifi güçlendirici cihazların sanki wifinin çok iyi çektiği bir yere konması gerekir diye bir izlenim edindim, bu durumda masaüstüne kablo mesafesinde olamayacak. bir de elimdeki router'ı kullanmış olup, hem satmakla uğraşmayayım hem de daha az masraflı bir çözüm üreteyim diye düşündüm. tabi şu superonline başvurduğum fiberi bir bağlayıp bitirebilirse, belki hiç birisine gerek kalmayacak, zira fiberle kullanılan modemin wifisinin adsl modeminden daha kuvvetli olduğunu duymuştum.

• Cihazı mı satıyorum ilgilenen varsa görüşebiliriz
    http://www.dark.com.tr/network/dark-rangemax-high-power-300mbps-1km-menzilli-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

Sitedeki Bilgileri

• Merhaba arkadaşlar ben de Dark RangeMAX WRT360 (300Mbit 2x3dBi Dahili Antenli 802.11n WiFi Mini Repeater) aldım ve alt katta 40+MB, üst katta ise 1,5-2 MB olan hızım üst katta 20+ MB'a çıktı. Benim için bu yeter ve artar bile, ancak birkaç dakikada bir tamamen gidiyor.
    Ethernet kablosunu takılı olarak kullanıyorum. Bu nedenle "diyagnoz" yaparken ağ adaptörünü resetliyor, ancak dakikalar geçmesine rağmen düzelmiyor. Arayüzünden girip, oluşturduğu ek ağın adını değiştirmiştim - bu kilitlenmeler olduğunda wifi'de o yeni ağ da görünmüyor. Sorun ne olabilir, benzer sorunu yaşayan oldu mu? "Bunlarda böyle olur" mu, yoksa cihaz mı arızalıdır?
  • enginckc kullanıcısına yanıt
    tam da dediğiniz şeyi yaptım, ancak cihaz ikide bir kilitleniyor... sinyalin az geldiği odada, PC'nin arkasında prize takıp, ethernet girişinden PC'ye bağladım ve bir süre memnun kaldım, ama birkaç dakika sonra kapanıyor/kilitleniyor

Merhaba arkadaşlar ben de Dark RangeMAX WRT360 (300Mbit 2x3dBi Dahili Antenli 802.11n WiFi Mini Repeater) aldım ve alt katta 40+MB, üst katta ise 1,5-2 MB olan hızım üst katta 20+ MB'a çıktı. Benim için bu yeter ve artar bile, ancak birkaç dakikada bir tamamen gidiyor.
    Ethernet kablosunu takılı olarak kullanıyorum. Bu nedenle "diyagnoz" yaparken ağ adaptörünü resetliyor, ancak dakikalar geçmesine rağmen düzelmiyor. Arayüzünden girip, oluşturduğu ek ağın adını değiştirmiştim - bu kilitlenmeler olduğunda wifi'de o yeni ağ da görünmüyor.

Sorun ne olabilir, benzer sorunu yaşayan oldu mu? "Bunlarda böyle olur" mu, yoksa cihaz mı arızalıdır?

• Esenlikler arkadaşlar.

Ben de bu cihazı kullanıyorum. 5ghz desteği de var ama nedense modemin 5ghz bağlantısını görmüyor, sadece 2.4'e bağlanabiliyor. Yalnızca bir kere 5ghz'yi gördü ve bağlandı ama bilgisayar kapandıktan sonra yine görmemeye başladı. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.