Şimdi Ara

Dark RangeMAX 802.11ac Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar uydunet dünyasına bende katıldım lakin ben modem almaktan caydım ve modemsiz başvuruda bulundum şimdi sıra geldi modem almaya mağlum tek seçeneğimiz Docsiz 3.0 için Motorolla SBG6120E tabiki wifi olmadığı için yanına güzel bir Wifi router alıcaz önerileriniz bekliyorum. Bütçem Maksimum 225 TL dir.

Ac standardına sahip en uygun fiyat performans olarak: Dark RangeMAX 802.11ac 1200Mbit var cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz

N standardında da hemen hemen bir çok cihaz bulmak mümkün lakin kullanıcılar olarak önerilerinizi merak ediyorum

Not: Evim dublekstir modem alt katta olacaktır önerilerinizi bu durumu göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim.

• SBG6782-AC'ye baktınız mı? 1800 Mbps WiFi özelliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 4 Ağustos 2015; 19:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bakmadım malesef. 1. motorolla ürünllerinden sadece temin edilebilen Türkiye'de ben SBG6120E var diye biliyorum diğerleri hep yurt dışından temin ediliyor benim böyle bir şansım yok malesef. Ha derseniz ki Ebay veya Amazon sitelerinde oralara bakıyorum ve evet ürünler mevcut ama çoğunda Türkiye'ye gönderim yok. Kaldı ki gönderim yapanlarda zaten 150 dolar + kargo ücreti istiyorlar 82 doları geçince %20 gümrük vergisine eklerseniz alacağım tek modem bana 500 küsür tl ye mal oluyor onun yerine motorolla SBG 6120E + Access Point bana daha ucuza mal olacak hem öte yandan ürünleri Türkiye den temin etmiş olucam olur da arıza çıkarsa birde gönderim yapmak istemiyorum yurt dışına. İşim gereği internete ihtiyacım çok WE transferi çok kullanan biriyim ve tahüüt verdiğim sürede işimi teslim etmem gerekiyor. Bu yüzden Netmaster modemleri de artık NZ modeli hariç istemiyorum Hat gitti İnternet Kesildi Yok birşey oldu Kablosuz çekmiyor bu tür şeylere gelecek lüksüm yok.

• asus ac68u da alabilirsin, ya da linksys'in routerları da kalitelidir. fiyat olarak yakınlar birbirlerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Range Max AC için hiç bir fikri olan yok mu acaba ? Ben öneriden ziyade bu acces point hakkında bilgi almak istemiştim ama yazan arkadaşlarıma yinede teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.