Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dark Record Mania 2 model media player cihazım var. Fakat bu cihaz DTS-HD ve DOLBY TRUE HD ses formatındaki filmleri çözemiyor.
    Görüntüde problem yok fakat DTS HD olanları sadece DTS veya DOLBY olarak, DOLBY TRUE HD olanları ise sadece 2 kanal olarak oynatıyor.
    Cihazın teknik özelliklerinde bu ses formatlarını desteklediği belirtiliyor fakat hiç bir zaman desteklemedi. Amfim VSX-323 ve HD formatları alabilme kabiliyeti var..

• Mer_SL kullanıcısına yanıt
    Maalesef desteği 0 olan bir ürün seçmişsin. Ben ürünün sürümünü bile bulamıyorum. Network bağlantısı yapmak istiyorum ama el kitabı yetersiz... Dert almışız yani..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Dark Record Mania 2 Platinium Edition alıp da ev içinde bilgisayar hard diskinde olan müzik, film, jpeg vs leri görmek istiyorum diyor ve bunu başaramıyorsanız yapmanız gerekenler şöyle

Bağlanacağınız bilgisayarların regeditinden ayar yapmanız gerekiyor. Win7 Home Premium
    (ve tabiiki diğer win 7 sürümlerinde de) Registry'de (regedit kullanarak) aşağıdaki değişiklikleri
    yapmak ve bilgisayarı yeniden başlatmak yeterli:

1. "MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\" konumuna gidip 'everyoneincludesanonymous' değerini '0' dan '1' e çevirin.
    2. Aynı yerder 'NoLmHash' değerini '1' den '0' a çevirin.
    3. MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters konumuna giderek 'restrictnullsessaccess' değerini '1' den '0' a çevirip regediti kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.

Paylaşmak istediğiniz klasörü 'everyone' için de paylaşmanız durumunda sorunsuz göreceksiniz.

Kullanıcı adı ve parolasını kabul etmiyorsa bilgisayarınıza yönetici olarak yeni bir kullanıcı oluşturunuz.

Yalnız şunu belirteyim, büyük 8-10 gb mkv dosyalar oynatılırken ağ hızı, wireless lan kurulumu, duvarlar vs vs nedenlerle düşeceğinden
    atlama durma yapabilir. müzikte sorun olmaz. bu nedenle bu tür büyük dosyaları dahili HDD ye almak veya USB den Ext HDD ile okutmak doğru oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitsayman -- 23 Mart 2015; 10:43:08 >

• Teşekkürler bilgiler için. Evet maalesef kullanma kitapçığı yetersiz.
    Şimdi Philips BDP-8000 model Blu-Ray cihaz aldım. Artık fotoğraf, video ve filmlerimi buradan süreceğim. Umarım bu cihazda sorun yaşamam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.