Şimdi Ara

DARK RECORD MANIA ile DARK RECORD MANIA 2 arasında kaldım!!! Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir medya oynatıcı almak istiyorum. Aslında Philips HMP5000 almayı planlıyordum ancak birkaç arkadaşım Dark'ın media oynatıcılarını önerdi ve ben de biraz onlara baktım. Konunun başlığında yer alan iki ürünü inceledim ve karar veremedim. Aralarında yaklaşık iki kat fiyat farkı var. DARK RECORD MANIA'yı 150 TL'ye ikinci el buldum. DARK RECORD MANIA 2 ise internette çoğu yerde 300 TL'ye var. Philips HMP5000 de 180 TL'ye var.

Lütfen yardımcı olun, hangisini alayım ya da daha iyi bir öneriniz var ise dinlemeye hazırım

• philips alın.
  • saintroyo, görüşünüz için teşekkür ederim.

Bir de şunları sormak istiyorum. Philips'i seçmenizde öne çıkan bir özellik var mıdır? Ya da diğer modellerin Philips'e göre eksiklikleri mi var?

Başka fikri olan var mı?
  • Dark Record Mania 2 alırsan çok ağlarsın. Dark yani Akortek, müşterisine hiçbir şekilde değer vermeyen bir firma. Bu konuda forumda çok uzun tartışmalar döndü. İncele derim.

Bu arada ben Goldmaster HDMI-175 aldım. Haftalardır yoğun şekilde kullanıyorum. Şeytan kulağına kurşun... nazar değmesin. Çok iyi çalışıyor. Kayıt özellikli. 2 TB disk destekli. Adam gibi servisi, desteği var. Müşteri ile çok ilgileniyorlar. 10-15 dakika telefonla en yetkili kişisi ile destek almak için konuştuğumuz oluyor. Başlarından savmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanAkkor -- 22 Nisan 2012; 14:30:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.