Şimdi Ara

Dark Record Mania Kablosuz (WLAN) 2TB Kayıtlı Full HD TrueHD Mkv/DTS 7.1 HD Media Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir hafta içinde 2 tane drm2 ve bir tane Wd Live Tv test etme fırsatım oldu(tşk ler arızalı çıkan drm'ler)
    satürn den drm2 aldım IO hatası veriyordu iade ettim.Olabilir arızalı çıkmıştır dedim.Daha sonra online satış yapan internet sitesinden wifi adaptörlüsünden aldım başladım test'e...bu arada ıo hatası ile ilgili sorunumu firmanın forum sayfasına yazdım ama teknik ekip şaşırdı bu hataya.Herneyse kayıt yapayım dedim.o da ne cihaz kendini resetliyor(yetersiz hava sirkülesinden sabit diskin ısınması cabası).Forum sitesindeki adminler topikleri kilitlemekten cevap vermeye zaman bulamıyor.Kendilerinden daha teknolojik kullanıcıların yazdıkları sorunlara cevap bulamadıklarında karşısındakileri bilgi düzeyi düşüklüğü ile suçluyorlar.Kendini kanıtlayan müşterinin sonrasında şikayeti siliniyor yada şaşırma ifadeli adminin en son yazdığı mesajla topic kilitleniyor.Sonuç itibariyle bedava verilse almayacağım cihaz çünkü kullanamadıktan sonra ne yapayım onu(gerçi perpaya gidip salih'in kafasına fırlatmak var ama iade etttim:) ).Sakın olaki içerisine sabit disk takmayın(çok fazla ısınıyor ve sabit diske zararlı)

Flicker açmaz forum sitesine yazarsın "siteye erişim yok ondan açamazsınız" der.picasa açmaz cevap aynı,youtube da ne cevap verirler siz tahmin edin.Her şeyde sorun vardır ama bu çin mucizesi sobada sorun yoktur.Kullanıcılar zaten bunu kullanmayı hiç bilmez.Tek bilen teknik ekip ama onlarda topic silmekten yada kilitlemekten zaman bulamıyor.

2. aldığım drm'yide iade ettim.Gittim çok daha ucuza WD TV LIVE aldım.Kafam rahat,sorunsuz.Flicker da açıyor picasa da youtube da,kesinlikle sorunsuz cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilulu -- 22 Eylül 2011; 20:06:09 >

• Arkadaşlar kayıt özellikli medya player arıyorsanız sizlere Dexonic markasını tavsiye ederim.Uydu alıcısından tv kaydı mükemmel, oynatmadığı film kodeği yok, yutube,internet tv ve daha bir çok internet özelliği var ve çalışıyor.Ağ bağlantısından paylaşıma açtığınız medya dosyalarını transfer etmeden izleyebiliyorsunuz.Ben cihazın içine 1 tb'lik harddisk taktım ve elimdeki film arşivimi ve resimlerimi harddiske aktardım.Saatlerce film seyrediyorum sessiz fanı sayesinde ısınma olmuyor.Ayrıca resimlerimi müzik eşliğinde slayt olarak izliyorum.Cihazı incelemek ve özelliklerini merak edenler için yetkili firmanın web adresihttp://www.digitaltrend.com.tr/ dir.Ben Mart 2011'den beri cihazı kullanıyorum hiç problem yaşamadım.Ben memnunum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Arkadaşlar kayıt özellikli medya player arıyorsanız sizlere Dexonic markasını tavsiye ederim.Uydu alıcısından tv kaydı mükemmel, oynatmadığı film kodeği yok, yutube,internet tv ve daha bir çok internet özelliği var ve çalışıyor.Ağ bağlantısından paylaşıma açtığınız medya dosyalarını transfer etmeden izleyebiliyorsunuz.Ben cihazın içine 1 tb'lik harddisk taktım ve elimdeki film arşivimi ve resimlerimi harddiske aktardım.Saatlerce film seyrediyorum sessiz fanı sayesinde ısınma olmuyor.Ayrıca resimlerimi müzik eşliğinde slayt olarak izliyorum.Cihazı incelemek ve özelliklerini merak edenler için yetkili firmanın web adresihttp://www.digitaltrend.com.tr/ dir.Ben Mart 2011'den beri cihazı kullanıyorum hiç problem yaşamadım.Ben memnunum tavsiye ederim.

bunun da üreticisi aynı markası farklı değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilulu

quote:

Arkadaşlar kayıt özellikli medya player arıyorsanız sizlere Dexonic markasını tavsiye ederim.Uydu alıcısından tv kaydı mükemmel, oynatmadığı film kodeği yok, yutube,internet tv ve daha bir çok internet özelliği var ve çalışıyor.Ağ bağlantısından paylaşıma açtığınız medya dosyalarını transfer etmeden izleyebiliyorsunuz.Ben cihazın içine 1 tb'lik harddisk taktım ve elimdeki film arşivimi ve resimlerimi harddiske aktardım.Saatlerce film seyrediyorum sessiz fanı sayesinde ısınma olmuyor.Ayrıca resimlerimi müzik eşliğinde slayt olarak izliyorum.Cihazı incelemek ve özelliklerini merak edenler için yetkili firmanın web adresihttp://www.digitaltrend.com.tr/ dir.Ben Mart 2011'den beri cihazı kullanıyorum hiç problem yaşamadım.Ben memnunum tavsiye ederim.

adam satıcı kardeş hala farkedemedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KatanaHero

quote:

Orijinalden alıntı: kamilulu

quote:

adam satıcı kardeş hala farkedemedin mi?

Ben arkadaşın satıcı olduğuna inanmıyorum.Evet Deconic markasıda blutimes firması tarafından üretim yapılmış.Çünkü cihazı bende inceledim üretici firma adı cihazın alt tarafında yazıyor.Dexonic formunuda okuyorum.Orada cihazın bazı problemlerinden bahsediliyordu fakat son çıkan güncellemeyle problemleri düzelmiş.Dark record mania 2 cihazı ile aynı kasa yapısına sahip acaba Dexonicin yazlımı dark cihazına uygun olurmu?

• Selamlar,
    Bu ürünü kullanıyorum fakat bir türlü ağdan bilgisayarıma erişemedim. Cihazın ağ ayarlarını yaptım internete bağlanabilior fakat ağdan dizüstüme erişmeye çalıştığımda workgroup kısmında dizüstümü görüyorum fakat ağ kullanıcı adı ve parola istiyor. Win7 ultimate X64 kullanıyorum. Darkın forumuda kapanmış. Bana bir yol gösterebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.