Şimdi Ara

Dark_SmokE1 nin gercek yüzü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen kimsin bana sus diyon yaaa kımsın olum sen suna bak yaa elın 16 yasında sumuklu sıpalarıyla ugrasıyoruz

senın seaglede hala oynadıgınıda bılıyorum bugun konustugumun sen oldugunu numara yaptıgınıda bılıyorum...

benim için lv degıl dostluk onemlıdır ınanmayan gırsın venıceye sorsun benı herkese benım arkadasımın carı hacklendı dıye sız caldıgınızdan berı pesınden kosturuyorum olayın cok sukur ki avo kai gıttı ama darkı kurtarabıldık .....

ıkı tane ıtememı kaldık o ıtmlerle ılgılı guzel ata sozlerı varda soylemek ıstemıyorum

yazık su vatanın gelecegıne sızın gıbılerı gordukce ulkenın gelecegı hakkında gıttıkce kotumser oluyorum...

neyse ne yazarsan yaz dahada uzatmıycam insan olana cumle kurulur bos konusuyoz burda herkes kımın ne mal oldugunu bılıyo.
  • konusmıycam dedım gene tutamadım arkadasım bırı bana soylesın lv 63 char 3 saatte % 50 den fazla kasacak adam varsa ben charımı ona verecem. ben senın sıfrelerı herseyını bıldıgını bılıyorum neyse .....
  • ya beyler msn den konuşsanıza ya burda tartışması zor olur
  • Ben olayı açıklamaya çalışayım.
    Dark_Smoke ve SEAGLE_TR(forumda adı :nickyoksunu) bizim guilddeydiler.
    SEAGLE_TR guildden atıldı ve Dark_smoke adlı arkadaşımız buna guvenıp carını kasması için vermiş.
    Seagle kendini Dark_Smoke un gerçek sahibi (yani soykan) gibi gosterip arkadaşlık kisvesiyle KAI ve AVO_KNIGHT ın şifresini istemiş onlarda guvenip vermiş.

Bu olayda en vahimi sadece soyulmak değil lv64 ve lv 60 iki carın heba olması. bu carın sahıbı gızı soruyu hatırlamıyordu. Bunu duvan Soykan (Dark_Smoke) carını AVO_KNIGHT a özür olarak verdi.
    Bu AVO_KNIGHT ticked sız botsuz el emeği ğöz nuru bir çardı. inanın keni carım hacklense bu kadar uzulmem cunku ben o kadar emek harcamadım.

Gelelim forumda Nickyoksunu oyunda seagle olan kişiye bu adam gerçekden trojen hack felan bilmez.
    Ama profosyonel bir yalancıdır. Sürekli yalan soyler arkadaşlık dostluk felan gibi erdemleri yoktur.
    Ben ve guildimiz arkadaşlığı ön planda tuttuğumuz için yamuk olmazdı. Bu adam gelene kadar. Hayatımda gordugum en aşağılık insan diyebilirim. önümde geberse yardım dilense vicdanım hi ç titremez yardım felan etmem. Oyun için bu kadar sinirlenirmi demeyin kendisine o kadar iyilik yapmış birine böye şerefsizlik yapan ve hala konuşan bir insan kendisi. Tek kelimeyle aşağılık. Abisinin carının şifesini kız kardeşini kandırıp almış. Kızın guilde girip abimin carı hacklenmiş ne yapacam dediğini hiç unutmam. abisine karşı o kadar mahcup olduki. benm yazdıklarımı nickyoksunu denen mahlukun anlamıyacagını zaten biliyorum . siz nasıl bir insan oldugunu görün.

• bişey daha eklemek istedim avo ve kaiyi gece gunduz alın terıyle kasan arkadaslarım simdi kendi emekleriyle bu karakrterlerin murder puanını 200 bin yaptılar. işte alın terının karsılıgı...
  • @ nickyoksunu, bu olayda haklısın ya da haksızsın demiyorum çünkü olayı bilmiyorum ve zerre kadar da umrumda değil açıkcası. ama sana diyeceğim şu; yaşın küçük, haddini bilerek konuş, başkalarına ''sen kimsin de....'' türünden diyaloglara girmeye hakkın yok. onun için haddini bilerek ve saygı çerçevesinde ver cevaplarını. insanların daha fazla sinirini bozma. yaşının gerektirdiği gibi davran, kimse dünkü çocuğun laf söylemesine de izin vermez bunu aklından çıkarma....
  • ya ben dedim gene diyorum birbirlerine pm den msn adreslerini atsınlar orda tartışsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

bu arada 3 saatte ticket+2 quest(her biri yaklaşık%8 verir)

herbiri %8 weriyorsa hesapla bakalım ticket+quest+quest =3 ... 3.%8 = %24 noldu %50 ye :(
    azuhah aklıma 2 günde botsuz 46 mı ne olan adam geldi..

sende 6 saat oynasan 63 ten 64 e geçicen ha ? ulan demek ki bu serwerlarda oynıyan adamların herbiri 3-4 dakika falan oynuyo ki daha tüm oyuncular 70 olamamış...
    harbiden profesyonel yalancı diyen arkadaşı şimdi anladım...ufak at ya..
  • gereksiz çırpınışlar işte..ya ben lwl 40 ta 3 saat ticketla hiç durmadan %34 zor kasıyorum sen napıomuşsun öyle öff tamam..uğraşılmaz zaten herşeye cewabın wardır hadi hayırlı işler..
  • ya sen benim dediklerimden anlamıorsun galiba yoksun, ben orda ''başkaları sana hakaret edebilir, sesini çıkaramazsın''mı dedim? hayır, sadece cevap verirken saygını koru dedim. insanların dediklerini tam olarak anlamadan yorum yapma lütfen...
  • quote:

sende o kadar laftan sonra soğuk kanlı olmamı bekleme lütfen

ok soğuk kanlı olma, ağzına geleni söyle herkese, sonra da lafı yiyip otur tamam mı ?
  • SEN ARAMIZDAKI DOSTLUGA LAF ATACAKM EN SON ADAMSIN SENLE BEST ARASINDAKI BUTUN OLAYI BILIYORUM KIMSE SENI ASAGILAMADI SEN KENDIN KASINDIN 16 YASINDA 26 YASINDAKI ADAMA LANLI LUNLU KONUSURSAN ATILIRSIN TABI BEST COK IYI BI ADAMDI SENIN YUZUNDEN ATILDI GUİLDDEN ADAM SANA KALKANI VERMEDI DIYE UYZLUK YAPTIN DAHADA DETAYA GIRMEK ISTEMIYROM GECMIS GITMIS KONU ETRAFINDAKILERE BOK ATMA HERKES ANLADI SENIN NE MAL OLDUGUNU

ARKADASLAR BU RESIMDEKILER BIZIN SOYULAN CARLARIN ITEMLERI 60+4 SHIELD DEDIGIDE BENIM 3.5 MİL VERIP ALDIGIM SHİLD BITARAFINA TAKSIN BASKADA BISEY DEMIYRUM

SANA KIM NE DESE EN AGIR KUFURLERI ETSE YERIDIR DAHADA DIYOKI NASIL SOGUKKANLI KALABILIRIM DIYO

BUKADAR 5 PARA ETMEZ ADAM OLACAGINI DUSUNMEZDIM YUUUUUHHHH YANI
  • heretic sen bir daha tatile gitme

quote:

msn üzerinden yapamaz yoksa bu forumda takılan ve database den hacklediğini söleyenleride tanıyorum ben onları kastetmiştim

Msn üzerinden yapamaz ha ! 5 dk lık iş Formattan çıkmış olmasaydım deneyebilirdik hatta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 20 Ağustos 2006; 1:51:08 >

• adam 60+4 shieldi 3,5m verip kendim aldım diyor sende diyorsunki itemler bende. hırsızın dikalasısın sadece bukadarını söylüyorum... zaten 16 yaşındaki bir çocuk nekadar hızlı bir sosyal eğitim alırsa alsın bazı erdemlerden yoksundur hayat tecrübesinin de anlamı budur.
  • Nickyoksunu DarkSmoke la oynuyodu yaptıklarından sonra darksmokeun sahibi carısoyulan arkadaşa verdi.
    Nickyoksunu şu an kuyruk acısıyla saldırıyo sağa sola. :D

Nickyoksunu devam et hoşuma gidiyo cırpınışların. Herkez hakettiğini buluyo. Dün darksmoke u guilde aldık. Hakan shıeldını bana verecekti :D
    Haberin olsun kudur daha sen. muhaha. Seni gördüğümüz yerde kesecez. Sen en iyisi server değiştir gozumuz görmesin senin gibi bir hırsızı keserken nası zevk alırım anlatamam:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow00

Nickyoksunu DarkSmoke la oynuyodu yaptıklarından sonra darksmokeun sahibi carısoyulan arkadaşa verdi.
    Nickyoksunu şu an kuyruk acısıyla saldırıyo sağa sola. :D

Nickyoksunu devam et hoşuma gidiyo cırpınışların. Herkez hakettiğini buluyo. Dün darksmoke u guilde aldık. Hakan shıeldını bana verecekti :D
    Haberin olsun kudur daha sen. muhaha. Seni gördüğümüz yerde kesecez. Sen en iyisi server değiştir gozumuz görmesin senin gibi bir hırsızı keserken nası zevk alırım anlatamam:D

BU DÜNYADA ACISI ÇIKMASA BİLE ÖTEKİ DÜNYADA KESİN ÇIKAR KUL HAKKI EMEĞİ YEMEK ÇOK GÜNAHTIR BU HARAM GİBİ BİRŞEY SONUÇTA ADAM ONA EMEK BELKİDE PARA YATIRMIŞ SEN ONU ÇALIYORSUN VE BELKİDE CHARI YTL OLARAK SATIP HARAM PARA YİYİYORSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 20 Ağustos 2006; 12:40:32 >

• quote:

ya yeter be ben kapadıkça açmayın konuyu gerekenler serverdada konuşuldu BEN soydum varmı daha ötesi hadi herkese iyi oyunlar

ARKADAŞIM KABAHAT SENDE DEĞİL SENİ YETİŞTİRENDE KABAHAT... BU TÜR VELETLER LERE SOKAK ÇOCUGU DEMEKTEN BAŞKA BİŞİ GELMİYOR AKLIMA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 20 Ağustos 2006; 12:45:29 >
  • quote:

ya hakketten yeter untouchablex sizde anlama sorunumu var ben aldım isteyene satabilirim
    64+3 crit8 blade
    64+3 crit7 bow
    fiyatlar 3.5m -4m arasında başlamaktadır
    diğer itemleri stall charımlan arada isteyenlere sergilicem

yok tmm bitti herkes hıncını çıkarmaya calısmıs bende yenı gördüm bende çıkardım muharek kandil günü sinir oldum sbaah sabah
  • bu topicte bayağı ş...... varmiş ya
  • Oyunda kendı basına takılıcaksın redkitt hesabı ne beleşci olucaksın nede mılletı kazıklamaya ugrasıcaksın kendı halınde takılıcaksın. zaten mılletın basına ne gelıyo bu beleşcılık yuzunden gelıyo adamın bırı gelıp sılahını +7 yapimmi dıyo adam daha sen kımsın ne ıstıyosun demeden hadı hadı yap dıyo sılahı verıyo sonra baslıyolar aglamaya bişeyleri elde etmek ıcın calısmak cabalamak gerek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.