KarapathiaN ve ekibinin hazırladığı Türkçe yamadır. Yama Anonymous Çeviri'de ücretsiz olarak yer alıyor. Ben kolay kurulum yapabileceğiniz bir versiyonunu paylaşıyorum. Ayrıca oyunda klavye simgeleri ve playstation simgeleri yer almıyor. (playstation simgeleri oyunun dosyalarında gözüküyor ama oyun içinde ps koluyla girmeme rağmen bu simgeler çıkmadı.) Bu yüzden yamanın klavye ve playstation simgelerini içeren 2 ayrı versiyonunu da hazırladım. Oyun içi öğretici kısımları gamepad'lere özel hazırlandığı için yamanın klavye versiyonunda bu öğretici kısımları klavyeye göre yeniledim. Kurulum: Türkçe yama klasöründeki dosyaları Steam\steamapps\common\DARK SOULS III\Game içine at. launchmod_darksouls3.bat ile oyuna gir. (Türkçe yama ile Çevrimdışı oynamanız daha güvenli olur.) Xbox simgeleriyle Türkçe yama: Türkçe Yama Klavye simgeleriyle Türkçe yama: Türkçe Yama Playstation simgeleriyle Türkçe yama: Türkçe Yama Diğer Dark Souls Türkçe yamaları: DARK SOULS Prepare To Die Edition Dark Souls II Scholar of the First Sin Ekran görüntüleri: ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulsSever -- 8 Şubat 2025; 3:50:9 > |
Bildirim