Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
193.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bosslarda zorlanıcak olursan ekle imdada yetişirim. kupa işinde yardımlaşırız bu sayede. PSN sevgiylekal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CeNGaVeR_TR

Üstad helal olsun tebrık ederim alınması en güç kupalardan birini hanene kazımıssın. bloodborne tropyleyen bırı olarak ds3 olduğu kadar zorlanmadım finalı yapıp bıraktım kupa işini bezdirmişti. senin gazına gelip save upload edip tekrardan başlıcam. 4 kupam kaldı 1)Master of Expression, 2)Master of Sorceries, 3)Master of Pyromancies 4) Master of Rings yüzüklerde bildiğim kadarıyla arkadastan temin edip kupa alınabılınıyor diğer kupalar içinde ışık tutarsan cok memnun olurum. nasıl ilerlemem lazım nelere dıkkat etmem lazım

Alıntıları Göster
    Öncelikle teşekkür ederim.. aslında zor değil fakat çok uğraştırıcı diyelim.zaten zor yapan etkende bu tam olarak.

Sorceries büyülerini toplamak kolay 1 tane büyü var onun için covenant'da pvp yapmanız gerekiyor o covenant en kalabalık covenant zaten itemi takın dakika başı invade yeriniz.10 tane human dregs toplamanız gerekiyor.

Yine aynı şekilde bir pyro büyüsünü almak için 30 tane vertable stackle toplamanız gerekiyor o biraz sıkıntılı yanlız.. rosiria fingers covenantına bağlı bir arkadaşınızı düşman olarak çekin 30 kez öldürüp toplayın en kolay yolu o onun.

Master of Expression'da NPC görevleri çok önemli özellikle bir iki tanesini kaçırmamanız gerekiyor videosu var youtubeda.

Yüzükler için ben yardımcı olurum.. hepsini veririm psn adresinizi özelden atmanız yeterli.

• eyv hocam çok teşekkür ederım bilgiler içim. işin püf noktasını bulmussun. yüzükler konusunda da yardımcı olursan cok memnun olurum NG++ derdinden benı kurtarmıs olursun. ne kadar teşekkür etsem azdır PSN Adresim sevgiylekal SAYGILAR
  • Estusların etkisi artırmanın bir yolu var mı? Çeyrek canım varken 3-4 tane içersem ancak tamlıyor canımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Estusların etkisi artırmanın bir yolu var mı? Çeyrek canım varken 3-4 tane içersem ancak tamlıyor canımı.
    undead bone shard'ları toplayıp firelinkdeki bonfireda burn yapın +11'e kadar 11 tane var oyunda ayrıca estus ringde takılı olsun.
  • şimdilik bi sıkıntı yok ds2 ve 1 e göre zor ama npc summonla falan götürüyorum zor bosslarıda.
  • Sağ ol.

Bir de Firelink'de tahta oturanlardan biriyle transportasyon diye bir şey var, o ne? Yüzük falan da satıyor. Havel Ringi alacağım da önce bir sorayım dedim.

Az önce saçma sapan çerez bir düşmana ölerek 4 levellik soulu kaybettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 4 Ağustos 2018; 16:15:0 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Sağ ol.

Bir de Firelink'de tahta oturanlardan biriyle transportasyon diye bir şey var, o ne? Yüzük falan da satıyor. Havel Ringi alacağım da önce bir sorayım dedim.

Az önce saçma sapan çerez bir düşmana ölerek 4 levellik soulu kaybettim
    Yüzükleri almayın onu başka bir oyuncuda atabiliyor size.. büyüleri alın sadece ondan.
  • Uchigatana kullanıyorum. +6 ya kadar yükselttim, bundan sonraki yükseltmelerde Titanite Chunk istiyor. Oyunun %40-50 sine gelmeme rağmen hiç Titanite Chunk bulamamışım. Diğer yüseltme seçeneklerine baktım. Bazı yükseltmelerde kılıcın hasarı düşüyor neden bu? Raw yükseltmesi yapayım mı?
  • Firelinkteki yaşlı kadından başka doğru düzgün ıvırzıvır alışverişi yapabileceğim biri yok mu yaw? Ok alacağım tahta oktan başka bir şey satmıyor. Patlayıcı ok, zehirli ok, büyük ok falan yok mu?
  • Arkadaşlar Master of Rings trophy'si için son bir yüzük kaldı. (Ring of Favor +1) kimde var arkadaslar alıp kupa geldikten sonra iade edicem. yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CeNGaVeR_TR -- 7 Ağustos 2018; 7:51:59 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bloodborneyi 4 kez bitirdim. Dark souls 3 e başlamak istiyorum.Fakat ingilizcem hiç yok.Oynarken çok sorun yaratırmı.Bloodborneyle kıyasla oyun nasıldır.Ayrıca şu an delux sürümü 89 tl.Bu fiyata değermi.Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ash_1408

Arkadaşlar merhaba. Bloodborneyi 4 kez bitirdim. Dark souls 3 e başlamak istiyorum.Fakat ingilizcem hiç yok.Oynarken çok sorun yaratırmı.Bloodborneyle kıyasla oyun nasıldır.Ayrıca şu an delux sürümü 89 tl.Bu fiyata değermi.Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi oyunlar
    Bu oyun verdiğiniz her kuruşa değer o açıdan kuşku olmasın.. Deluxe alın ringed city dlcsi ana oyundan bile daha güzel mekana ve bosslara sahip.Hikaye olarak Bloodborneden çok daha iyidir çünkü npcler çok sağlam hikayelere sahipler.Bloodborne e nazaran daha fazla silah ve item çeşitliliği var.ama çeşitlilik demek daha kaliteli demek değil bloodborne silahlar açısından daha kaliteli bi yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 13 Ağustos 2018; 10:2:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nameless King ile Darkeater Midir ömrümü yediler yaw
  • hala lazimsa yardimci olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    sağol hocam hallettim. kımseden ses cıkmayınca ikinci oyun açıp tamamladım.
  • Seriye DS3 ile dahil oldum. Hep duyuyordum görüyordum ve bir rpg sever olarak çok beğendim. Henüz undead settlement ı bitirmek üzereyim. Yeni şeyler keşfetmek güzel.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık

• seride 1. oyun kadar 2 ve 3 hiç keyif vermedi 1 efsane ve efsane olarak kalacak
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.