Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
193.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byeler birşey soracağım bu oyun videolarından izlediğim silahtaki kılıç vs ekstra bir özellik tuş kombinasyonu ile açılıyor. bu fp den biraz gidip kılıçta elektrik özelliği varsa o açılıyor mesela bunu nasıl yapabilirm.
  • Silaha göre değişiyor o ama genel olarak silahı iki elinle tutup L2 ye basarsan weapon skill aktif olur. aynı işlemi bazı kalkanlar elindeyken de yapabilirsin. Bunun için de kalkanın özelliğinin "weapon skill" olması yani tek ekke de onu kullanmaya izin vermesi gerekir. Shield of Want gibi
  • ellerimkirli kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim başkan sağolasın
  • Takıldığınız, geçemediğiniz boss olursa yardımcı olabilirim.Bide şu görünümü nasıl değiştiririz yaw mesela elemanın biri sirris summon sign irithyll görünümünde oynuyordu.netten o kadar baktım bulamadım.
  • RDR 2 çıkana kadar oynayayım diye aldım . Bloodborne ' dan sonra cidden çok iyi geldi . Bloodborne' u bitireli 4 ay oldu . Ve bu türe aç hale gelmişim onu fark ettim dün açtığımda oyunu Bir de bir şeyi fark ettim . Şu ana kadar 2 boss bir tane de mini boss kestim. Ancak bosslar bana kolay geldi . Bloodborne'da 15-20 kere takıldığım oluyordu . 17-18 boss'tan 12-13 boss kesin zorlamıştır beni fazlasıyla. Ama bunda birkaç kere komboları takip ettikten sonra basit bir şekilde alınıyor. Acaba oyun başlarındayım ondan mıdır bilemedim
  • Kolay gelmesinin sebebi oyunun dinamiğine Bloodborne'den alışmanız. Tüm türü yalayıp yutmuş biri olarak bunu yardım ettiğim çoğu kişiden defalarca duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Ekim 2018; 15:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS2 den sonra çok hızlı gelmişti DS3. Anlamadan bitirmiştim. Bir daha başlayacağım zaman bulursam.
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için DS2 ve DS1 oyun performansını denediniz mi ? DS3 kadar iyi bir performans veriyor mu önceki oyunlar ? Tüm tür deyince aklıma geldi hemen sorayım dedim.
  • Her 2 oyunda Remastered, performas derken fps performansını soruyorsanız 60fps sabit. Yok oynanış,hikaye zorluk vs. bahsediyorsanız kesinlikle alın oynayın. Özellikle serinin üvey çocuğu muamelesi görmüş DS2 zorluk olarak Dlc'si ile çıtayı bir souls oyunu olarak en yükseğe çıkartıyor. 1. oyun ise Ds3'te adı,sanı geçen karakterler,onların hikayeleri çıkış noktaları,itemler vs. kanlı canlı karşınızda. Oynanış olarak burası önemli almadan göz önünde bulundırmanız elzem. Her 2 oyunda bir önceki nesilden aktarma olduğu için oynanış olarak yavan gelebilir.Mekanikler eski yani. Özellikle DS2 bir hayli hantal bir oyun. Bloodborne ve Ds3 oynamış bünyeye Ds2 şok etkisi yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Ekim 2018; 15:49:47 >
  • Ben de bu şok etkisinden korkuyorum aslında Çünkü oynanış videolarında gördüğüm kadarıyla çok yavaş . Bir sonraki indirimlerden alıp deneyeyim en iyisi. Tekrardan teşekkğr ederim uzunca detaylı yorumunuz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreign. -- 22 Ekim 2018; 15:55:53 >
  • Rica ederim,DS2 konusunda mutlaka deneyin derim. Çok farklı bir tadı var. Co-op oynamayı seviyorum derseniz eşlik ederim,psn bırakmanız yeterli.
    İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Ekim 2018; 22:35:21 >
  • Dark Souls'un olması gereken orjinal hali o zaten. Amerikalı ergenler için kolay olsun diye hızlandırdılar oyunu. Demon Souls ve Dark Souls 1 olması gerektiği gibi aslında yavaş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 22 Ekim 2018; 17:48:58 >
  • Beyler kusura bakmayın konu çok uzun olduğu için araştırmasını yapamadım. Boss kapılarında yardım çağırmak için ember kullanıp yerdeki sarı yazılara tıklıyoruz . Peki yardıma gitmek için ember şart mı ne yapmamız lazım . Kısaca online olabilmek için hem yardıma gitmek hem yardım çağırmak için ember şart mı? Bu online olayını açıklarsanız memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Beyler kusura bakmayın konu çok uzun olduğu için araştırmasını yapamadım. Boss kapılarında yardım çağırmak için ember kullanıp yerdeki sarı yazılara tıklıyoruz . Peki yardıma gitmek için ember şart mı ne yapmamız lazım . Kısaca online olabilmek için hem yardıma gitmek hem yardım çağırmak için ember şart mı? Bu online olayını açıklarsanız memnun olurum
    Hocam ember sadece yardım çağırmak için gerekli.Onun dışında yardım etmek için diğer oyuncuların bıraktığı işaretlere tıklamanız yeterli.diğer online eşyalarda aşağıda.

White Sign Soapstone - Bu item ile yere yazi birakip diger oyuncularin dünyasina yardima gidebilirsiniz.

Dried Finger - Bu itemi kullanirsaniz siz ve +3 phantom co-op yapabilirsiniz. Fakat isgalcilerinde grup halinde toplanmasina neden olursunuz ve isgal sikligi artar.

Red Sign Soapstone - Bu item ile yere kirmizi yazi birakip sizi çagiracak oyuncu ile pvp yapabilirsiniz.

Red Eye Orb - Bu item ile baskalarinin dünyasina rakip olarak gidersiniz.

Cracked Red Eye Orb - Bu item ile baskalarinin dünyasina rakip olarak gidersiniz.

Black Separation Crystal - Bu item ile gittiginiz oyuncunun dünyasindan kendi dünyaniza dönersiniz.

- Co-op için yardima gidecekseniz yere White Sign Soapstone ile yazi birakmalisiniz.
    - Host olmak için baskasinin yazisini summonlamaniz gerekiyor.
    - Arkadasinizla parola kullanirsaniz level farki ortadan kalkar. (Silah upgrade seviyeleri hariç)
    - Parola yoksa sistem biraz daha farkli bir hesaplama ile çalisiyor. Katildiginiz covenant, silahinizin upgrade'i gibi etkenler ortaya çikiyor.
    NOT : Oyunda şifre dahi olsa level farkından dolayı buluşamadığım 2 bölge var. High Wall of Lothric ve Irithyll of the Boreal Valley. Bu ikisi dışında herhangi bir sorunla karşılaştığım bölge olmadı.

Eslesebilen silah upgrade araliklari asagidaki gibidir.
    +0 <----> +2
    +1 <----> +3
    +2 <----> +4
    +3 <----> +5
    +4 <----> +6
    +5 <----> +8
    +6 <----> +9
    +7 <----> +10
    +8 <----> +10
    +9 <----> +10
    +10 <----> +10

• quote:

Orijinalden alıntı: ash_1408

Hocam ember sadece yardım çağırmak için gerekli.Onun dışında yardım etmek için diğer oyuncuların bıraktığı işaretlere tıklamanız yeterli.diğer online eşyalarda aşağıda.

White Sign Soapstone - Bu item ile yere yazi birakip diger oyuncularin dünyasina yardima gidebilirsiniz.

Dried Finger - Bu itemi kullanirsaniz siz ve +3 phantom co-op yapabilirsiniz. Fakat isgalcilerinde grup halinde toplanmasina neden olursunuz ve isgal sikligi artar.

Red Sign Soapstone - Bu item ile yere kirmizi yazi birakip sizi çagiracak oyuncu ile pvp yapabilirsiniz.

Red Eye Orb - Bu item ile baskalarinin dünyasina rakip olarak gidersiniz.

Cracked Red Eye Orb - Bu item ile baskalarinin dünyasina rakip olarak gidersiniz.

Black Separation Crystal - Bu item ile gittiginiz oyuncunun dünyasindan kendi dünyaniza dönersiniz.

- Co-op için yardima gidecekseniz yere White Sign Soapstone ile yazi birakmalisiniz.
    - Host olmak için baskasinin yazisini summonlamaniz gerekiyor.
    - Arkadasinizla parola kullanirsaniz level farki ortadan kalkar. (Silah upgrade seviyeleri hariç)
    - Parola yoksa sistem biraz daha farkli bir hesaplama ile çalisiyor. Katildiginiz covenant, silahinizin upgrade'i gibi etkenler ortaya çikiyor.
    NOT : Oyunda şifre dahi olsa level farkından dolayı buluşamadığım 2 bölge var. High Wall of Lothric ve Irithyll of the Boreal Valley. Bu ikisi dışında herhangi bir sorunla karşılaştığım bölge olmadı.

Eslesebilen silah upgrade araliklari asagidaki gibidir.
    +0 <----> +2
    +1 <----> +3
    +2 <----> +4
    +3 <----> +5
    +4 <----> +6
    +5 <----> +8
    +6 <----> +9
    +7 <----> +10
    +8 <----> +10
    +9 <----> +10
    +10 <----> +10

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Çok teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    rica ederim hocam eğer takıldığınız bir boss olursa yardımcı olurum.iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ash_1408

rica ederim hocam eğer takıldığınız bir boss olursa yardımcı olurum.iyi günler

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam .

• Bu selamlama gastures diye geçiyor sanırım PS4 joysticte nasıl cikatabilirim bu menüyü bakımda bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: omrtnckl

Bu selamlama gastures diye geçiyor sanırım PS4 joysticte nasıl cikatabilirim bu menüyü bakımda bulamadim
    Ortadaki pad in sol tarafına bas

• Eyw hocam teşekkür ederim oyunu oynuyoz bı yere kadar geldikte hep ezbere gelmisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrtnckl -- 29 Ekim 2018; 21:3:42 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.