Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.043
Cevap
30
Favori
110.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazmıyor kabul edilip edilmediği, e mail gönderdilerse sipariş detaylarını sorun çıkmamıştır herhalde. Sipariş işleme alınmış oluyor bildiğim kadarıyla o posta gelince.
    Genede onlara sormak lazım, ne desek boş buradan.
  • kumdaoyna kullanıcısına yanıt
    kontrol olayına fazla takılmayın gamepad olmadan oyun eziyet olur.yine korku,sinir,kasvet,hırs,heyecan geri dönüyor demek yedin beni dark souls
  • Kontrol pedi olmadan oynayamayanlara gülüyorum, yamayı yaptıktan sonra herhangi bir pc oyunundan farkı kalmıyor. Firmanın bu kez pc odaklı yapacağını üzerine basa basa söylemesine rağmen hala ne kontrol pedinden bahsediyorsunuz, ilgi mi çekmeye çalışıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Nisan 2014; 12:33:56 >
  • Kumanda işi bence de çok büyütülüyor. İlk oyunu başlarda 70-80 saat ben de kontrolcüyle oynadım. Ama fix çıktıktan sonra yüzüne bile bakmadım.
    Zaten çok basit birşey onu düzeltmek, fare hareketine deadzone ekleyeceksin altı üstü. DS2'de en kötü olsa olsa fixli ilk oyun gibi olur.
  • Bende gamepadsiz oynayamam bu oyunu, ne uğraşcam. FPS, strateji dışındaki her türlü oyun Gamepad ile daha güzel
  • Arkadaşlar eğer bilginiz varsa bir şey sormak isterim :) Oyun çıkacak 25'inde tabi bir heyecan bastı beni. Okçu olmak istiyorum ama karizma olmak istiyorum:) sanırım bir forumda okumuştum zaman geçtikçe hangi sınıfı seçtiğinizin önemi yavaş yavaş azalıyor demişti. Yani ben Knight seçsem ve ya ona benzer bir savaşçı sınıfı, güçlü bir yay alsam, normal bir okçudan farkım ne olur? Şuanki güncel okçu sınıfı ne ki zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurxxx5

Arkadaşlar eğer bilginiz varsa bir şey sormak isterim :) Oyun çıkacak 25'inde tabi bir heyecan bastı beni. Okçu olmak istiyorum ama karizma olmak istiyorum:) sanırım bir forumda okumuştum zaman geçtikçe hangi sınıfı seçtiğinizin önemi yavaş yavaş azalıyor demişti. Yani ben Knight seçsem ve ya ona benzer bir savaşçı sınıfı, güçlü bir yay alsam, normal bir okçudan farkım ne olur? Şuanki güncel okçu sınıfı ne ki zaten ?

ilk oyunda başlangıç class ı sadece stats larda fark yaratıyodu. başka hiç bi farkı yok. birde ilk başta verdiği itemler. onun dışında hiç bi fark yok
    kontrol mevzusuna gelince tarışmaya geekyok. gamepad i olan gamepadla oynar. ama bu oyun port olmuyacağından klavye mouse lada rahat oynanacaktır
  • Kalkan ve mizrak kullanip 300spartalilar gibi olucam ve yay kullanicam. Ama guzel bi zirh giymek istiyorum. Statlari neye gore vericez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa Aral'dan oyun aldım teknik desteklerini iyi buldum valla hemen cevap verdiler millet baya kötülüyordu ama, fiyatları da iyi, zamanında da kargolayacaklar galiba aldığım cevap aşağıda

"Satış Destek (Aral Game)

22.Nis 15:23

Merhaba,

Siparişiniz onaylanmıştır. Ön siparişlerin perşembe günü kargoya teslim edilmesi planlanmaktadır.

İyi günler dileriz."
  • Perşembe vericeklerse kargoya cumartesi , hatta pazartesi'yi bulur Adana'ya gelmesi

Bu arada Siparişlerim kısmında *Durumu:Hazırlanıyor(Kredi kartı ile ödeme)* yazıyor.Herkes de böyle değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 22 Nisan 2014; 16:15:34 >
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Bende de o şekilde yazıyor. Kamyon kırmızıdır daha :)
    Perşembe geç saate kalmazsa cuma akşama kadar herkesin eline geçer bence, çok ücra bir yerde değilseniz.
  • Teşekkür ederim hocam.Pek öyle ücra bir yerde değilim , Adana'nın en düzgün mahallelerinden birinde oturuyorum.Umarım dediğiniz şekilde gelir
  • quote:

Kalkan ve mizrak kullanip 300spartalilar gibi olucam ve yay kullanicam. Ama guzel bi zirh giymek istiyorum. Statlari neye gore vericez?

pete spear dexerity den b bonus alıyo. partizanda öyle dragon slayer spear da öyle. yani dex kasmalısın spear hasarını arttırmak için. ama tabi element basıcaksan silahına hiç farketmiyo.yaylada dexerity den bonus alıyo.zırhların statslarla alakası yok ama ağır zırh giymeyi düşünüyosan enduranceyede abanmalısın. ds1 de böyleydi sistem 2 dede değişmemiş. kalkan konusuna gelince yüksek stability çok önemliydi ama şimdi kalkanların etkisizleştiğini söylüyolar. parry felan kolay kolayına yapılamıyomuş. zaten melee fight ın en güzel özelliğiydi baltalanmışsa warriorları daha zor günler bekliyo :)
  • Kardeşim teşekkür ediyorum cevapların için zahmet oldu :) Sanırım oyunda content ler varmış hangisini seçelim özellikleri nelerdir , mesela kardeşim sen hangisini seçeceksin ve nasıl bir karakter yapmayı düşünüyorsun ?
  • Steam'de 2 gün 6 saat kaldı diyor...
    Yani TR saatiyle Cuma günü 02:00'de açılacak doğru mudur?
    Öğlen geldiğim gibi ver elini steamtrades.
  • Yahu ben oyunu alacağım da alamıyorum nereden almalıyım ? d&r 'dan sipariş versem 5 güne gelir diyorlar. Cuma günü pc versiyonunu d&r raflarında görebilirmiyim ?
  • quote:

Yahu ben oyunu alacağım da alamıyorum nereden almalıyım ? d&r 'dan sipariş versem 5 güne gelir diyorlar. Cuma günü pc versiyonunu d&r raflarında görebilirmiyim ?

Aral uygun hocam.
  • Aral'dan almayı düşündüm ama aral'dan memnun olan birini göremedim herkes sövüyor. Tamam erken gelmesini de geçtim, d&r'dan cuma günü raflardan alabilirmiyim? Hiç bu kadar heyecanlandığım bir oyun olmadı :/
  • quote:

Kardeşim teşekkür ediyorum cevapların için zahmet oldu :) Sanırım oyunda content ler varmış hangisini seçelim özellikleri nelerdir , mesela kardeşim sen hangisini seçeceksin ve nasıl bir karakter yapmayı düşünüyorsun ?

benim öncelikli hedefim bandit karakteri ile hiç level atlamadan sıfır level ile oyunu bitirmeye çalışmak olacak :). ilk oyunda knight ile yapmıştım. ama bu sefer çok çok kısıtlı silah seçenekleri oluyo. o şekilde ilerleyebilirsem itemlerimi iyice sağlamlaştırdıktan sonra kendi levelimde pvp sağlayan convenant varsa ona girmeyi düşünüyorum. şu anji convenantlar hakkında bi fikrim yok neye yarıyolar.
  • ön yüklemeyi yaptım
    bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.