|
Bildirim
|
Bu arada çok önemsenmeyen bir stat hakkında bir şeyler karalayayım belki okuyanlara yardımcı olur.
PvP için Agility'nizi 100 yapmanızı tavsiye ederim. Agility'i Adaptability ile arttırabilirsiniz, az da olsa Attunement ile de artıyor. Niye 100 ? Çünkü " iFrame " dediğimiz olaydan dolayı. iFrame ( invincibility frame ) takla atarken veya geri adım atarken dokunulmaz olduğunuz kare sayısıdır. 100 Agility'niz olursa takla için 12, geri adım için 7 iFrame'iniz olur. Bu ne demek ? Takla atarken 0.4 saniye, geri adım atarken 0.23 saniye dokunulmaz olacaksınız. Bu sayılar çok küçük gelebilir ama aslında çok önemliler. son karakterimde özellikle ilgimi çekti. Class olarak Bandit seçtim, ki Bandit galiba Attunement ve Adaptability olarak en düşük başlayan class oluyor. Bu iki stata hiç dokunmadım ( takla - 0.16 saniye, geri adım - 0.1 saniye oluyor ilk haliyle ) ve Heide's Tower of Flame'deki Old Knightlarda sıkıntı çektim. Özellikle ultra greatsword kullananı sıkıntı yarattı. 3'lü atağının son hamlesini bir türlü takla atarak geçemedim. Adaptability'i biraz arttırınca çok rahat bir şekilde dodgelamaya başladım. Ayrıca statlarımı yeniden dağıtarak küçük bir deney yaptım PvP'de kesinlikle fark var. Düşük Agility ile dodgeladığımı sandığım hamlelerde genelde hasar aldım. PvP dediğimiz şeyin %75'inin dodge olduğunu varsayarsak kesinlikle atlanmaması gereken bir stat bu. |
![]() Invading Knight Lautrec of Carim ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Şubat 2014; 16:51:07 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Şubat 2014; 17:24:49 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 10 Şubat 2014; 11:37:33 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 12 Şubat 2014; 3:18:58 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |