Şimdi Ara

Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
11
Favori
18.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cozepud

http://www.youtube.com/watch?v=FoCG-WNsZio KarapathiaN dinle şunu da acık yumuşa gel Türk oyuncusunu kırma paylaş şu yamayı bitsin artık bu hasret :D Ciddiyim ya!

Alıntıları Göster
    eğer sen bestelemiş olsaydın belki yamayı paylaşabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: OR-Bİ

eğer sen bestelemiş olsaydın belki yamayı paylaşabilirdi

Alıntıları Göster
    Benim bestem zaten genç sen beni tanımıyon herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozepud -- 16 Ocak 2019; 1:39:1 >
  • bitsin artık bu kırgınlık, lütfen paylaş bizimle
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    şu konuyu kapatın bağri her seferinde sevinçle tıklıyorum meğersem gene bu konuymuş geri moralim bozuluyo
  • Kranyen kullanıcısına yanıt
    Beni niye etiketliyorsun, konu benim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    konu hakkında bilgi sahibi olduğun için konunun sahibinide sen sanıyodum kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kranyen -- 6 Mayıs 2019; 16:41:22 >
  • biraderim eğer aktifsen şu konuyu kapatabilirmisin rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Beni niye etiketliyorsun, konu benim mi?
    Millete çektirmeye devam mı? Bari bir açıklama yap başka gruplar belki çevirir. Kesinlikle çevirdiğim yamaları bilgisayırımdan kaldırdım de bir şey de yani millet hala MGS ve bunu çeviriliyor zannediyor ve bekleyenler var hala.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Gereken açıklamalar zaten yapıldı, isteyen eğri okur isteyen doğru... istediğimi almadan bir umut yok. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün. İsterse 1000 tane daha yapılsın yine değişmez.

• Oyun için Tool bulup çevirmeye başlamıştım fakat uzun süre önce oyunu çevirmeyi bıraktım Üniversite sınavına çalıştığımdan dolayı. Uzun süredir de forumda aktif değildim köpek gibi çalıştığım için. Gördüğüm kadarı ile oyunu çevirdikten sonra naz yapıp yamayı paylaşmayanlar olmuş. Komik geldi doğrusu. Bana küçük çocuk demiş arkadaş, sonra da çevirdiği oyunu tribinden ötürü paylaşmamış. Kimin çocuk olduğu görmek pek de zor değil açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 22 Mayıs 2019; 21:21:37 >
  • Burada okuduğunu anlayan bir insanı görmek zor olduğu için alınmadım. Benim yapamadığımı sen yap madem daha da büyürsün.
    Alınman için söylemedim. Ayrıca benim senin yapamadığını yaparım diye bir iddiam yok. Okuduğunu anlamayanlardan yakınıyorsun iki cümlelik paragrafımda ne yazdığımı kavramaktan acizsin. Benim daha fazla büyümeye ihtiyacım yok, akıl yaşta değil baştadır ihtiyar. Bu sözlerimi kulağına küpe et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 22 Mayıs 2019; 22:29:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Oyun için Tool bulup çevirmeye başlamıştım fakat uzun süre önce oyunu çevirmeyi bıraktım Üniversite sınavına çalıştığımdan dolayı. Uzun süredir de forumda aktif değildim köpek gibi çalıştığım için. Gördüğüm kadarı ile oyunu çevirdikten sonra naz yapıp yamayı paylaşmayanlar olmuş. Komik geldi doğrusu. Bana küçük çocuk demiş arkadaş, sonra da çevirdiği oyunu tribinden ötürü paylaşmamış. Kimin çocuk olduğu görmek pek de zor değil açıkçası...
    İster yayınlar ister yayınlamaz. Bu da kimseyi alakadar etmez. Kendisine ait. Ömür abinin konuda herhangi bir mesajı bulunmuyor senle alakalı. Gelip burada bu tarz yorumlar yapman doğru değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Henüz dosyaları açmadan böyle bir konu duyurmasaydın keşke. Araç konusunda benden beklentin var, ancak arkaplanda çevirisi süren DSIII çevirisi bitmeden bu oyunu düzenlemeyi düşünmüyorum. Belli bir yeterliliğe sahip olmayan kişilerin çeviri yapmaması için araç konusunda yardımcı olmayacağım. İyi bir ekip çıkarsa bu oyun için alternatif bir çeviri çalışması yürütülebilir, fakat benim sorumluluğumda çevrilecekse önce mevcut çalışma tamamlanmalı. Forumda duyuru yaptığımda kimse ilgilenmedi. Belli ki başka bir grup yok.

Ayrıca nabız yokladın hangi oyunu çevireyim diye, birkaç kişi bir şeyler söyledi hemen bunu çevireceğim diye kolları sıvadın. Oyunu evreni ne kadar biliyorsun, kullanılan dile ne kadar hakimsin, bu oyunu çevirebilir misin, hepsinden önce oyunu sevecek misin bunları netleştirip işe koyulsaydın isabet olurdu. Hani önüne konan birkaç seçenekle gaza gelip elinde araç olmadan yapım aşamasında diye proje duyurduğu için söylüyorum bunları, ne kadar donanımlı olduğunu bilmiyorum neticede. Belki de küçük bir çocuğa yazıyoruz bunları...
    İyi ki de benle alakalı bir mesajı yokmuş ha. Bilmeden boş yorum yapmamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 23 Mayıs 2019; 7:31:56 >

• Kalkıp Outlast 2 oyununu translate yama yayınlıyorsunuz. Sonra milletin gazıyla tool bulmadan, dosyalara erişmeden bu konuyu açıyorsunuz. Yaptım ettim demekle olmuyor, hani ekran görüntüsü hani video diye adama sorarlar. Lütfen rica ediyorum konuyu kapattırın.
  • Herhangi bir art niyetle yazılmış bir mesaj değil bu. Referansının olmadığından bahsetmiş hepsi bu. Senin yazmış olduğun mesaj ile bu mesaj arasında fark var.

Ki Ömür abi de haklı çıktı. Yamayı iptal ettin.

• Ve bir balon daha patladı...
  • Şu konu kapatılsa fena olmaz aslında.
  • Bak bu at...

Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)

Bu da kafası

Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)Dark Souls II Scholar of the First Sin %100 Türkçe Yama(İPTAL)

Yama yapacakmış da çoluk çocukmuş da bilmem neymiş... Git çöplükte oyna!!

Oyunun yamasına dönük içerik paylaşmayalı yıl oldu, neticede bekleyenlerine saygımız var ama böyle at kafalarına sabredemiyoruz bazen. Kusura bakmayın!!

Ahaha at kafası mı? Seviyeye bak ya kaç yaşındasın sen? At resmi falan koymuş bir de. İlkokul mezunu falan mısın kardeş? Ne bu laflar böyle. Alıntılama bir daha at kafası efendi, sana verecek daha fazla cevap yok bende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.