Hocam oynanmaya oynanır elbette k-m ile ama gamepad rahatlığını vermez. Aslında olay alışmada bitiyor hangisine aşinaysan onunla daha rahat oynarsın, kendi adıma konuşayım gamepad ile oynama imkanım varsa klavye mouseun yüzüne bakmam. Desteklese pillars of eternity yi bile gamepadle oynarım misal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 23 Şubat 2022; 20:27:51 > |
DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (155. sayfa)
-
-
Ds1i ilk gamepadla oynamaya çalıştığımda savaşırken koşarken vs biryandan kamerayı sürekli ayarlamam gerekiyordu sağa sola ve bu aşırı sinirimi bozmuştu. K+m ile bu dert yoktu rahat gelmişti baya. Belki bir ayarı vardır ama uğraşmadım zaten tek tuşu bozulmuştu ve komple çöp oldu kol. Bende dsfix ve mausefix kurup tuş ayarlamalarını yapıp başta biraz zor olsada alışıp oynadım ama remastered ve 2.oyunda bu dertlerde yoktu gayet rahattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepad rahatlık. Ülkemizde kıçı kırık bir gamepad'in fiyatı bile cep yaktığı için pek o kültür pek oturmadı. Takır tukur snoopy gamepadlerle de verim alınmıyor. Bir Xbox One gamepad'i olacak bak bir daha klavye mouse eline alıyor musun? F310 kullandığım dönemlerde oyunlardan aldığım keyif bambaşka boyutlardaydı. Gamepad yok diye platform oyunu oynayamıyorum kaç zamandır. Ben de Dark Souls oyunlarını klavye mouse ile bitirdim o yüzden. Ama oynanıyor yani gamepad şart değil bu oyunlarda kesinlikle. Bir Cuphead kadar gerekli değil mesela.
-
BAŞLADIM
-
Hangi sınıfı açtın? Mage bayağı op bu oyunda ve ben genelde hep mage oynarım ama geniş bir zamanda full str bir build denemek istiyorum. Şu bir npc vardı ağır zırh kullanan, onun zırhını takmak için özellikle. Havel miydi neydi.
Güzel oyun eskimiyor asla.
-
Bu oyun 2012 de çıkmış ama grafik oynanış 2005ten kalma
Aynı yıl çıkan max payne 3 grafik oynanisina bakın birde buna bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar hızlı giriş yaptım ki knight açtım sanırım, şu an tamamen keşif üzerine başladım oyuna. ilk deneyimim olacak. 300 saat gömeceksem 100 saati keşif olur. elim alışsın maksat.
büyücü ile de oynarım muhtemelen
-
Kanka durum değişti
100 saati oyunu öğrenmek, diğer kalan zamanlar keşif, kıyamete yakın da oyunu bitiririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla sıfır yardımla oynayacaksan normal gibi o süreler ama yine de sanmam 100 saati bile göreceğini şayet tek sınıfla oynayıp bitireceksen. Yalnız sana tavsiyem ufak da olsa yardım al yoksa gerçekten akıl karı değil bu oyunlar. Ebesinin örekesinden bulduğun bir oyuncak bebekle başladığın yere dönmen ya da ne bileyim karga yuvasına kıvrılıp yumurta şekli alman gerekiyor bazı yerlerde hikayeyi ilerletebilmek için. Bunları kendi başına keşfedebilmek imkansıza yakın. Benim listemde bir eleman var aylardır Elden Ring oynuyor 300 saate yaklaştı ve şu yılan bossunu yeni kesebildi mesela. Sıfır yardımla ilerliyor o takip ediyorum başarımlarını falan.
Oyunda bir süre sonra bayağı güçleniyorsun bu arada gelişmişlik hissini iyi veriyor. Bu yönünü seviyorum ilk oyunun.
-
Anladım tamamdır, oyunun girişi çok iyiydi, atmosfer direkt içine aldı, bu deneyimden mahrum kalmak yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
solaire, anor londo'daki ornstein ve smough savaşına katılmadı benimle. hala ateşin başında bekliyor. oyun bug a mı girdi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X