Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
21
Favori
149.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün arkadaşda oynadım bu oyunu da, gerçekten adamı fena halde benzdirmek için yapılmış, insanın psikolojisini bozuyor eheh, çalan müzik bile gevşetici gibi ama halbuki atmosferi daha da geriyor. Piyasanın böyle bir oyuna uzun zamandır çok ihtiyacı vardı, çok iyi oldu pc versiyonu yapmaları, lakin şu kare problemini umarım kotarırlar yamalarla dedikleri gibi. Gerçek bir Skyrim killer geliyor.
  • Şuan konsolda Dark souls oynuyorum.Baya bir boss kestim.Bütün bosslara da hayran kaldım.PC'ye de çıksa alırım, oynarım.
  • Son 54 gün.
  • PC ye DLC si ile birlikte gelecek, bu şeklide konsollardan önce oynanabilecek. DLC yeni bir bölüm ekliyormuş ve 10 saatlik bir oynama süresi ekleyecekmiş.

Artorias of the Abyss'ten yeni bir kaç çizim, Artorias'ı kendi kılıc ve kalkanıyla kesmeyi düşünüyorum

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

• İşte bu muhteşem bir haber !

Süzme rpg lerden kurtulacağız sonunda !!
  • Bu konuyu açtığınız ne iyi oldu.NE ZAMAN PC YE ÇIKIYOR!Son zamanlarda oynadığım rpglerden hiç keyif almıyorum, hiç zorlanmıyorum çünkü.Skyrimi bitirdim(dragornborn görevlerini ve Nord isyanı görevlerini) en zor zorluk seviyesinin bir altında ve hiç kesmedi beni.Bende bu Dark soulsu duydum bu arada yok bossları müthiş yok ortamı kasvetli yok gelmiş geçmiş en zor oyun vs hah dedim tam benlik bir oyun hazır tatildeyiz gecemiz gündüzümüz olsun ama bir baktım ps 3 oyunuymuş peh:SYahu rpg oyunu asıl pcde keyif verir ps3 nedir yaw?Ayrıca demon soulsuda bekleriz buraya.Ayıp ayıp pcye çıkarın oyunları para kazanmak için oyun yapmayın iyi oyun yapmak için yapın para zaten gelir iyi oyuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor991

Bu konuyu açtığınız ne iyi oldu.NE ZAMAN PC YE ÇIKIYOR!Son zamanlarda oynadığım rpglerden hiç keyif almıyorum, hiç zorlanmıyorum çünkü.Skyrimi bitirdim(dragornborn görevlerini ve Nord isyanı görevlerini) en zor zorluk seviyesinin bir altında ve hiç kesmedi beni.Bende bu Dark soulsu duydum bu arada yok bossları müthiş yok ortamı kasvetli yok gelmiş geçmiş en zor oyun vs hah dedim tam benlik bir oyun hazır tatildeyiz gecemiz gündüzümüz olsun ama bir baktım ps 3 oyunuymuş peh:SYahu rpg oyunu asıl pcde keyif verir ps3 nedir yaw?Ayrıca demon soulsuda bekleriz buraya.Ayıp ayıp pcye çıkarın oyunları para kazanmak için oyun yapmayın iyi oyun yapmak için yapın para zaten gelir iyi oyuna...

Oyun zaten pc ye çıkıyor
  • Steam de var oyun yani oynayacağız
  • Steamdan legends of grimlocku mu alsam dark soulsmu ikiside çok iyi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Steamdan legends of grimlocku mu alsam dark soulsmu ikiside çok iyi gözüküyor.

Yaz indirimlerini bekle, sonra LoG al indirimden.
    DS'yi çıktıktan sonra artık ne zaman istersen alırsın.
  • Steamde ön siparişe açıldı. Birazda indirim olsaydı süper olurdu hazır yaz indirimleri varken. 24 ağustosta çıkıyor.
  • Lifetaker, iletin sayesinde haberim oldu ilkin, lakin bilmek istediğim pre-purchase siparişin ayrıcalığı ne olacak merak ediyorum ?
  • Şu an için bir ayrıcalık gözükmüyor, oyun içi bir ayrıcalık vereceklerini sanmam zaten :) Ben PS3 e Limited Editon almıştım, eskiz kitabı gibi bonuslar gelmişti sadece.
    Oyun içi dayak aynı seviyede :)
  • olsun ufak şeyler de olsa insanın gözünde bir artı oluşturuyor, sonuçta insanları pre-purchase yapmaya teşvik edici birşeyler eklemeleri onların lehine olacaktır, bir fark olmazsa zaten pre-purchase'in bir mantığı kalmaz.

Sonunda hakikaten de "şükür kavuşturana" diyebileceğim bir oyuna sahip olma düşüncesi bile heyecanlandırmaya yetiyor insanı.
  • GFWL olması kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

GFWL olması kötü olmuş.

Tam belli değil daha, firma çok olumsuz tepki alınca bir daha düşüneceğiz demişti.
    Sonra ses çıkmadı gerçi...

@BoBaFeTT

DLC ye bedava sahip olacaksınız zaten PC de alanlar daha ne olsun Bu pre-purchase işi insanları biraz daha gaza getirmek için peydahlandı firmalar tarafından, yoksa bir 7-8 sene öncesine kadar yoktu piyasada. Firmaya destek olmak isteyenler avans ödüyor gibi düşünebilirsin :) Ya da oh oyunu aldım rahatladım gibi düşünenenler olabilir :)

Steam ekstra bir içerik sunar mı bilmem, gog.com da olursa kesin soundtrack/eskizler gibi bonuslar gelirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

GFWL olması kötü olmuş.

Tam belli değil daha, firma çok olumsuz tepki alınca bir daha düşüneceğiz demişti.
    Sonra ses çıkmadı gerçi...

@BoBaFeTT

DLC ye bedava sahip olacaksınız zaten PC de alanlar daha ne olsun Bu pre-purchase işi insanları biraz daha gaza getirmek için peydahlandı firmalar tarafından, yoksa bir 7-8 sene öncesine kadar yoktu piyasada. Firmaya destek olmak isteyenler avans ödüyor gibi düşünebilirsin :) Ya da oh oyunu aldım rahatladım gibi düşünenenler olabilir :)

Steam ekstra bir içerik sunar mı bilmem, gog.com da olursa kesin soundtrack/eskizler gibi bonuslar gelirdi.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Soulsun_GFWL_Karari_Degismedi-29661.htm

• Pöffff, offline profil ile bağlanmadan oynanır aslında ama bu oyunun asıl zevki online ile çıkıyor...
    Kendi satışlarını düşürecekler sadece, ne diyelim artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Temmuz 2012; 11:09:16 >
  • Oyunun steam sayfasında şu bilgiler vardı;

New Bosses – Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
    PVP Online Matchmaking System – Quick matching for co-op or PVP
    New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
    New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
    New NPCs – Including Hawkeye Gough and more

Çoğunu zaten bilsekte Quick matching for co-op or PVP olayı güzelmiş PS3 te birlikte oynayabilmek için ne taklalar atardık, ama GFWL olması çok can sıkıcı...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.