Şimdi Ara

Dark Web pazaryeri Silk Road’un kurucusu NFT çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dark Web pazaryeri Silk Road’un kurucusu NFT çıkarıyor

En popüler dark web pazaryerlerinden Silk Road’un Dead Pirate Roberts takma adıyla tanınan kurucusu Ross Ulbricht kendi NFT koleksiyonunu başlatacağını açıkladı. Ross Ulbricht’in NFT koleksiyonunda hayatındaki dönüm noktaları yer alacak.

Ross Ulbricht, çocukluk döneminden hapishanedeki hayatına kadar hayatındaki çeşitli önemli anları NFT koleksiyonuna dönüştürdü ve açık arttırmaya çıkardı. Öte yandan koleksiyonun satışından elde edilen gelirin, Ulbricht’in özgürlüğü ve mahkumlara destek için harcanacağı açıklandı.

Ayrıca Bkz.Popüler DeFi platformu saldırıya uğradı: 120 milyon dolarlık kripto para çalındı

Ethereum ağında üretilen Ross Ulbricht Genesis Koleksiyonu Art Basel Miami’de sergilenecek. Öte yandan Ulbricht’in koleksiyonunun müzayedesi 2-8 Aralık tarihlerinde SuperRare NFT platformunda gerçekleştirilecek. Söz konusu NFT koleksiyonu dijital sanatçı Levitate’in orijinal animasyonu, Ulbricht’in seslendirmesi de olmak üzere on parça NFT içerecek.

2013 yılından bu yana hapishanede bulunan Ross Ulbricht konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Tutuklandığımda 29 yaşındaydım. Hapishanede tekrar çizim yapmaya başlamak için zamanım oldu. Sanatsal yönümle yeniden bağlantı kurdum, yaşadığım hikayeyi anlatan illüstrasyonlar ürettim.”

Ross Ulbricht’in annesi de söz konusu müzayededen elde edilecek gelirin hem oğlunun özgürlüğüne kavuşması için hem de hapisteki diğer mahkumlara destek olmak için bağış toplama görevi göreceğini ifade etti.

Kaynak:https://decrypt.co/87404/silk-road-founder-ross-ulbricht-launch-nft-collection-ethereum

• Karar sizin dostlar. Ben almazdım. Ha belki tutar kumarı severseniz girin.

Dark Web pazaryeri Silk Road’un kurucusu NFT çıkarıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fhrstw kullanıcısına yanıt
    Dostum adamın narkotik işlerden, bilgisayar korsanlığından ve 5 cinayetin faili olmaktan davası var. Para karşılığı insan öldüren bir katil olma ihtimali yüksek adamın.

• BekirHan kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi hepsi iddia ama yani bir tanesi bile doğruysa korkunç. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende silkroad online'in NFT si çıkıyor diye anladım ya

• Bu elemanın karanlık işler ile uğraşıp, ABD'de yaşaması saçmaydı. Bedelini ömür boyu hapis cezası olarak ödedi tabi.

• Adet gereği ödemenin de Çalıntı Kredi kartları, insan kaçakçılığı ve uyuşturucu pazarı parası ile ödenmesi şartı olması gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.