|
Bildirim
sosyal darwinizm yine buram buram , escinsellik, tanri karşıtı, din geri bırakır , siyahi , biz daha medeniyiz vs vs Avrupa'da yasayan herhangi bir Hristiyan buna nasil tahammül edebiliyor merak ediyorum , verilmeye çalışılan mesajlar olmasa guzel olur ütopyalarindan çıkmaları gerekiyor, florida yeni senatöru gibi anti lgbt karıştı görüşlerin artması dileğiyle
|
Irkçı, yabancı düşmanı ve İslamofobik içerik de artsın istersen
|
Bizde nasıl almanya bizi kıskanıyor propagandası varsa benzeri propagandaları netflix ve holywood tarafından yapılıyor.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 19 Kasım 2022; 20:23:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
senaryo üzerinde biraz düşünülmüş ve kafa yorulmuşsa o yapımın kötü olması zor. akşam 20 gibiydi izlemeye başladım birazda ara verdim en son saat 01:30'du tamam yeter dedim yat 5.bölümün ortasındaydım. devamını ertesi günün akşamında izleyip bitirdim. demem o ki izlettiriyor. bilimkurgu seviyorsanız keyif alarak izliyorsunuz. |
11.22.63 |
Güzelim dizileri uyduruk içeriklerle saçmalamasalar olacak ama illa bi bokluk yapacaklar. İlginç güzel dizi tamam. Zaten izlicez ne boş yapıyorlar anlam veremiyorum. Çok da ahım şahım bir şey değil dizi. Merak ettirici ama ehh. |
Dizi bana göre berbat 3.bölüme kadar dayandım sonra sildim listeden. Kurgu ve anlatim beş para etmez. İçinde bol bol eşcinsellikte var sevene hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |