Şimdi Ara

Darkblood Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Darkblood Online

Darkblood kısa bir süre önce tamamen çıkışını gerçekleştirmiş Outspark imzası taşıyan bir MMO-ACTION.Oyun benzerleri gibi dungeon tabanlı party-quest-dungeon üçlemesi arasında ilerleyen bir oyun.İlk izlenimler rakiplerinin çok gerisinde ve olağan gibi görünse de bence Darkblood rakiplerinin önünde bir yapım.

+lar

-Belki de oyunun oynanası yapan en önemli artısı oyunun pvp ye odaklanarak oluşturulması.Bir MMO-ACTION için zaten bekleyip de elde edemediğimiz bir özellikti Darkblood ile bir nebze de olsa pvp nin tadına varacak gibi görünüyoruz.
    -Kimileri için eksi olsa da online ortamda pvp yapmak için düşük sistem ihtiyaçlarına ihtiyaç duyması her ne kadar oyunun grafiklerini etkilese de bana kalırsa bir artı.
    -Sunduğu arcade havası ve yüksek tempolu bir oynanış oynanırlık süresine katkıda bulunan bir diğer özelliği denebilir.
    -Göze hitap eden skiller,kostümler,binekler hatta itemler.Leveling ile işi bitmiş artık pvp ye tam anlamı ile hazır bir karakter oyunda gerçekten oldukça göz alıcı duruyor buda insanı hırslandırmıyor değil.
    -MMO-RPGlerden alışık olduğumuz meslek diye adlandırdığımız olay burada da var oyun içi ticaret yine bence olumlu bir adım.

-ler

-Bu kadar ufak harita da geçiş esnasında yükleme yapması oyunun temposunu düşüren bir eksi
    -Oyunun sesleri ciddi anlamda hoşuma gitmedi.NPCler MMO-RPGlerden alışık olduğumuz gibi tıkla geç pek muhabbeti seven tipler değiller.Özellikle oynanışa göre müzikler hiç uyuşmamış keşke daha iyi düzenlemiş efekt ve parçalarla bizi biraz daha oyuna çekseydi.
    -Oyunda biraz rahatsız edici bir kullanış var çapraz yönde saldırı yapamıyorsunuz buda bazı karakterlerde sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.
    -Grafikler de bazı oyuncu kitlelerini tatmin edemeyecek düzeyde
    -Dungeonlara gir çık insan bıkıyor bir süre sonra özellikle tek başına oynamak bunu daha da sıkıcı yapıyor.

Genel olarak eğer bir arayış içindeyseniz bir bakın derim.Bir şey kaybetmezsiniz.

WARRIOR
     Darkblood Online

Hepimizin bildiği savaşçı sınıfı.Fiziksel güce dayalı bir sınıf
    20LV de Berserker yada Breaker olarak ayrılır
    Buda Breaker
     Darkblood Online

KNIGHT
     Darkblood Online

Oyundaki defansif rolü üstlenen sınıf ama oyun pvp ağırlıklı olduğu için MMO-RPGlerdekinden biraz daha farklı bir yapıya sahip.
    Knight ise 20LV e ulaştığında Crusader yada Paladin den biri oluyor
    Buda Paladin
     Darkblood Online

HUNTER
     Darkblood Online

Comboları ve kostümleri ile oynaması eğlenceli gözüken ama diğer oyunlarda da olduğu gibi kullanımı daha zor olan Hunter
    Hunter 20LV e gelince Trickster yada Shooter oluyor.Trickster daha çok yakın dövüşe girip hoplayıp zıplayan bir yapıya sahip Shooter ise Uzun menzilli yayı ile işini uzaktan halleden bir sınıf

MAGE
     Darkblood Online

Mage işlerin koptuğu yer diyebiliriz.Oyunda mageler büyülerini biraz daha yakın dövüşe adapte edip çok ilginç olmuşlar.Bir yandan CD leri bir yandan oyunun hızlı yapısını ele alırsak hunter gibi oynaması zor bir sınıf olduğunu düşünüyorum.
    Mage gelişip 20LV e ulaşınca Magician yada Sorcerer e dönüşüyor.Sorcerer daha high dps ağırlıklı bir yapıya sahipken Magician biraz daha curse ağırlıklı diyebiliriz.Bu sınıfı hiç denemediğim için sizi yanıltmak istemiyorum eğer bir yanlışım varsa lütfen söyleyin.
    Magician
     Darkblood Online

Ve aramıza son katılan THIEF
     Darkblood Online

Bu sınıf diğerlerinin yanında göze batıyor biraz.Animeden fırlamış bir hali var tip olarak hanım hanımcık bir kızı anımsatsa da pvp de esip gürlüyor.Ama defans olarak sanırım en düşük defansa sahip karakter.
    Thief ise 20LV de Assasin yada Outlander oluyor o ne derseniz bende bilmiyorum ama her türlü pvp için yaratılmış bir sınıf bence.

Outspark'ın youtube kanalı üzerinden sınıfların pvp ve combo videolarını izleyebilirsiniz
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLE7A60C50D773652F

Bana oyunda Roipa nickinden ulaşabilirsiniz.Belki DH çatısı altında bir guild kurarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangez -- 23 Aralık 2012; 12:14:04 >

• Oyunu yaklaşık olarak 3 gün boyunca oynadım anime tarzı veya 2d - 3d oyunları severim ilkbaşlardı zevkliydi ama bir süre sonra dungeon tabanlı olması ve sürekli aynı tarzda olması sıkıyor seviye atlama olayları falan çok zor değil kısa sürede pvp ye atılabilirsiniz denemekte fayda var. Güzel bilgiler olmuş teşekkürler.. Ayrıca benim oynadığım süreçte item mall gibi yerinde set tarzı şeyler satılıyordu tam olarak bilmiyorum ama parayı veren daha iyi olur olayı olabilir bunuda araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anatolia Ultima Online Shard
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.