Şimdi Ara

Darkcomet RAT için Asus modeme port açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler ben bir kaç gündür darkcomet rat ı kullana bilmek için modeme port açmaya çalışıyorum ama videolardan hiç birinde asus modeme nasıl darkcomet rat için port açılır göstermiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

• Port açman için sabit ip satın alman lazım internet sağlayıcından yada ddsn kullanman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Port açman için sabit ip satın alman lazım internet sağlayıcından yada ddsn kullanman lazım
    hali hazırda modemin arayüzünden ddns kullanıyorum ama yapamıyorum
  • 2defaVACyiyen kullanıcısına yanıt
    duck ddns yükle pc ye öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

duck ddns yükle pc ye öyle dene
    yüklü ama olmuyor

modem portu yerine sadece duck dns den yapsam olur mu?
  • 2defaVACyiyen kullanıcısına yanıt
    ya bir şey merak ettim, iki defa elektriğe mi çarpıldın harbi? cevabını bekliyorum.

bu arada port açılmıyor ise sevinmelisin. demek ki karşı taraf bilgisayarında açık port bulamadığı için seni kurban olarak göremiyor olmalı. ayrıca sitesinde de bu program ile ilgili bütün çalışmalar sonlandırıldı diyor? "Project definitively closed since 2012" program hala nasıl kullanabiliyorsunuz?

h.a.ckteam de biri öneri vermis ama linki kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 19 Temmuz 2019; 16:17:5 >
  • Bi kaç ay önce kullanabiliyordum ğc ye format atmak zorunda kaldım ve evet 1 kere küçükken çarpıldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.