Şimdi Ara

Darker Than Black (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

2. sezon çok erkek bitti ya.
    3. sezonda yaparlarmı acaba

Bitti mi?

Yuh ya. Ben resmen çok geride kaldımbu işlerde artık. Ben hala devamediyor sanıyorum ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
    2. sezon çok erkek bitti ya.
    3. sezonda yaparlarmı acaba

3. sezon mu olur yoksa film/ova filan mı yaparlar bilmem ama umarım bu şekilde bırakmazlar DTB'i. En sonda Kirihara'nın anlattığı şeyler hikayenin sonunu hepten açık bırakıyor. Hem devamı gelicekmiş gibi, hem de her şey oldu bitti, bu kadardı dermiş gibi sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushishi -- 18 Ocak 2010; 19:36:45 >
  • Arkadaşlar gerçekten de 2. sezon çok yersiz bitti. Sonunu hatta pek özensiz buldum. Her hafta yeni bölümüne koşarken son bölümü olduğunu bilmeden "Hereley hörölöy! :D" diye izlerken damdan düşer gibi bitiriverdiler sezonu.

Konunun bundan sonrası SPOILER değeri taşayacak biraz.

Yeni Hei hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Yin'in değişmesi ve güçlerinin kaybolmasıyla eski halinden eser kalmamış. Ben çok içerledim bu duruma, sürekli bir duygu belirtisi bekledim hatta umutla. Hei'ye benden "Animal I Have Become" şarkısı gelsin diyorum

• Ben de dün bitirdim. Yine gerçekten çok iyiydi. Hei'nin kişilik değişimlerini çok iyi yansıtmışlardı. Ama keşke hei'yi kara zebani (sezon 2'de kara biçiçi olarak çevirmişler. Ama anladığım kadarıyla tam olarak kara ölüm meleği gibi bir şey diyorlar.) olarak biraz daha fazla izleseydik. Güçlerini erkenden kaybetmeseydi daha hoşuma giderdi. Ucu kesinlikle çok açık bir şekilde bitti. Final gibi değildi, son bölümünde resmen devamı gelecek diye bağırıyordu bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 25 Ocak 2010; 19:51:21 >
  • @ reXow, ulkem spoiler olan kısımlar için spoiler taglarını kullanın, izlememiş olanlar feci söver yoksa. İkiniz de en mühim spoilerları vermişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reXow

Ben de dün bitirdim. Yine gerçekten çok iyiydi Hei'nin kişilik değişimlerini çok iyi yansıtmışlardı. Ama keşke hei'yi kara zebani (sezon 2'de kara biçiçi olarak çevirmişler. Ama anladığım kadarıyla tam olarak kara ölüm meleği gibi bir şey diyorlar.) olarak biraz daha fazla izleseydik. Güçlerini erkenden kaybetmeseydi daha hoşuma giderdi Ucu kesinlikle çok açık bir şekilde bitti. Final gibi değildi, son bölümünde resmen devamı gelecek diye bağırıyordu bize.

Hei bu arada lakabı olan The Black Reaper'ı( türkçeye birçok şekilde çevrilebilir, ingilizce bile birkaç şekilde yazıyorlar) güçleri olmadan almıştır. Güçlerinden kastım

• quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

quote:

Ben de dün bitirdim. Yine gerçekten çok iyiydi Hei'nin kişilik değişimlerini çok iyi yansıtmışlardı. Ama keşke hei'yi kara zebani (sezon 2'de kara biçiçi olarak çevirmişler. Ama anladığım kadarıyla tam olarak kara ölüm meleği gibi bir şey diyorlar.) olarak biraz daha fazla izleseydik. Güçlerini erkenden kaybetmeseydi daha hoşuma giderdi Ucu kesinlikle çok açık bir şekilde bitti. Final gibi değildi, son bölümünde resmen devamı gelecek diye bağırıyordu bize.

Hei bu arada lakabı olan The Black Reaper'ı( türkçeye birçok şekilde çevrilebilir, ingilizce bile birkaç şekilde yazıyorlar) güçleri olmadan almıştır. Güçlerinden kastım

Darker Than Black

Bu halini kastetmek istedim Kıyafeti, maskesi, silahları vs. Yüklenici özelliğini kaybettikten sonra son bölüme kadar hep sivil takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 25 Ocak 2010; 19:51:48 >

• Darker Than Black 1. sezonu 25 bölüm mü 26 bölüm mü? Bir de kaç tane ovası var?
  • Güzel bir animeye benziyor , Indirmeye başladım
  • quote:

Ben de dün bitirdim. Yine gerçekten çok iyiydi. Hei'nin kişilik değişimlerini çok iyi yansıtmışlardı. Ama keşke hei'yi kara zebani (sezon 2'de kara biçiçi olarak çevirmişler. Ama anladığım kadarıyla tam olarak kara ölüm meleği gibi bir şey diyorlar.) olarak biraz daha fazla izleseydik. Güçlerini erkenden kaybetmeseydi daha hoşuma giderdi. Ucu kesinlikle çok açık bir şekilde bitti. Final gibi değildi, son bölümünde resmen devamı gelecek diye bağırıyordu bize.

kara zebani daha çok uyuyordu heiye.

bende pek beğenmedim ikinci sezonu

• gerçekten süper bi seriydi 3.sezon çıkar umarım.2.sezon çok ucu açık bitti.
    erkenden güçlerini kaybedip sivil takılmasıda beni çok üzmüştü

ayrıca bknz:avatar+imza
  • quote:

Darker Than Black 1. sezonu 25 bölüm mü 26 bölüm mü? Bir de kaç tane ovası var?

Normalde 25 bölüm olarak planlanmıştı 1. sezon fakat aylar sonra 26. bölümü yayınlayıp dvd/blu ray setini 26 bölümlük haliyle çıkarttılar.

Black Contractor adında OVA'ları yakında tamamlanacak. İlk bölüm çıktı ama henüz izlemeye fırsatım olmadı, BR extra olabilir.

• güzel bir animeydi özellikle dedektif ve yardımcısı bazı sahnelerde gülmekten kırdı
  • Çok beğendim güzeldi fakat sürekliyicliği yoktu, bir Death Note bir Elfen Lied den sonra eksik geliyor insana ama söylediğim gibi yine de çok beğendim 3 gün de izleyip bitirdim...
  • Gğzel animeydi tavsiye ederim
  • Şuanda toplam 37+1Ova var başka bölüm yok deme?başlamayı düşünüyorum da eksik kalmasın
  • 2. sezonu ben de dahil sevmeyen kişi sayısı fazla. Yin etrafta yoktu. Hei özelliğini kaybetti. Yin etrafta yoktu. Suou sinir bozucuydu. Yin etrafta yoktu. Mao'nun yeni hostu pek sevimli değildi vs.
    Hikayenin gidişatı, finali vs. herkesin düşündüğü şeyler aynı.
    Sadece 4 bölümde olsa, 2 ayda bir de çıksa gaidenler ile idare etmek zorunda kalacağız.
    En azından o 4 bölümde yeterince Hei x Yin görebilmeyi umuyorum. 1. bölüm fazlasıyla güzeldi. 2. sezonun üstüne çok iyi geldi. 2. bölüm fragmanı ise beni fazlasıyla heyecanlandırdı. 24 Martı iple çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 11 Mart 2010; 16:33:29 >
  • Haberi olmayanlara duyurulur Gaiden 03 çıktı
  • 2. sezonun altyazısını hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangeckaldi

2. sezonun altyazısını hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar yardım lütfen...

Pm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.