Şimdi Ara

Darkorbit İskandinavya1 21 Lf4 10 Havoc 10 İris Acc Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tp : 4.600.000.000
    Şp : 9.000.000
    Arge 31
    Lf4 : 21 (Hepsi 6-7)
    İris :10 (Full 16)
    Havoc : 10
    Hercul : 1
    3 Hangar ( Goli , Vega , Sinek)
    450m Credi
    Bo2 Yeterli geliştirmesi yok.
    Tasarım:Refree , Venom , Spectrum
    2m x2 , 430k x3 , 300k sab , 55k x4 (Alfa Beta Gamma az kaldı)
    Uçuş Düzenleri : Kalp , Güve , İç içe

Pet 15 Lvl
    Radar 2 (4 Adet) , Kami3 , Ticaret3 , Kombo Tamir3 , H.Toplama3 

Darkorbitteki en son Acemi albay 10 hercul hesabımı sattıktan sonra elimdeki son smurf hesabımı satıyorum referans veririm ;
    1 Adet Albay
    1 Adet Acemi Albay
    2 Adet Kurmay Binbaşı
    1 Adet Binbaşı (Dh den birine satıldı)

Sattım tanırlar bizi referans güven sorunu olmaz bizden yana hesap 250 Tl Havale ile satılık Antalya Burdur yakınsak elden yaparız alıcılar pm atın görüşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nekadar zamanda bu seviyeye geldin? Acemiyim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Nekadar zamanda bu seviyeye geldin? Acemiyim daha.

2008 Den beri oynuyoruz 4 kişi başladık bi klan kurduk 17 kişi öyle başladı Tr2 Tr4 Tr5 İsk1 İnt7(Global Avrapa3) burlara geldik max Kurmay albay olabildik bırakıncada gene albay oldu şu an fazla kişi kalmadı kalanlarla halen konuşuyoruz ama oynamıyorum artık

• 2008 2009 baslamisti ben ama kotayi asti biraktim gecen gene basladim 3 hafta oldu neredeyse. 12 lvl suan da kediyolar yav. Oynuyorsan yardimci olurmusun taktik felan.

• quote:

2008 2009 baslamisti ben ama kotayi asti biraktim gecen gene basladim 3 hafta oldu neredeyse. 12 lvl suan da kediyolar yav. Oynuyorsan yardimci olurmusun taktik felan.

Artık bot yok emek kasma işide zor full bi petin yoksa afk iken asla kasılamıyorsun palla by palavia hariç o hesabın fullenmesi zor tavsiyem 8 iris fln yap nasıl yaparım dersen ķlan fln ihaleden fulle cubi çöpü iyi credi verir , palla by palaviaya bırak günde 2 depo doldurt...

Bana kalırsa hesap al bütcene göre fullemek artık cok zor hatta fullenmez net yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

quote:

2008 2009 baslamisti ben ama kotayi asti biraktim gecen gene basladim 3 hafta oldu neredeyse. 12 lvl suan da kediyolar yav. Oynuyorsan yardimci olurmusun taktik felan.

Artık bot yok emek kasma işide zor full bi petin yoksa afk iken asla kasılamıyorsun palla by palavia hariç o hesabın fullenmesi zor tavsiyem 8 iris fln yap nasıl yaparım dersen ķlan fln ihaleden fulle cubi çöpü iyi credi verir , palla by palaviaya bırak günde 2 depo doldurt...

Bana kalırsa hesap al bütcene göre fullemek artık cok zor hatta fullenmez net yani...

pallayı bizzat forumundan biliyorum ama düzgün çalışmadı sanki full olması için kaç uri lazım bide satmayı düşünüyorum bende biraz daha kasıp lvl sorun olmuyor çok alpha kapısında 1 tane kaldı parça o biterse oraya takılmaya çalışıcam.
    güncel sağlam bot var bu arada.

edit: birde iskandinavya 1de başlasam nasıl olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustacix -- 1 Ekim 2014; 3:44:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

quote:

pallayı bizzat forumundan biliyorum ama düzgün çalışmadı sanki full olması için kaç uri lazım bide satmayı düşünüyorum bende biraz daha kasıp lvl sorun olmuyor çok alpha kapısında 1 tane kaldı parça o biterse oraya takılmaya çalışıcam.
    güncel sağlam bot var bu arada.

edit: birde iskandinavya 1de başlasam nasıl olur acaba ?

Mmo pallada iyi durumda geçersen vallaha gemi 20 lvl olmadan paraetmez 8 iris full lf3 10 tl havoc lf4 varsa 50 fullse havoc 100 pet fullse 150 , lf4 fazla ise 200 geliştirme irislerde full lf4 bo2 de biraz varsa bide 2m fln elit varsa 250 civarı böyle fullemek ort 6m kadar uri ediyor galiba bide 10k gg kronos vs ler içinde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eic deyim ben ozaman değişeyim şirketi pala haritaları fark ediyorsa :D
  • 230 Tl ye satıldı.

• Bende isk birdeyim geminin adı neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

Bende isk birdeyim geminin adı neydi

Talos idi şekilli nick...

• Hmm gormedım hıc

• Fazla aktif değildi zaten alsat yaparken elimden geçti klan vs de uğraşmıyorum ts dir vs vs günde 1 ambar 2 haftada bir alpha beta gamma x4 rsb ilede görevleri yaptım

@zxxy

• Taş toplamakmsıkıntı millet brbirini kesiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

Taş toplamakmsıkıntı millet brbirini kesiyo

Auto Clicker var kamuflede pet ile topluyorum gece dalaşan pek olmuyor

• Yanı gece gunduze nazaran daha ıyı tabikide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.