Şimdi Ara

Darkorbit Şu Resime Bir Bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok dikkatli bakın anlarsınız benim saldırdığım geminin canı neredeyse hiç yok Aegis geliyor ona can yolluyor bi yeşillik var Aegis ile saldırdığım gemi arasında dikkatli bakarsanız görürsünüz.

Toplam 7-8 kişi saldırdılar bana sadece 5 i gözüküyor diğer 3 ü tam arkamda mini harita da

Tekrar dikkatli bakın adamın 5 li roketleri tam üzerime geliyor ve ben saldırdığım adama 6 lık bir füze yolluyorum adamın hiç canı yok kesin bu füze ile patlar diye düşündüm sizce gerçekten patlamışmıdır ?

Bu fotoğrafta güzel bir yorumlayın Darkorbit ustaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_6195 -- 11 Kasım 2013; 22:59:33 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Tahminlerini yazarmısın ne deseniz doğru çıkar ki
  • Onun patlaması lazım ya
    Patlamıştır ama benim ilgimi başka bir şey çekti, ben MMO olurum ve Earth dan gelenler saldırıyor mesela. Portala kaçıyorum tabiki ve kimse bana saldırana saldırmıyor Baya bi' uzun oldu ama okursan anlarsın. Heralde şimdi dayanışma var. Ben 2-3 yıl önce oynuyordum Vega vardı Açık arttırma'dan da ateş ve savunma almıştım (Sabahın 4 ü) Full lf-3 doluydu. İyi bi fiyata satabilirdim ama şifresini ve adını unuttum. Ayrıca 5 tane farklı posta hesabım var
    Eğlenceliydi bi aralar ama şu an Transformice ye merak saldım 48 lvlim felan.
    (Not:Paragraf yazım. )

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Onun patlaması lazım ya
    Patlamıştır ama benim ilgimi başka bir şey çekti, ben MMO olurum ve Earth dan gelenler saldırıyor mesela. Portala kaçıyorum tabiki ve kimse bana saldırana saldırmıyor Baya bi' uzun oldu ama okursan anlarsın. Heralde şimdi dayanışma var. Ben 2-3 yıl önce oynuyordum Vega vardı Açık arttırma'dan da ateş ve savunma almıştım (Sabahın 4 ü) Full lf-3 doluydu. İyi bi fiyata satabilirdim ama şifresini ve adını unuttum. Ayrıca 5 tane farklı posta hesabım var
    Eğlenceliydi bi aralar ama şu an Transformice ye merak saldım 48 lvlim felan.
    (Not:Paragraf yazım. )

Onun patlaması lazım evet ama patlamadı o kadar çok az canı vardı ki Lordaki a bile 1 sıksa ölecek HP ye sahipti Sonra Aegis 20 can kalan adama evet sadece 20 can K değil can bastı evet sinir bozucu ve fotoğrafa dikkatet roket adama tam vuracakken o arada bastı can nasıl bir iştir anlamadım adam Abdestin önemini anlattı bana vala

Oyunu 6-7 yıldır oynuyordum bırakalı 3 ay oldu sebebi gir anlarsın oyuna içine etmişler her kezin Ar-Ge punanı 0 olmuş gibi bir çok özelliği sıfırladılar yeni paketler geldi ücretli ezik biri alsa bile güçleniyor yani anlayacağım milletin 7 yıllık emeğini bi 20 TL ye satmışlar.Daha da oynamam ben de bu aralar Crysis 3 ve Battlefield 4 oynuyorum Online

• Yeni görünüm,gemiler vs gelince 2011 de gelmişti sanırım oynamadım ama Lokum kesmeye giderdik ben çekerdim,adamlar öldürürdü.
    400 k altına Vega almıştım Tr3 ilk açıldığı sıra ama içini dolduramamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • patlamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

patlamıştır

Orası kesin ama kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

patlamıştır

Orası kesin ama kim?

önce o sonra sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.