Şimdi Ara

Darkorbit TR6 Serverinde sağlam çar satılık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öcelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Bigpoint in yapmış olduğu Web Tabanlı Uzay savaşı olan Darkorbit oyunundan Alınmaya değer bir hesap satıyorum Hesap ın özellikleri;

-Sunucu: TR6.

-Herhangibi Wip Üyeliği Bulunmamakta.

-Bot kullanılmamıştır temiz gemidir.

-Uzay Gemisi: Goliath.

-Droitler: 4 Tane İris Ve 4 Tane si Flax olmakta.

-Droit Tasarımı: Yıldız Uçuş Düzeni ve Kalkan Duvarı Düzeni(Yıldız Uçuş Düzenin değeri 75.000 Uridium değerindedir).

-Goliath Tasarımı: 250 Bin uridium luk tasarımlar dışındaki tasarımlar mevcuttur.

-Rocketatar var 5 li.

-27 Adet LF3 bulunmakta ve 1 Adet LF2 vardır(LF3:10.000 urdium değerinde lazer topu).

-15 Adet bo2 ve 2 Adet bo1 vardır.(bo2: Tanesi 10.000 uridium değerinde %80 hasar önleyen kalkan jenaratörü).

-11 Adet g3n-7900 hız jenaratörü vardır.( Tanesi2.000 urdium değerinde hız jenarötörü).

-Ekstralar kısmı tamamı ile eksiksiz dizilmiştir.

-4.Seviye Pet bulunmakta 2.seviye Kamikaze ve 2.seviye Hammadde toplama modülü vardır.

Ekipmanlar kısmı bukadar dır.Geçelim Seviye ve Şeref puanına:

-Seviye: 15

-Tecrübe Puanı: 108.724.907

-Şeref Puanı: 562.414

Galaxy Gates Durumu:

-Alpha: 20/34

-Beta: 47/48

-Gamma: 58/82

Sadece 1 kez Aplha kapısı bitirilmiştir Alpha kapısının halkası bulunmakta.

En önemli ve son olarak Arge Puanı Şu şekilde:

-Gemi Gövdesi I 2/2

-Mühendis 1/5

-Kalkan Enerjisi 5/5

-Kelle Avcısı I 2/2

-Gemi Gövdesi II 3/3

-Kalkan Sıklığı 5/5

Herhangibir fiyat vermiyorum fakat Turkcell Kontör ile ve ya Başka Online oyundaki hesap ile takas olur Tekliflerinizi bekliyorum[Emeğe Saygı].

Arkadaşlar Gemi de olan Değişiklik (yakın zamanda olmuştur):

-5. İris alınmıştır.

-12.000 Uridium kasılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes1234511 -- 6 Ağustos 2013; 21:39:18 >

• Arkadaş kuzenim olur . Kefilim :) Hayırlı Satışlar
  • JorWix kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)
  • kardeş kusura bakma ama 15 lvl gemiyi kim alır ya ?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TR3 [ND!̇] ηєνєя∂ιєηєνєя Klanına Herkesi Bekleriz Klanımız Vru Klanıdır Girenler Kasılır Ama Para İstemek İçin Girmeyin
  • MashTurkey kullanıcısına yanıt
    Temiz gemi kardeşim bu 15 lwl gene iyi 16 ya az kaldı hem
  • Evet leveli biraz düşük.
  • Sırf lwl düşük diyemi almıyacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TR Satılık çar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMajestic

Evet leveli biraz düşük.

leveli düşük ne gemiler gördüm saglam olan oyunda level sadece sıralama için önemli bnce önemli olan geminin gücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForZzA

quote:

Evet leveli biraz düşük.

leveli düşük ne gemiler gördüm saglam olan oyunda level sadece sıralama için önemli bnce önemli olan geminin gücü

Olabilir bana göre levelde önemli sadece sıralama değil haritalara giriş içinde çok önemli level bence.
  • Arkadaşlar beta kapısını açtım haberinize 45m para var 5. irisi alabilirsiniz ve 7 bin uri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes1234511 -- 31 Temmuz 2013; 18:11:51 >
  • fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ve net yazacam bu gemiyi satamazsın en alt seviyeli oyuncular bile gider iyi bi klana 10-20 lira verip 8 iris full lf3 bo2 bi gemi dizdirir ki ben 0 tl ye gider 0-3 ara ihaleleri ile gerek tr gerek yabancı boş dolu farketmez bi sw de 2 haftada dizerim... satarkende max 10 tl fln a gider gemiyi ilk 5 parça kontör verene sat ha emek gemisi olabilir oda bu dünyada geçerlinbi durum değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForZzA

quote:

Evet leveli biraz düşük.

Olabilir bana göre levelde önemli sadece sıralama değil haritalara giriş içinde çok önemli level bence.

kardeşim zaten 16 level olacakmıs az kalmıski 16 levellede her haritaya girebiliyorsun söylemek istedim sadece :)
  • pm at :)
  • Dostum pm at alabilirim gemini..
  • 10 tl veririm
  • hala geçerlimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.