Şimdi Ara

Darksiders %100 Türkçe Yama(Oyunceviri.com Yapımı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
28.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Darksiders Türkçe Yama Tanıtım Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=WlIX1uMZmEA

Arkadaşlar haftasonuna kadar yamayı çıkartıyoruz. Test sürecinde şu an.

Hocam birde FM 2011 el atsanız ne güzel olur

Macunu bulduk kıllısını aramayalım
  • Bu arada venomtrk mükemmel bir şey çıkartmışsınız açığa, yemin ederimki duygulandım. Bu işi para ile bile yapsanız sizlere kafi

• yamayı kurdum bazı sorunlar var. menüde falan sanki yazılar yanlış eşleşmiş gibi.
  • Düzenlenecek 15 dk. içinde.

Çok belâlı bir yama.
  • Güzel olmuş yapan arkadaşların ellerine sağlık
  • oyunu bitireli cok oldu oldu :) ama bu türkçe yamdan sonra tekrar bitirmek sart oldu yapanların uğrasanların eline sağlıkk
  • Arkadaşlar gözden kaçan bir satır kayması sebebiyle dosyayı yeniden düzenledik.Eğer dosyayı dün akşam 8den önce aldıysanız,o dosyada kayma vardır.yenisi ile değiştirdik.lütfen güncel dosyayı indiriniz ve güle güle oynayınız
  • Elinize sağlık deyip şunuda belirtmek istiyorum bu oyun yerine keşke başka bir oyun seçseydiniz, çok da ingilizce isteyen bir oyun değil az çok bişey bilenlerin oyunda zorlandığını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Elinize sağlık deyip şunuda belirtmek istiyorum bu oyun yerine keşke başka bir oyun seçseydiniz, çok da ingilizce isteyen bir oyun değil az çok bişey bilenlerin oyunda zorlandığını sanmıyorum

Ben aynı fikirde değilim.Zira dilbilgisi yapısı oldukça farklı,basit ingilizce ile anlamak biraz zor olur.
  • oyunu gamepad la sorunsuz oynayabilen var mı? bende kamera aşağıda kilitli kaldı, yukarı kaldıramıyorum. sağa sola gidiyor ama yukarı gitmiyo. diğer tuşlarda da sorun yok.
  • ellerinize sağlık
    quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

oyunu gamepad la sorunsuz oynayabilen var mı? bende kamera aşağıda kilitli kaldı, yukarı kaldıramıyorum. sağa sola gidiyor ama yukarı gitmiyo. diğer tuşlarda da sorun yok.

gamepad için xbox360 emulator diye birşey vardı onla düzeliyordu.
  • arkadaşlar yama için elinize sağlık fakat kurarken sorun yaşıyorum.

Oyunun kurulu olduğu yeri belirtin penceresinde tamama tıkladıktan sonra açılan pencere kilitlenip kalıyor yamayı kaç kere indirdim fakat bir türlü kuramadım işletim sistemim vista yönetici olarak çalıştır ve uyumluluk moduda dahil kuramadım.Bir yardım lütfen
  • Arkadaşlar yamada hiç bir sorun yoktur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donny.x

arkadaşlar yama için elinize sağlık fakat kurarken sorun yaşıyorum.

Oyunun kurulu olduğu yeri belirtin penceresinde tamama tıkladıktan sonra açılan pencere kilitlenip kalıyor yamayı kaç kere indirdim fakat bir türlü kuramadım işletim sistemim vista yönetici olarak çalıştır ve uyumluluk moduda dahil kuramadım.Bir yardım lütfen

link yenilenmişti, isterseniz tekrar deneyin.yine olmazsa başka bir çözüm söyleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomz

quote:

Orijinalden alıntı: donny.x

arkadaşlar yama için elinize sağlık fakat kurarken sorun yaşıyorum.

link yenilenmişti, isterseniz tekrar deneyin.yine olmazsa başka bir çözüm söyleyeceğim.

Hocam Allah aşkına başka çözüm nedir bir söylede yapalım bir daha indirdim yine aynı sorun var yüklenmiyor yama :(

• Bende diyodum bu oyunun tr yaması varmı hemen indiriyıom
  • Playstation 3 versiyonu içinde olsaydı iyi olurdu ama yok maalesef :(
  • Oyun yüklü ne zamandır bekliyordum çok teşekkürler daha yeni gördüm tam da canım sıkılmıştı yeni oyunlardan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.