elinize sağlık bende birtürlü oynayamamıştım yarıda bırakıyodum hep :) bitirecem şimdi ... yalnız grafik durumu ile ilgili update i falan varmı oyun un acaba , yüksek çöz. kasıntı yapıyordu bende biraz
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
elinize sağlık bende birtürlü oynayamamıştım yarıda bırakıyodum hep :) bitirecem şimdi ... yalnız grafik durumu ile ilgili update i falan varmı oyun un acaba , yüksek çöz. kasıntı yapıyordu bende biraz
O kasma sorunu bendede var oyundan kaynaklanıyor gibi geldi bana...
evet biraz sorunlu oyun zaten atıp duruyo ara ara
selamlar , tüm ekip arkadaslarımıza gönül dolusu teşekkürler , şimdi bir aksilik var ama biraz daha ugrasınca umarım düzelir , aksilik dediğim , benim oyun D/programfiles de kurulu , yamayı kurmak istediğimde , kayıt defterinde bu oyuna ait veri bulunamadı , yerini biliyorsanız manuel deneyin diyor , tamam, diyorum darksiders göruntusu cıkıyor , sonra kararıyor kutucuk ve öylece beklıyorum , baska bir gelişme olmuyor , bende kapatıyorum , bu sekılde cok denedım olmadı , böyle bir şikayeti olan ve sorununu bi sekılde cözen arkadaslarımız varsa , yardımlarını beklıyorum ... kalın sağlıcakla ...
nerde bunun linki
HELAL OLSUN.
quote:
Orijinalden alıntı: fahdlan
selamlar , tüm ekip arkadaslarımıza gönül dolusu teşekkürler , şimdi bir aksilik var ama biraz daha ugrasınca umarım düzelir , aksilik dediğim , benim oyun D/programfiles de kurulu , yamayı kurmak istediğimde , kayıt defterinde bu oyuna ait veri bulunamadı , yerini biliyorsanız manuel deneyin diyor , tamam, diyorum darksiders göruntusu cıkıyor , sonra kararıyor kutucuk ve öylece beklıyorum , baska bir gelişme olmuyor , bende kapatıyorum , bu sekılde cok denedım olmadı , böyle bir şikayeti olan ve sorununu bi sekılde cözen arkadaslarımız varsa , yardımlarını beklıyorum ... kalın sağlıcakla ...
ŞİMDİ HOCAM YAMADA O DEDİGİNİZ YERE KADAR İLERLEYİNİZ SONRA YAMAYI ALTA ALINIZ OYUNUN KURULU DİZİNİNE GİRİNİZ ÜSTTE EXPLORERDE OYUNUN ADRESİNİ KOPYALAYIP CTRL+V İLE YAMADAKİ ADRES BÖLÜMÜNE YAPIŞTIRINIZ BİDE BÖYLE DENEYİN TAHMİNİMCE OLUCAKTIR.KALIN SAĞLICAKLA... NOT :OYUN BENDE KURULU OLMADIGI İÇİN DENEME FIRSATIM OLMADI.
arkadaşlar farkettinizmi bilemiyecem ama oyundaki enchantment ların çevirileri değişik olmuş daha fazla özellik katmışlar ama çalışıyormu o özellikler bilmiyorum...sanırım enchantmentların çevirilerini karıştırmışlar başka bir sorunu yok ben direk kurdum
Sırf türkçe yaması var diye tekrar indiriyorum elinize sağlık
Elinize sağlık güzel oyundu Türkçe olması daha bir güzel yapmıştır kesinlikle.
Soran insan 5 dakika; sormayan ömür boyu aptaldır.
Teşekkürler
www.oyunceviri.com sitesine girince Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/class_core.php on line 3887 hatasını alıyorum stemi kapandı acaba ?
Türkçe yamayı nerden bulabilirim?
Hayırlı olsun birde türkçe yama ile bitireyim oyunu
Arkadaşlar aklıma takılan birşey var oyunda Samael son konuşmasında tekrar görüşeceğiz dedi ama oyun bitti görüşmediler:)
quote:
Orijinalden alıntı: V€NoM
Arkadaşlar aklıma takılan birşey var oyunda Samael son konuşmasında tekrar görüşeceğiz dedi ama oyun bitti görüşmediler:)
oyunun devamı var yani 2. oyun olacak diye biliyorum... 2. oyunda görüşebilirler
quote:
Orijinalden alıntı: Aumar
quote:
oyunun devamı var yani 2. oyun olacak diye biliyorum... 2. oyunda görüşebilirler
2. oyunda war ile bi ilgimiz olmayacak galiba. yaniöyle sanırım. ama olmasını isterim
ben bilgisayar sürümünü oynadım.çeviri güzel bir problem yok ama bilgisayar da grafikler berbat ötesiydi.konsoldan dönüştürülmüş sanırım dönüşürken de oyun bitmiş.
Oyunu ben bitirdim gayet güzel grafikleri var senin oynadıgın sürüm kötürüd yada ekran kartın vs yetersizdir samel sonra görüsücez diyor mu bilmiyorum ama darksiders 2 de war ı değilde death i kontrol edicez
quote:
Orijinalden alıntı: haka35
quote:
quote:
2. oyunda war ile bi ilgimiz olmayacak galiba. yaniöyle sanırım. ama olmasını isterim
2. oyunda Deathi kontrol edeceğimiz kesin değil sadece varsayımlar var... Hem death dokunduğu herşeyi öldüren birisi ? Yani ne bileyim War kadar klas olmaz galiba
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haka35
quote:
quote:
2. oyunda Deathi kontrol edeceğimiz kesin değil sadece varsayımlar var... Hem death dokunduğu herşeyi öldüren birisi ? Yani ne bileyim War kadar klas olmaz galiba
nasıl yani videolarda death var hep. onunla oynayacağımız daha kesin değil mi