Şimdi Ara

Darksiders II Boss Fight Fridays: Wailing Host Walkthrough Part I HD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Darksiders II Boss Fight Fridays: Wailing Host Walkthrough Part I HD

Darksiders II ye 9 dk uzunluğunda oyun içi videosu dün yayınlandı,editörlerden birine bildirdim fakat cevap veren olmadı forum editörleri paylaşmadı bari biz kendimiz paylaşalım iyi seyirler

http://www.gametrailers.com/videos/yapxlv/darksiders-ii-boss-fight-fridays--wailing-host-walkthrough-part-i

• işte bu bölümü geçemiyorum yahuu
  • nasıl bir boss bu arkadaş vur vur ölmedi canı yarıya iniyor vuruyoruz yine yükseliyor canı 2 gün oldu halen geçemedim .S :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: farrouk

nasıl bir boss bu arkadaş vur vur ölmedi canı yarıya iniyor vuruyoruz yine yükseliyor canı 2 gün oldu halen geçemedim .S :(

vay arkadaş aynen bende 2 gündür geçemedim çıldıracam. canı yarıya iniyor tam maskeyi çıkarmak için allah ne verdi ise dalıyorum sonrada canı yükseliyor. yere düştüğü anda bir işaret çıkıyor yüzünde. acaba özel bir skill falanmı vurmak gerekiyor yada özel bir vuruş bilemiyorum çözemedim bir türlü. elin gavuru bir sürü video çekmiş adam daldığı gibi kesiyor. bense 2 gündür o maskeyi bi çıkaramadım daha. deli olcam bilen yokmu.
  • Abi geçen varsa Allah aşkına bi yardım etsin delirecem o kadar profesyonel oldumki o bölümde artık hiç canm gitmeden 2 saat bosla dalaşabiliyorum :D
  • bosu gecebilen oldumu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim vido link in bozuk sanırım boss guild
    arenadaki boss mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben oyunu bitirdim hangi boss olduğu bilsem anlatcam
  • ben bu boos u öldürmek için ikincil silalardan şu dalga yollaya bilen eldiveni kullandım üzerine işaret gelincede (E) bas pc de onuyorsan tabi bu kadar
  • hiç zorlanmadan geçtim ben
  • Hocam :D yabanci forumda cozdum bitirdim oyunu. tesekkurler genede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.