Diablo II ile kıyaslayarak düşündüğümde, kesinlikle çok çok sönük bir oyun halini alıyor. El pençe takmakla oyun zevkli olmuyor maalesef
Beta key edindim şimdi yüklüyorum bakalım nasılmış.
Serverlar kapandı şu anda.
Yalnız "Sage" karakterinin nerflenmesi lazım.
Şöyle ki;
-Life tree bırakarak hem diğer heroları hem kendini hemde petleri iyileştirebiliyor.(Bir nebze normal gelebilir ama alttakileride okuyun.) -Eğer düzgün parçaları takarsanız (özellikle petlerin life ve ataklarını arttıranları) petlerde sağlam damage koyuyor ve kolay kolay yatmıyor.Yalnız petler pek akıllı değiller.Siz atak alırken petlerin dönüp size atak yapanlara saldırması lazım saçma sapan yerlere gidiyorlar bazen. -Enrage özelliği manadan pek götürmüyor ki karakterin verdiği damage'ı 20 civarına çıkartabiliyor ayrıca resist'te veriyor.Enrage açıkken saldırsalar da pek birşey olmuyor.Enrage petlere ve diğer herolara da uygulanabiliyor ve kısa süre sonra yeniden aktif edebiliyorsunuz.
Yukaırda ki özellikler sizi hem pve'de attacker+supporter hemde pvp'de yıkılmayan adam yapıyor.
Yani kesinlikle şart bu karaktere ayar çekilmesi.
serverlar sadece haftasonlari mi acik ?
Bana fazladan 2 tane beta keyi yolladilar. Isteyen varsa bana mesaj atsin.
Şu an oynanabiliyor mu? Ona göre kayıt yaptırıcam?
oyun bizim saatimize göre hafta sonnu cuma gece 12 de itibaren aktifleşiyor sanırım bu gece 12 ye kadar açık kalacak. Biraz oynadım ilerledikçe daha güçlü heolara erişim hakkınız doğuyor. Çok iyi gelmedi bana doğrusu.
oyunda enteresan bir şekilde league of legends havası alıyorum nedense :)
Ek larak 3binden fazla key var şu an, gameplay merak edenler için;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 14 Mart 2011; 10:19:46 >
Oyun şu an oynanabiliyor mu?
oyuna online kisi toplamak icin online oyunlar gibi fazla yüksek sistem koymamişlar
o İşletim Sistemi: Windows XP SP3/Vista SP2/Windows 7 o İşlemci: 3.0 GHz P4 , Intel® Core™ 2 Duo 2GHz veya dengi ya da daha hızlısı o Bellek: 2 GB RAM o Sabit Disk Alanı: 10 GB boş sabit disk alanı o Ekran Kartı: 256 MB bellekli ve Shader Model 3.0 destekleyen aşağıdaki ekran kartlarından biri veya daha iyisi: + NVIDIA GeForce 8800 + ATI X1900 + Intel® HD Graphics o DirectX®: DirectX 9, DirectX 10 veya DirectX 11 uyumlu ekran kartı o Ses: DirectX uyumlu ses kartı
Key e falan gerek yok artık beta bitti. Oyun çıktı zaten. Steam den alabilirsiniz.
oynalarlar ekleyelim birbirimizi beraber campagin yaparız. Nick : Aragonit
Oynayanlar nasıl oyun iyimi ? Yorum bekliyorum ona göre temin edicem.
Oyunu illegal yönden oynamak isteyenler avucunu yalıyorlar.Oyunda offline modu yok.Oyun sadece EA serverlerini kullanıyor.Belki ileride private serverler falan çıkarsa bilemem.
Korsan oynanmıyorsa çok iyi olmuş.İndirime girmesini beklicem bende şuan için pahalı oyun.