Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Darmoshark M3 4K(2 Günlük) ve HyperX PulseFire Haste Wireless Satın Al 11 Mart 2024 22:43 1 1 Darmoshark M3 4K(2 Günlük) ve HyperX PulseFire Haste Wireless Darmoshark M3 4K: SATILDIWraith'ten aldım 2 günlüktür. El ölçülerime uyar diye düşündüm fakat büyük geldi ve alışamadım. 2 günlük olmasına rağmen site fiyatına göre gayet uygun yazdığımı düşünüyorum o yüzden pazarlık etmezsek sevinirim. İstanbul içi elden veya eft sonrası alıcı ödemeli kargo yapabilirim.HyperX PulseFire Haste Wireless: 1200 TLHepsiburada'dan alınma ve 1.5 yıl garantili faturalıdır. Yedek Skatezleri kullandım onun dışında kutu içeriği her şeyi tamdır. İstanbul içi elden veya eft sonrası alıcı ödemeli kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fenix PD36 TAC El Feneri Darmoshark Top75 Mekanik Klavye(Garantili ve Faturalı) HyperX Cloud 2 Core Wireless(Uygun ve Son Fiyat) Darmoshark Top75 Mekanik Klavye