Şimdi Ara

Darty cep telefonlarinda %30 world puan (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
7
Favori
43.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

Arkadaşlar note 2 almayı düşünüyorum farklı kişilere ait 3 kartla alabilirmiyim?

Adiyosçu arkadaşlarda teklifte bulunabilirler

3 tane alırsan neden olmasın

çok zekisin, ben o kadarını düşünemedim

• arkadaşlar web üzerinden nasıl alıcaz world kartı seçiyorum ama vade farklı 10 taksit çıkıyo ya da peşin fiyatına 8 taksit çıkıyo hangisini seçicez nasıl yapıcaz
  • galaxy s3 ne kadara geliyor ankaradan yardımcı olabilecek varmı?
  • s3 stokta görülmediğinden fiyatı o şekilde.... Eski fiyat kalmış ve güncelleme yapılmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: laswegas

Arkadaşlar,,,,

Bu world kampanyası ıle almış olduğumuz telefonu...baska bır yerde ucuza bulup fotğraflasak....darty nın guven sozelşmesı gecerlı olurmu??? guven sozlşmesınde 15 gun içerısınde bulunmuş olduğunuz yerde daha ucuzunu bulursanız..fıyat farkı ve bır kutu cıkolata ıkramımız dıyor....bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım...

Darty müşterileri, Darty'den satın aldıkları ürünleri, 15 gün içinde aynı il sınırları içinde aynı hizmet koşulları ile daha iyi fiyata bulurlarsa* ve bu fiyatı yayınlanmış bir belge ile (güncel tarihli fiyat broşürü, gazete ilanı, insert, benzer koşullarda satış yapan zincir mağazalardan alınmış ürüne ait fatura veya fiş) kanıtlarlarsa, Darty aradaki fiyat farkını müşterisine ödemeyi garanti eder ve bir kutu çikolata ile teşekkür eder.

AYNI HİZMET KOŞULLARI bununla ne demek istedikleri belli değil puan vermek bir hizmet koşulumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

arkadaşlar web üzerinden nasıl alıcaz world kartı seçiyorum ama vade farklı 10 taksit çıkıyo ya da peşin fiyatına 8 taksit çıkıyo hangisini seçicez nasıl yapıcaz

web üzerinden kredi kartı bilgilerini girdikten sonra taksit seçeneklerinin en altında %30 wp diye çıkıyor.
  • Kocaelinden isteyen arkadaşa beraber mağazaya gidip alışveriş yapabiliriz.
  • telefonu kargoya verilen olursa lütfen buraya yazsın. benimkinde hala sipariş hazırlanıyor diyor. Fabrikada 1- 2 dk üretiliyodur tahminen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombardini1 -- 14 Şubat 2013; 10:29:31 >
  • Bu darty deki s3 mini yada samsung telefonlar distributor garantili degil mi? S3 mini aldım, kutu uzerinde telpa genpa c5 vb. Hicbir etiket yok. Btk sitesinden kontrol ettim, ithalat yolu ilegetirilen cihaz samsung korea falan yaziyor. Distributorlerde de bu mu yazar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Bu darty deki s3 mini yada samsung telefonlar distributor garantili degil mi? S3 mini aldım, kutu uzerinde telpa genpa c5 vb. Hicbir etiket yok. Btk sitesinden kontrol ettim, ithalat yolu ilegetirilen cihaz samsung korea falan yaziyor. Distributorlerde de bu mu yazar?

HB'den aldıgım S3 mini kutusunun üzerinden telpa yazıyordu, içinden garanti kağıdı çıkması lazım, ona bak istersen
  • arkadaşlar fikir edinmeniz açısından lazım olabilir ankamall avea da s3 mini 850 liraymış dün kayınçom almış
  • İSTABUL SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ İÇİN 740 TL DEN YARDIMCI OLURUM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Bu darty deki s3 mini yada samsung telefonlar distributor garantili degil mi? S3 mini aldım, kutu uzerinde telpa genpa c5 vb. Hicbir etiket yok. Btk sitesinden kontrol ettim, ithalat yolu ilegetirilen cihaz samsung korea falan yaziyor. Distributorlerde de bu mu yazar?

HB'den aldıgım S3 mini kutusunun üzerinden telpa yazıyordu, içinden garanti kağıdı çıkması lazım, ona bak istersen

İçindeki Garanti belgesinde Samsung Electronics yazıyor. Samsungun sitesinde bulamadım garanti sorgulamayı, link atabilecek var mı?
  • Dün gece sipariş ettiğim ürün kargolanmış..

Bu puan işi çok iyi oldu. İkinci el fiyatına, sıfır telefon aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Dün gece sipariş ettiğim ürün kargolanmış..

hangi ürünü almıştınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombardini1

quote:

hangi ürünü almıştınız

Bizim ki fakır işi.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/MobilePhone/SAMSUNG/E1180-SILVER-p-67817-c-12.htm

• Geçen hafta cuma günü verdiğim sipariş hala hazırlanıyor (LG Optimus Black)

Pazartesi verdiğim sipariş dün elime ulaştı (Sony Experia Go)
  • arkadaşlar eğer satın alan varsa elden LG Optimus satın alabilirim stoklarda tükenmiş. Yada İstanbul içinde buluşup Sony Xperia P nakit olarak kredi kartı ile satacak bir arkadaştan alabilirim. . bugün son gün pm den ulaşabilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

arkadaşlar eğer satın alan varsa elden LG Optimus satın alabilirim stoklarda tükenmiş. Yada İstanbul içinde buluşup Sony Xperia P nakit olarak kredi kartı ile satacak bir arkadaştan alabilirim. . bugün son gün pm den ulaşabilirsiniz?

tükenmemiş tükenseydi , TÜKENDİ yazarlardı, kaldırdırlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombardini1

quote:

hangi ürünü almıştınız

Bizim ki fakır işi.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/MobilePhone/SAMSUNG/E1180-SILVER-p-67817-c-12.htm

ne fakir işi, gayet mantıklı, köle olmanın lüzumu yok

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.