Şimdi Ara

Darty cep telefonlarinda %30 world puan (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
7
Favori
43.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlardan biri bugün kargolanır diyordu, hayırlısı
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/S5570-METALLIC-GRAY-p-78227-c-12.htm
    merhaba bu telefonu alabilecek bir kart sahibi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi web üzerinden tekliflerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetekici -- 14 Şubat 2013; 12:27:12 >
  • alışveriş ekranında hiç lg optimus görünmüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

alışveriş ekranında hiç lg optimus görünmüyor...

kardeş söyledim, ben MH ardıktan sonra sizi şikayet edecem diyip ciddiyetimi gösterince , telefonu kapatır kapatmaz siteden kaldırdılar, çünkü açıklarını biliyorlardı.
  • internetten aldığın bir ürün için bir hafta beklenirmi , hevesim kaçtı , yalana kandık. 2 gün de kargo deyince inandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombardini1

arkdaşlardan biri bugün kargolanır diyordu, hayırlısı

Bugün tekrardan LG OPTIMUS tedarikcisi olan EKO TELEKOM ile görüştüm.Sevkiyatın yapıldığını bugün saat 14:00 civarında ürünlerin darty'de olacağının teyidini aldım.Bu kadar şikayet oldu onların eline geçer geçmez kargolayacaklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Bu darty deki s3 mini yada samsung telefonlar distributor garantili degil mi? S3 mini aldım, kutu uzerinde telpa genpa c5 vb. Hicbir etiket yok. Btk sitesinden kontrol ettim, ithalat yolu ilegetirilen cihaz samsung korea falan yaziyor. Distributorlerde de bu mu yazar?

HB'den aldıgım S3 mini kutusunun üzerinden telpa yazıyordu, içinden garanti kağıdı çıkması lazım, ona bak istersen

İçindeki Garanti belgesinde Samsung Electronics yazıyor. Samsungun sitesinde bulamadım garanti sorgulamayı, link atabilecek var mı?

Kutuda Telpa yazıyorsa yeterli, her dist. ürünün kutusundan sam. Elt. Garanti kağıdı çıkar. Telpanin ana sayfasında sorgulama var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

quote:

quote:

Bu darty deki s3 mini yada samsung telefonlar distributor garantili degil mi? S3 mini aldım, kutu uzerinde telpa genpa c5 vb. Hicbir etiket yok. Btk sitesinden kontrol ettim, ithalat yolu ilegetirilen cihaz samsung korea falan yaziyor. Distributorlerde de bu mu yazar?

HB'den aldıgım S3 mini kutusunun üzerinden telpa yazıyordu, içinden garanti kağıdı çıkması lazım, ona bak istersen

İçindeki Garanti belgesinde Samsung Electronics yazıyor. Samsungun sitesinde bulamadım garanti sorgulamayı, link atabilecek var mı?

Kutuda Telpa yazıyorsa yeterli, her dist. ürünün kutusundan sam. Elt. Garanti kağıdı çıkar. Telpanin ana sayfasında sorgulama var.

Kutuda hiçbir servisin (Telpa, Başarı, C5, v.b. ) etiketi yok. Ben nerden öğrenicem bunun Distribütör mü olduğunu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Dün gece sipariş ettiğim ürün kargolanmış..

Bu puan işi çok iyi oldu. İkinci el fiyatına, sıfır telefon aldık.

hangi ürünü almıştınız

Bizim ki fakır işi.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/MobilePhone/SAMSUNG/E1180-SILVER-p-67817-c-12.htm

ne fakir işi, gayet mantıklı, köle olmanın lüzumu yok

kusura bakmayın bunu alsak bize net kaça gelmiş olacak bende sipariş verecemde teşk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

quote:

quote:

Kutuda hiçbir servisin (Telpa, Başarı, C5, v.b. ) etiketi yok. Ben nerden öğrenicem bunun Distribütör mü olduğunu?

Samsung elektronik garanti kağıdı varsa direk Samsung Türkiye garantisi altındadır. Sorun yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ben MH 3-4 kez aradım , sıkıştıralım şunları 12 taneymiş böyle sipariş.
  • Kazandigim world Puan +30 tl indirim yapabilirim.yani 700 un us tune toplamda 230 tl. Pm de sanirim tine sprung var isteyen kryycan@yahoo.com.tr. mail atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazalarda hep teşhir ürünler kalmış :( sitede gereksiz pahalı ürünler kalmış ancak yine de avanspuan borcu olanlar için güzel sayılır.
  • aynı fırsatı sunsun, desinki ürün bir hafta sonra teslim edilecek. ALMAM
  • adiosçuların kazancını hesap eden uyanık(!) arkdaşlar çıkartsınlar bir kart puan toplayıp bir yurtdışına çıksınlar bakalım kazın ayağının öyle olmadığını görsünler. Ama klavyede konuşurlar yok uzakdoğu , avrupa ucuza gidiyorlar diye iddia ediyorum gitseler otobüse binemezler orada forumda yazmak kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_hali

quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_hali

ANKARADAN 3 TANE SAMSUNG S3 MİNİ (BEYAZ RENK) ALINACAKTIR.
    FATURASI BİZİM ADIMIZA AİT OLURSA SEVİNİRİM
    DARTY FİYATI 1000 LİRA, 200 LİRA WORLD PUAN VERİYOR...
    KARDEŞ PAYI YAPIP 700 LİRA NAKİT VERİRİM TELEFONLARIN HER BİRİNE (KLİKSA VB KAMPANYALARDA RACON BÖYLEYDİ :) )...
    BAŞKA İLLERDEN ALIP SATMAK İSTEYEN OLURSA SANALPAZAR VB SİTELER ÜZERİNDEN DE ALABİLİRİM (%5 KOMİSYON VAR SİTELERDE) 735 LİRADAN.

iLGİLENENLER İÇİN TELİM AŞAĞIDA, ÇALDIRSANIZ DA YETER :)
    TEL: 05058830163

750 TL yapabilrim Ankara içi, mağazadan..

BU İSLERDE PİYASA %50-%50...

Arkadaşlar ben bu teamüü anlamadım, yarı yarıya derken zaten 100 TL de parayı peşin aldığı için mi indirim oluyor avantaj bunun neresinde anlamadım :D

• sitede alınabilecek mantıklı uygun fiyatlı telefon kaldı mı :)
  • müşteri hizmetleri ile az önce yaptığım görüşmede lg optimus telefonun stoklarında olduğunu ve bugün veya yarın kargoya verileceğini söylediler
    bilginize
  • optimusçular ürün stoklara gelmiş duyduk duymadık demeyin
  • Adioscu arkadaşlar DİKKAT!!!

Geçen ayki kipa kampanyasından yatan puanları harcamadığım için geri alınmış. Bu durumu düşünerek hareket edin.

Puanlar riskli yani.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.