Şimdi Ara

DARTY DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR !!! NE YAPMALIYIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN BU ADAMLARDAN ARALIK AYINDA Bİ HARDDİSK ALDIM.BAD SEKTÖR HATASI VERDİ VE GARANTİ KAPSAMINDA Bİ ÜRÜN HATASI.DARTYYİ ARADIĞIMDA DEĞİŞİM YAPILACAĞI SÖYLENDİ YASAL SÜREÇTEN ÖNCE ELİME GEÇECEĞİ TAAHHÜT EDİLDİ.BUGÜN ARADIM VERDİKLERİ CEVAP:

"ÜRÜNE ÇOK ZAM GELDİ TAMİR EDİLMEDEN TARAFINIZA YOLLANIYOR."

İSTERSE 5 E KATLASIN O BENİM SORUNUM DEĞİLKİ RESMEN DOLANDIRICILIK.BOZUK ÜRÜN YOLLAYIP SONRA ÜRÜNE ZAM GELDİ DİYEREK DEĞİŞİM YAPMIYOLAR.MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SERT ÇIKTIM KONU TEKRAR ARAŞTIRILIP 2 GÜN İÇERSİNDE DÖNÜŞ YAPACAKLARMIŞ.YASAL OLARAK 20 GÜN HAKLARI VAR BUNU DA AŞTILAR.

NE GİBİ YAPTIRIMLAR UYGULAYABİLİRİM BEN ŞU AŞAMADA ?

• sen bi yaptirim uygulayamazsin, tuketici mahkemisine basvurursun derdini anlatirsin yaptirimi onlar uygular.

hakli gorulursen ki cok buyuk ihtimalle goruleceksin bu durumda, degistirirler hdd yi.
  • benim şu anda hdd ye ihtiyacım var kullanamıyorum. . artı mahkeme masrafları falan olacak bunu kim karşılayacak ?
  • Hakem heyetine git, en fazla 5 lira çıkar senden masraf olarak belki onu bile almıyolardır. Dilekçe yazcaksın ve bekleyeceksin bu kadar.

Lan ülkeye bak şaka gibi ya. Hiç bir kanun yok, adam resmen bilmem kaç liraya bozuk malı satıp, böyle bişey yapabiliyor. Şaşırdım tekrar. Ben olsam yıkardım orayı, orası çok ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 17 Ocak 2012; 22:10:46 >
  • hakem heyeti dediğin nasıl başvururum bi ayrıntılı bilgi versen birader ya. .
  • Kaymakamlığa git orada gösterirler sana. Hangi şehirdeysen bi zahmet google a onu da sen yazıver güzel kardeşim.
  • git saglam bi kafa at onu soyleyene bak veriyomu vermiyomu
  • Haklı olan sensin ama gerçekten de acayip pahalı şuan HDD' ler
  • 2 gün içerisinde dönmezlerse tekrar ara eger urunu degistirmezlerse tuketici mahkemesine basvuracagini soyle. En kisa surede degisim yaparlar. Yapmazlarsa dava ac
  • TOLGA HAKLISIN BİRADER SİNİRDEN VALLA. .İNTERNETTEN ALDIM MUHATTAP YOK KARŞIMDA ADAMA BAYA SERT ÇIKTIM Bİ ETKİSİ OLUR İNŞALLAH. .RESMEN SAÇMALIK YA. .BİDE HAKKATEN GERİ YOLLAMAZLARSA MAHKEMEYLE UĞRAŞCAZ ARTIK NE ZAMAN SONUÇLANIRSA . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.