Şimdi Ara

Dartyde Motorola Zn5?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu telefon nasıldır kullanımı dayanıklılığı bakımından fiyatı biraz uygun geldi alsammı ? yoksa başka cihazmı bakayım ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bence e8 al ben sipariş ettim 199TL biraz alttan konusunu bulabilirsin.
  • ben dün aldım zn5 i. ben çok beyendim zaten almak istiyordum ancak pahalı geliyordu. niye 299 tl ye sattıklarını pek anlayamadım ancak almak isteynler için büyük fırsat. bu arada kamerasını çok beyendim. bende sony w105 foto makinası var. onunula resim karşılaşması yaptım. açık havada yani dışarda daha iyi çekim yaptı. birazdan eklreim fotoları bakarsınız.
  • vallahi çok iyi olur kardeşim

• teşekkürler
  • Arkadaşlar bence almayın üstüne çok az daha koyarak dokunmatik-wifi li güzel bir telefon alabilirsiniz bu model eskide kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Arkadaşlar bence almayın üstüne çok az daha koyarak dokunmatik-wifi li güzel bir telefon alabilirsiniz bu model eskide kaldı.

valla çok bütçem yok e63 , zn5 yada 2.el bi 5800 düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar bence almayın üstüne çok az daha koyarak dokunmatik-wifi li güzel bir telefon alabilirsiniz bu model eskide kaldı.

örnek versene bakalım ? wi-fi zaten var zn5 te dokunmatik olunca noluyo ayrıca ??
  • Pardon arkadaşlar ben wifi yi görmemişim bu fiyata alınabilecek en iyi wifi li telefon bence kaçırmayın.
    e8 i almasam bunu düşünmeden alırdım.
  • quote:

Pardon arkadaşlar ben wifi yi görmemişim bu fiyata alınabilecek en iyi wifi li telefon bence kaçırmayın.

E8 daha karizma Bendede var herkez hayran kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Pardon arkadaşlar ben wifi yi görmemişim bu fiyata alınabilecek en iyi wifi li telefon bence kaçırmayın.

E8 daha karizma Bendede var herkez hayran kalıyor.

e8 zn5 ten karizmaysa şahin de scenic 2 den daha karizmadır
  • Şahinin görüntüsü Scenic II Den Güzelse Daha karizmadıR :D
  • quote:

Şahinin görüntüsü Scenic II Den Güzelse Daha karizmadıR :D

doğru söze ne denir :D doğan görünümlü oldu mu da "dadundan yinmez" di mi ?

e8,ve66 daki scroll tuşu niye yok diye insanlar baya bi kızmıştı motorolaya zaten.. e8 in morphing tuş takımı güzel zn5 te de var ama e8 deki daha güzel.. e8 in tek artısı da bu zn5 e göre ama e deki herşey zn5 te fazlasıyla var zaten.. bu arada e8 de kalmamış 199 a o da alınırdı zn5 ler de bitti..

stokları bitirdiler valla keşke hep bu fiyatlara böyle iyi bişeyler olsa da türkiye elektronik çöplüğü kimliğinden kurtulsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 6 Aralık 2010; 20:25:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Şahinin görüntüsü Scenic II Den Güzelse Daha karizmadıR :D

doğru söze ne denir :D doğan görünümlü oldu mu da "dadundan yinmez" di mi ?

e8,ve66 daki scroll tuşu niye yok diye insanlar baya bi kızmıştı motorolaya zaten.. e8 in morphing tuş takımı güzel zn5 te de var ama e8 deki daha güzel.. e8 in tek artısı da bu zn5 e göre ama e deki herşey zn5 te fazlasıyla var zaten.. bu arada e8 de kalmamış 199 a o da alınırdı zn5 ler de bitti..

stokları bitirdiler valla keşke hep bu fiyatlara böyle iyi bişeyler olsa da türkiye elektronik çöplüğü kimliğinden kurtulsa..

Darty Stokları bitirdi İhşallah Yeni Modelleride getirirler

• benimki de bugfün geldi. güzel telefon valla ne diyim. acaba bunu wireless ıyla bildiğmiz web sitwelerine girebiliyormuyuz. haber siteleri donanımhaber falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

benimki de bugfün geldi. güzel telefon valla ne diyim. acaba bunu wireless ıyla bildiğmiz web sitwelerine girebiliyormuyuz. haber siteleri donanımhaber falan

herılt yani :D opera mini kurun wi-fi ile istediğiniz siteye girin.. youtube denemedim ama videoları download etme olayı var mplayer ile de .flv dosyaları açabiliyor zn5..

zaten yapamadığı bişey yok zn5 in..
  • quote:

quote:

benimki de bugfün geldi. güzel telefon valla ne diyim. acaba bunu wireless ıyla bildiğmiz web sitwelerine girebiliyormuyuz. haber siteleri donanımhaber falan

herılt yani :D opera mini kurun wi-fi ile istediğiniz siteye girin.. youtube denemedim ama videoları download etme olayı var mplayer ile de .flv dosyaları açabiliyor zn5..

dün ben denedim youtube daki videoları oynatıyo.operadan videoya tıkladım sonra kendi tarayıcısını açıp videoyu yükledi.video playerda oynattı gayetde hızlıydı.

• ben denedim ancak videoları izleyemedim. Şöyle bir hata veriyor. "oynatmada hata; bir hata oluştuğundan bu dosya yürütülemiyor"
  • quote:

quote:

ouuu iyiymiş ya. bende tırsıyorum girmeye internete. analmıyoruz ya bu işlerden . internete gitrerken turkcell den falan para yazmaması için ne gibi bir önlem almalıyız. wifi şwebwekew arattırıp bulduğujmuz şebekeden mi girmeliyiz.
    kusuruma bakmayın biraz cahilim bu konuda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.