Şimdi Ara

Dartyde Motorola Zn5? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki sorum var.

Birincisi Edge simgesi nasıl gider ?
    İkincisi Telefonla birisini ararken, ekran sanki oynayıp duruyor. Tam ararken, sanki görüntü gidip geliyormuş gibi oluyor. Bu Mod'layarak mı halledilir ?

Teşekkürler.
  • beyler çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilirmisiniz ? Eski n82'im kadar iyi foto çekiyormu diye merak ediyorum.
  • Selamlar;

An itibariyle Teknosa'da 749,00 Tl'ye satılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribalof

Selamlar;

Ohannesburg.
  • quote:

Selamlar;

Aynı cihaz mı, eminmisin?
  • bu cihazı nerde temin edebilirim istanbulda arkadaşlar?foto kalitesi iyi olduğu için alacam.
  • quote:

Selamlar;

karıştırdın heralde

@ali282 forumun 2. el bölümünde çok temizleri var,sıfırı artık çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 15 Mart 2011; 10:40:19 >
  • berbat bı cıhaz ancsk 3 gun tahammul edebıldım, 299 a alıp aynı paraya sattım.
  • Selam

Bayrampaşa Teknosa mağazasında satılıyordu. Ben de fiyatı görünce şok oldum.
    İnternet mağazasında aratıyorum ama görünmüyor. Bu işte bir gariplik var.
    Umarım kimse tuzağa düşmez. :) O kadar para verene yazık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetter
    berbat bı cıhaz ancsk 3 gun tahammul edebıldım, 299 a alıp aynı paraya sattım.

sen tahammul edesin diye mi yapmis motorola?

cok ayip etmis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

berbat bı cıhaz ancsk 3 gun tahammul edebıldım, 299 a alıp aynı paraya sattım.

sen tahammul edesin diye mi yapmis motorola?

cok ayip etmis...

doğru, zevksiz ve düşük kalıtelı bır telefonu illa beğenen çıkar dıye yapmış motorola.

sen beğendınmı?

ÇOK AYIP ETMIŞSIN, PANPA...
  • Motorola'ya "kalitesiz" diyebilmek icin hakikaten cahil olmak lazim.

ZN5 forumlarini oku biraz. Belki ogrenirsin...
  • quote:

Motorola'ya "kalitesiz" diyebilmek icin hakikaten cahil olmak lazim.

Panpa sen okuma konusunda sıkıntı çekıyosun galıba KALITESIN demedım DÜŞÜK KALİTELİ dedim. evet malzeme kalıtesı yuksek, lakın lınux yazılım , ağır ve kullanışsız basıt menu, ağır ve yavaş menu geçişleri, pil sarfıyatı vb. konularda duşuk kalıte olusu TR dekı satış rakamları, 2. el pıyasası ve alım-satım zarar oranı ile sabıttır.

sen forum okumaya başladığında ben cep telefonu satıyordum kardes, mesleğim bu. sen forumda ınceleme yaparken ben python yazılım gelıstırıyordum, sen telefonu öğrenırken ben e365 cıhazını ılk alanlardan deneyenlerden bırıydım. sen cehaletten bahsederken ben e398 i modluyordum.

Motorolayı bana anlatma.

ÇOK İYİ BIR B.K OLSA HERYERDE 657 LIRAYA SATILAN ZN5 İ, DARTY 299 ÇEKIP BITIRMEYE ÇALIŞTI, GÖBEĞİ ÇATLADI. OLMADI YILDIZLI URUN DIYE 249 E ÇEKTIDE ZAR-ZOR STOK TUKETTI.

657 LIRA NERE - 249 LİRA NERE. DEMEKKI ZN5 İN EDERI 249 LIRAYMIŞ, KALITESINI SEN DUSUN.

BAKALIM BUNA NE DIYECEKSIN, BAY ÇOK BILMIŞ...

• oyledir muhakkak:D
  • quote:

quote:

Panpa sen okuma konusunda sıkıntı çekıyosun galıba KALITESIN demedım DÜŞÜK KALİTELİ dedim. evet malzeme kalıtesı yuksek, lakın lınux yazılım , ağır ve kullanışsız basıt menu, ağır ve yavaş menu geçişleri, pil sarfıyatı vb. konularda duşuk kalıte olusu TR dekı satış rakamları, 2. el pıyasası ve alım-satım zarar oranı ile sabıttır.

sen forum okumaya başladığında ben cep telefonu satıyordum kardes, mesleğim bu. sen forumda ınceleme yaparken ben python yazılım gelıstırıyordum, sen telefonu öğrenırken ben e365 cıhazını ılk alanlardan deneyenlerden bırıydım. sen cehaletten bahsederken ben e398 i modluyordum.

Motorolayı bana anlatma.

ÇOK İYİ BIR B.K OLSA HERYERDE 657 LIRAYA SATILAN ZN5 İ, DARTY 299 ÇEKIP BITIRMEYE ÇALIŞTI, GÖBEĞİ ÇATLADI. OLMADI YILDIZLI URUN DIYE 249 E ÇEKTIDE ZAR-ZOR STOK TUKETTI.

657 LIRA NERE - 249 LİRA NERE. DEMEKKI ZN5 İN EDERI 249 LIRAYMIŞ, KALITESINI SEN DUSUN.

Bence sen avatarındaki marka ile mutluysan , burada ve bu başlıklar altında yorum yapmazsan daha sağlıklı olur kaanatindeyim Avatarındaki marka ile ilgili yorumları esirgemeden söyleki seni orada kaale alabilsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

quote:

quote:

Motorolayı bana anlatma.

Bence sen avatarındaki marka ile mutluysan , burada ve bu başlıklar altında yorum yapmazsan daha sağlıklı olur kaanatindeyim Avatarındaki marka ile ilgili yorumları esirgemeden söyleki seni orada kaale alabilsinler

bak birader konuyu açan arkadaş ne demış, ne diye açmış sızın sandığınız gıbı burası zn5 ve motorolayı övme-methetme yerı değil.Arkadaş tam olarak

Beyler bu telefon nasıldır kullanımı dayanıklılığı bakımından fiyatı biraz uygun geldi alsammı ? yoksa başka cihazmı bakayım ?

demiş.

BENDE HUR VE ÖZGÜR IRADEMLE CIHAZ HAKKINDAKI DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLUYORUM, HA YOK SIZ MOTOROLA İLE ANLAŞMA YAPTIYSANIZ VEYA MOTOROLADA SATIŞ TEMSILCISI ISENIZ HATTA MOTOROLAYI YUCELTME FAN CLUP UYESI İSENIZ O BAŞKA.

KOMIK VEDE SAYGISIZCA VE HATTA KONU BAŞ MESAJINI OKUMADAN CAHILCE HAVA ATACAK, TARTISACAK KADAR KADAR BILGISIZ VE BOŞSANIZ DİYECEK SÖZÜM YOK.

SEN MOTOROLANIN ARTILARINI YAZ, BENDE EKSILERINI.

MILLETLE UGRAŞMAYIN BOŞ YERE İŞİNİZE BAKIN, SAYGILI OLUN. SAYENIZDE ILANI KIRLETTIK YETERI KADAR.

• motorola zn5 kullanıyorum,
    öncelikle telefon kötü değil kesinlikle,malzeme kalitesi olsun, fotoğraf kalitesi olsun ki zaten kodak 5mp bir kamerası mevcut ve motorola genel kalitesi var ancak;
    bazı sitelerde şuan 750-800 arası satıldığını görüyorum ve inanamıyorum.zira o kadar edecek aman aman bir cihaz değil.o paraya bunu alacağıma biraz daha koyar milestone alırım ki ikisi karşılaştırılamaz bile.
  • Arkadaşlar bende Zn5 kullanıyordum şimdi tüketici hakem heyetine verip iade etmeye çalışacağım çünkü 15 yıldır cep telefonu kullanıyorum bu kadar çok arıza çıkaran bir telefon görmedim.Bilemiyorum bu benim şanssızlığım mı yoksa bütün Zn5'lerde böyle mi?Tam 6 kere servise gitti değişmedik parçası kalmadı,güncellenmedik yazılım kalmadı ama hala problemli ve kamerası ahh!!! beni delirtiyor zaten kodak'ın gelitirdiği yazılım hiç bir işe yaramıyor(herkes biliyordur zaten kodak zn5'in kamerasını yapmadı sadece bir yazılım geliştirdi kamera için ,kamerayı carl zeiss yaptı diye biliyorum)
    Kısacası benim gibi memnun kalmayanlar olduğu gibi çok memnun kalanlar çıkabilir o yüzden sadece telefon hakkındaki görüşlerimizi belirtelim,artısını eksisini yazalım birbirimize laf atmak bu telefonu almak isteyenleri daha da zor bir karar içine sokacak.

Herkese iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: keppir

motorola zn5 kullanıyorum,
    öncelikle telefon kötü değil kesinlikle,malzeme kalitesi olsun, fotoğraf kalitesi olsun ki zaten kodak 5mp bir kamerası mevcut ve motorola genel kalitesi var ancak;
    bazı sitelerde şuan 750-800 arası satıldığını görüyorum ve inanamıyorum.zira o kadar edecek aman aman bir cihaz değil.o paraya bunu alacağıma biraz daha koyar milestone alırım ki ikisi karşılaştırılamaz bile.

kamerası kodak değil hocam, kameranın lensi kodak.
  • 5. kez (farklı sorunlar olsa bile) servise gittikten sonra garantiden doğan haklarını talep edebilirdin. Değişim veya bedel iadesi...
    Ama yine de TSHH'ne uğramanı tavsiye ederim... Müracaat edersen de artık değişim değil, bedel iadesi iste...

quote:

Orijinalden alıntı: volga tuygun

Arkadaşlar bende Zn5 kullanıyordum şimdi tüketici hakem heyetine verip iade etmeye çalışacağım çünkü 15 yıldır cep telefonu kullanıyorum bu kadar çok arıza çıkaran bir telefon görmedim.Bilemiyorum bu benim şanssızlığım mı yoksa bütün Zn5'lerde böyle mi?Tam 6 kere servise gitti değişmedik parçası kalmadı,güncellenmedik yazılım kalmadı ama hala problemli ve kamerası ahh!!! beni delirtiyor zaten kodak'ın gelitirdiği yazılım hiç bir işe yaramıyor(herkes biliyordur zaten kodak zn5'in kamerasını yapmadı sadece bir yazılım geliştirdi kamera için ,kamerayı carl zeiss yaptı diye biliyorum)
    Kısacası benim gibi memnun kalmayanlar olduğu gibi çok memnun kalanlar çıkabilir o yüzden sadece telefon hakkındaki görüşlerimizi belirtelim,artısını eksisini yazalım birbirimize laf atmak bu telefonu almak isteyenleri daha da zor bir karar içine sokacak.

Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Nisan 2011; 20:12:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.