DAS AUTO sloganının kullanıldıgı Bu reklam filminin cekiliş tarihinin, yukardakı kadett afişinden daha eski olmadıgı gun gıbı ortada.
Yani gecersız tez.
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
Opel için hayırlı olduysa ne mutlu bana NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Bakarsınız Opel Vw i mahkemeye verir,aldığı tazminatın bir kısmını bana yollar Bizde Opelci yönetici alırız foruma
sevgili overdrive
muhalefet olmak istemem hiçbir şekilde ama
yöneticinin opel cisi,vw cisi,renault cusu,vs vs... cisi olmamalıdır
yönetici tarafsızlığını koruyabilmelidir.
son yöneticimiz duratorq tan oldukça memnunum ben
sinirlenerek,yazmamam gereken bir mesaj yazdığımın farkındayım
o da sağolsun kutucuk yapmış bana
şimdiye kadar edindiğim izlenim hakedene hakettiği gibi davrandığıdır.
umarım böyle güzelce devam eder
Forumda her kutucuk benden biliniyor artık
Ki senin kutucuğunu ve ceza alan mesajını şimdi gördüm daha hocam
Biz otomobil bölümü yöneticileri aktif olmadığımızda şikayetlerle genel modlar da ilgilenebiliyor,o yüzden aldığınız her ceza-uyarı vs. bizler tarafından değil bilginize
OverDrive'ın mesajı okuyunca içine mi doğdu acaba dedim şimdi
Bugün bir araç daha aldık,focusu pedere devrediyorum artık,aldığım araç 2005 Opel Corsa CDTI
Hayırlı olsun Bertuğ, kazasız belasız inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
Opel için hayırlı olduysa ne mutlu bana NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Bakarsınız Opel Vw i mahkemeye verir,aldığı tazminatın bir kısmını bana yollar Bizde Opelci yönetici alırız foruma
sevgili overdrive
muhalefet olmak istemem hiçbir şekilde ama
yöneticinin opel cisi,vw cisi,renault cusu,vs vs... cisi olmamalıdır
yönetici tarafsızlığını koruyabilmelidir.
son yöneticimiz duratorq tan oldukça memnunum ben
sinirlenerek,yazmamam gereken bir mesaj yazdığımın farkındayım
o da sağolsun kutucuk yapmış bana
şimdiye kadar edindiğim izlenim hakedene hakettiği gibi davrandığıdır.
umarım böyle güzelce devam eder
Biz otomobil bölümü yöneticileri aktif olmadığımızda şikayetlerle genel modlar da ilgilenebiliyor,o yüzden aldığınız her ceza-uyarı vs. bizler tarafından değil bilginize
Bugün bir araç daha aldık,focusu pedere devrediyorum artık,aldığım araç 2005 Opel Corsa CDTI
hayırlı uğurlu olsun
Benim kalbim temizdir Hayırlı uğurlu olur inşallah...
Sağolun dostlar,Van ile 5 kapı arasında çok kararsız kalmıştım ancak araçta genelde tek veya kız arkadaşımla olacağımız durumunu göz önüne alarak ve ihtiyacım olduğunda focusu da alabileceğimi düşünürek,Van tercih ettim bakalım.Bu sıkışık dönemde 3-4 bin lira fazla bağlamak da istemedim açıkçası.
Hayırlısı diyelim
quote:
Sağolun dostlar,Van ile 5 kapı arasında çok kararsız kalmıştım ancak araçta genelde tek veya kız arkadaşımla olacağımız durumunu göz önüne alarak ve ihtiyacım olduğunda focusu da alabileceğimi düşünürek,Van tercih ettim bakalım.Bu sıkışık dönemde 3-4 bin lira fazla bağlamak da istemedim açıkçası.
Hayırlısı diyelim
Hayırlı olsun dostum, CDTi motorla ilgili bana başvurabilirsin. Son 5 senedir birbirimizden kopamaz hale geldik de
Hayırlı olsun, 1.3 mü 1.7mi
quote:
Orijinalden alıntı: Tubo
quote:
Hayırlısı diyelim
Hayırlı olsun dostum, CDTi motorla ilgili bana başvurabilirsin. Son 5 senedir birbirimizden kopamaz hale geldik de
Sağol dostum,teşekkür ederim.
Hayatım şu 4 harfle geçiyor,TDCI,CDTI. Sıraları değişse de bir şekilde buluyorum bunları
Ben focusla normal istanbul şehir içi trafiğinde 6.5-7 lt civarı yakıyordum,bunla da benzer olur sanırım;5.5 civarı olur en iyi diye düşünüyorum.Zaten araç genelde İzmit-istanbul otobanı,İzmit ve İstanbul şehir içlerinde kullanılacak.
Bu arada debriyaj bir garip geldi focusa göre,gerçi çok da kullanamadım,satış işlemleri yarın gerçekleşecek.
Das Auto terimini VW son 3-4 yıldır kullanıyor.
Daha önceki sloganları otomobil aşkınaydı diye biliyorum.
Opel zamanında kullanmış olabilir. Sloganlar gelip geçicidir. Bence en fazla 10-11 sene kalmalı. Dahada kalırsa insanları sıkabilir.
Yenilikçi çözümler ürettikleri gibi yenilikçi ve zekice terimler kullanılmalı. Tabi bu bence...
Eger 1.7 ise ve bunu chıplersen focus tdcı dan daha fazlasını bulabılırsın gidiş bakımından
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Eger 1.7 ise ve bunu chıplersen focus tdcı dan daha fazlasını bulabılırsın gidiş bakımından
1.7 Cdti 100hp Corsa'da yok. 1.7 Dti 75hp eski motor var
@Duratorq 5.5 litre yakıta dikkat etmediğinde doğru bir tahmin olur, biraz performans alayım dersen zaten en fazla 6.5 civarına çıkarabiliyorsun, az yakayım dersen de 4.5-5 litreyi rahatlıkla yakalarsın.
işte doğal slogan
quote:
quote:
@Duratorq 5.5 litre yakıta dikkat etmediğinde doğru bir tahmin olur, biraz performans alayım dersen zaten en fazla 6.5 civarına çıkarabiliyorsun, az yakayım dersen de 4.5-5 litreyi rahatlıkla yakalarsın.
1.7'yi tercih etmedim doğrusu,eski nesil dizel olması ve biraz daha fazla yakıt tüketmesi dolayısıyla.
5.5-6 litre civarı yaksa dokunmaz bana zaten.
Vandan dolayı pişman olur muyum bilmiyorum ama olmam sanırım,ihtiyacım olursa TDCI'ya geçerim
Arka cam yerindeki metalin üstüne siyah veya parlak folyo tarzı birşey yapıştıranlar gördüm,o nedir ne değildir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
quote:
quote:
Ne biliyim 1.7 li bi dizel var arkadasta agzına kadar chipli ve kalkısta 2.0 atmosferiklerle yuryor meret
quote:
hocam gerçekten kimden olursa olmsa kızmadım,başıma geleceğini bile bile yazdım
hiçbir itirazda da bulunmam
belirttiğim gibi yöneticiliğinizi beğenmekteyim
yeni aracınızda hayırlı olsun
kazasız belasız inşallah
quote:
quote:
hocam gerçekten kimden olursa olmsa kızmadım,başıma geleceğini bile bile yazdım
hiçbir itirazda da bulunmam
belirttiğim gibi yöneticiliğinizi beğenmekteyim
yeni aracınızda hayırlı olsun
kazasız belasız inşallah
Dostum itiraz edersen kutucuklar çoğalıyor zaten
Bu arada @Duratorq hayırlı olsun güle güle kullan Ama nick olmadı şimdi.Biraz garipsiyor insan