Ki senin kutucuğunu ve ceza alan mesajını şimdi gördüm daha hocam
Biz otomobil bölümü yöneticileri aktif olmadığımızda şikayetlerle genel modlar da ilgilenebiliyor,o yüzden aldığınız her ceza-uyarı vs. bizler tarafından değil bilginize
OverDrive'ın mesajı okuyunca içine mi doğdu acaba dedim şimdi
Bugün bir araç daha aldık,focusu pedere devrediyorum artık,aldığım araç 2005 Opel Corsa CDTI
hocam gerçekten kimden olursa olmsa kızmadım,başıma geleceğini bile bile yazdım
hiçbir itirazda da bulunmam
belirttiğim gibi yöneticiliğinizi beğenmekteyim
yeni aracınızda hayırlı olsun
kazasız belasız inşallah
Dostum itiraz edersen kutucuklar çoğalıyor zaten
Bu arada @Duratorq hayırlı olsun güle güle kullan Ama nick olmadı şimdi.Biraz garipsiyor insan
ECOTEC yapmak lazım nicki
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
quote:
Orijinalden alıntı: Tubo
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Eger 1.7 ise ve bunu chıplersen focus tdcı dan daha fazlasını bulabılırsın gidiş bakımından
1.7 Cdti 100hp Corsa'da yok. 1.7 Dti 75hp eski motor var
@Duratorq 5.5 litre yakıta dikkat etmediğinde doğru bir tahmin olur, biraz performans alayım dersen zaten en fazla 6.5 civarına çıkarabiliyorsun, az yakayım dersen de 4.5-5 litreyi rahatlıkla yakalarsın.
1.7'yi tercih etmedim doğrusu,eski nesil dizel olması ve biraz daha fazla yakıt tüketmesi dolayısıyla.
5.5-6 litre civarı yaksa dokunmaz bana zaten.
Vandan dolayı pişman olur muyum bilmiyorum ama olmam sanırım,ihtiyacım olursa TDCI'ya geçerim
Arka cam yerindeki metalin üstüne siyah veya parlak folyo tarzı birşey yapıştıranlar gördüm,o nedir ne değildir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
arka da cam varmış gibi duruyor ve coupe araç gibi oluyor van görüntüsünden kurtuluyor
en önemliside birinci köprüden geçiş yapabiliyor
Focus hala mevcut,o konuda sıkıntı yok arkadaşlar
Hatta ben boş oldukça onu alırım kesinlikle,o pedere alışık değil
Nick de böyle güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme