Şimdi Ara

Data science, machine learning hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
6
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yaptığını açıklamak imkansız gibi bişi ama bence en iyi mühendislik şu an top okullarda okunuyorsa özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar gerçekten net yeni mezun maaşı mı? nasıl bu kadar verebiliyorlar?

• Evet hepsi lisanstan yeni mezun maasi bunlarin telekomcu haric, milyar dolarlik firma bunlar sasirtici degil

• Phd arama sebebimiz para (manyak miyim ben aptal bi kagit parcasi icin 150k dolar harcicam, phd girip master alip kacarim) yoksa akli olan insan değil phd master bile yapmaz 

• Oha aw ya bu maaslar ne tıpçılar net geriz*kalı buna emin oldum lisans mezunlarının aldıkları paralara bak bizde saati 50 tlye nöbet tutalım allah belasını versin böyle sistemin ya

• Her okul masters degreeyi aldigin an vermiyo, phdnin bitmesini bekleyebiliyor. Teknik olarak doctoral student oldugin icin bastan beri odeniyo her seyin

Finance (daha doğrusu mba in alt dalinda sayabilecegin her sey) alaninda dunyadaki tum stocklari 0 hatayla tahmin edebilmeyi becerebilsen bile guzel simdi ver 120k borsadan cikarirsin zaten derler, okullarin para kazanmasi lazim business schoollar veya adinda finance gecen herhangi bir sey de o kaynağı sagliyor (lsenin master programlarinin fiyatlarina bakin, ada finans gelince ucret %30 artıyor)

• Uk okullari uber pahalı degil us e kiyasla (max 50k vs 100kya yaklasan ücretler, jean monnet ile bile karsilanabilecek seviyede bazi programlar), ve onceden yapmak kolaydi kurdan oturu, su an cok ekstrem bir durum var. Türkiye'deki vakiflardan burs bulanlar da oluyor

• hain tkr bunun hesabını nasıl vereceksin, hemen biraz da tıp güzelle hekimlerimiz mutsuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Tamam uzulme

Daha gecen bir arkadaşım psikiyatri proflarindan birine 1 saat icin 5k verdi, psikiyatrist olursan sana baya kitle çekebilirim 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

sen bayağı beyni fry etmişsin bi factory reset lazım yoksa casual cleanup yetmez

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Ney, hicbir sey anlasilmiyo mesajdan 5 dakikadır okuyorum baglanti kuramadim

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

fry değil roast, son kısmı ben de anlamadım

Dalga geçmiş hocam 

• Öyle bisi de motivasyonu cozemedim pek

cümle içinde ingilizce kelimeleri bol kullanıyorsunuz ondan  

• Yaw bu benim en turkce mesajlarimdan biri bula bula bunu mu bulmus 

psikiyatrist olursam nitelikli okulların görece zengin ama depresif çocukları hedef kitlesiyle baya bi para vurulabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.