backend hakkında bilginiz var mı? çalıştığım firma beni kazıklıyor o zaman. |
Data science, machine learning hk. (5. sayfa)
-
-
0, ama part time senior student icin 20 normal gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Once beni tedavi et
hocam şuna kabul almak imkansız mı? tution ne kadar
https://www.epfl.ch/education/master/programs/cyber-security/
ortalama iyi toefl yüksek, transkriptte curriculuma ek math dersleri var, sağlam ref yok ama
-
20 mg prozac
Ödeme 10k
İyi günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar math olduguna bagli, epfl ic nin master programlari yanilmiyorsam epflden ee/micro/syscom/cs disinda bir majordaysan bi tane algebra course unu (bikac da cs course u olmasi lazim) prereq olarak koyuyordu. 4.00+baya math course ile filan anca sans olabilir o 'excellent academic background from related field' seyini gecmek icin.
Zaten refsizlik sansi 0layan bi baska faktor orasi ayri.
Epfl/ethz de tuition yok gibi bir sey zaten, hayat masrafı ariza (siginti gibi yasamaya okeysen 1300 chfden baslar, insana benzemek 2k)
Dolandirildim.valiba psikiyatrim daha da bozuldu
Kaç yıldır veri üzerine çalışan ve akademik seviyede kitap içi bölüme sahip biri olarak söylüyorum ki olay %95 oranında işin matematiğinde bitiyor. İster istatistik, ister herhangi bir mühendislik, ister de doğrudan spesifik olarak yapay zeka mühendisliğini bitirin üç aşağı beş yukarı pratikte herkes benzer çalışmalar yapabiliyor. Sizi farklı kılan işin matematiği teklemeksizin öğrenmek ve Albert Einstein'ın deyişiyle babaannenize bile anlatabilir seviyeye gelmek. Dolayısıyla beni 10 yıl öncesine atsanız matematik mühendisliği okuyarak bu alana yönelmeyi seçerdim. Bilgisayar mühendisliği de dahil olmak üzere endüstri mühendisliği ve türevlerinin hiçbirinin doğrudan bu alana tam anlamıyla yönelik olduğunu düşünüyorum.
-
Yukardaki arkadaş gibi yanlış bilgi saçmayın.İşin %95 i matematikmiş :) İyi güldürdü vallaha.
Yorum yazmak için yazmayın..
İstisna bunlar bakma bu maaşlara.
30k max alır şuan yeni mezun iyi firmada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ahaha bölümde danışmanın kapısında bu posterlerden 10 tane falan vardı
-
lekfkefkkf hangi bölüm hocam
liseli veletlerin bile ağzına düştüyse demekki bu alanda patlamış.
-
Aselsanin bile neti 43e geliyo galiba su an (16yi 12ye vurunca)
Hiç bilmiyorum uk master sonrasi ukde isler nasil isliyo, ama ethz/epfl mezunuysan hip ile cok rahat gecebiliyorsun uk master sonrasi daha rahattir bencd
evet 3k dolar mı oluyor peki bu?
en yüksek maaş veren savunma sanayi 43k veriyor. bankalar 30k veriyor. 30k ya bankaya girerseniz alın öpün başınıza koyun bu junior fazlalığında.
-
ie
-
Ben yukarıda bunlar uc ornekler dedim zaten ama iyi firma diyip ortalama sayilabilecek ss icin bile %43luk sapma var dediginizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X