Şimdi Ara

Data sim kart destekli tablet yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aklımda şu anda piranha ultra tab 7' var ama yinede
    sim kart destekli 230 tlye kadar tablet onerirseniz sevinirm yardımlarınız için tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_27 -- 1 Şubat 2013; 0:32:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi yardım edin lütfen

• Piranha alma sakın alanlar bin pişman.. Servisi çok sorunluymuş.. Fiyat olarak limit nedir düzgün bir tablet önerelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 31 Ocak 2013; 20:11:33 >
  • serkan27 piranha alma kesinlikle ürün kaliteli özellikleri güzel gibi görünür
    20 gün kullandığım piranha business tab 7 de şarj olmama sorunu çıktı
    servise gönderdim kullanıcı hatası ve garanti dışı dediler tableti yeniden yüklemişler androidi ama 20 gün kullandığım ürün garanti dışında kaldı.

açtığım bu konuyu incele.
    piranhanın garanti belgesindeki birkaç maddenin resminide ekledim
    http://forum.donanimhaber.com/m_70578934/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Piranha alma sakın alanlar bin pişman.. Servisi çok sorunluymuş.. Fiyat olarak limit nedir düzgün bir tablet önerelim?

230 tl ye kadar çıkabıliyorum oyun ve internete girmek icin alıcam yardımlarınız içinde teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan032

serkan27 piranha alma kesinlikle ürün kaliteli özellikleri güzel gibi görünür
    servise gönderdim kullanıcı hatası ve garanti dışı dediler tableti yeniden yüklemişler androidi ama 20 gün kullandığım ürün garanti dışında kaldı.

Özellikler bakımından çok güzel ama sokak a atacak param yok...verdiginiz bilgi için tesekkur ederim sizin önerdiginiz bi model varmı max 230 tl oyun ve internet için kullanıcam

• İnternete wifi ile bağlanmak için benim kullandığım yöntem iphonumu wifi noktası olarak kullanıp pc den vs. wifi ye bağlanabiliyorum.Hatta windows kullanırken direkt olarak iphonu usbden pcye bağlayarak yine 3g hızında bağlanabiliyorum nete.Vın vs. şart değil artık eğer akıllı telefonun varsa wifi noktası olarak kullanabilirsin bir çoğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernbodyci

İnternete wifi ile bağlanmak için benim kullandığım yöntem iphonumu wifi noktası olarak kullanıp pc den vs. wifi ye bağlanabiliyorum.Hatta windows kullanırken direkt olarak iphonu usbden pcye bağlayarak yine 3g hızında bağlanabiliyorum nete.Vın vs. şart değil artık eğer akıllı telefonun varsa wifi noktası olarak kullanabilirsin bir çoğunda

Verdiginiz bilgi için tesekkür ederim ama akıllı telefon almak yerine tablet alıyorum..:) bu arada sizin önerdiginiz bir marka varmı_??

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_27

quote:

İnternete wifi ile bağlanmak için benim kullandığım yöntem iphonumu wifi noktası olarak kullanıp pc den vs. wifi ye bağlanabiliyorum.Hatta windows kullanırken direkt olarak iphonu usbden pcye bağlayarak yine 3g hızında bağlanabiliyorum nete.Vın vs. şart değil artık eğer akıllı telefonun varsa wifi noktası olarak kullanabilirsin bir çoğunda

Verdiginiz bilgi için tesekkür ederim ama akıllı telefon almak yerine tablet alıyorum..:) bu arada sizin önerdiginiz bir marka varmı_??

Anladım :) Sim kart destekli olarak birşey öneremem çünkü bu özelliği kıstas alarak bakamadım henüz.Fakat normal tablet olarak şu cihaz fiyatına göre iyi denilebilir.Gerçi sizin piranha tab varmış ama

http://www.artescorp.com/urun/tablet-d708.aspx?ttype=Properties#pt

• quote:

quote:

quote:

Anladım :) Sim kart destekli olarak birşey öneremem çünkü bu özelliği kıstas alarak bakamadım henüz.Fakat normal tablet olarak şu cihaz fiyatına göre iyi denilebilir.Gerçi sizin piranha tab varmış ama

http://www.artescorp.com/urun/tablet-d708.aspx?ttype=Properties#pt

piranha da şikayet çok ya onun için vaz geçtm ama arteslerdede wifi sorunv var diyolar

• Wifinin genel bir sorun olduğunu sanmıyorum. Zaten forumda artesteknik idi adı galiba baya bir yardımcı olduğunu gördüm mesajlarından.. Arızalı, hatalı ürünleri değiştiriyorlarmış. Bende tablet almak çok istiyorum fakat diğer yandanda itunes vs. İhtiyaçlarım var olmazsa 2.el temiz bir netbook alma ihtimalimde yüksek.. Araştırıyorum forumu

• Artes D708 alabilirsin müşteri memnuniyeti ve servis kalitesi iyidir. Dark evopad'e de bakabilirsin ama R serisine.. Bu arada alabiliyorsan Artes D712 al o çok daha kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 1 Şubat 2013; 12:55:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adnan032

serkan27 piranha alma kesinlikle ürün kaliteli özellikleri güzel gibi görünür

Özellikler bakımından çok güzel ama sokak a atacak param yok...verdiginiz bilgi için tesekkur ederim sizin önerdiginiz bi model varmı max 230 tl oyun ve internet için kullanıcam

serkan ben internet ağırlıklı almıştım piranha business tab 7 yi ama onu alırken yanında birde artes i703 aldım.
    şu kadarını söylüyeyim artes in bu modeli piranhadan daha iyi çok şükür artes sorun çıkarmadı daha.

ama ne alırsan al servisi mutlaka kontrol ettir

bu arada piranha tabletim için cevap geldi piranha dan
    ürünün garantisi yanmamış. arızalı olduğu servis işlemi için garantisi yanmış sadece ama onuda müşteri memnuniyeti için servis ücreti almadılar.

ürünün garantisi devam ediyor yani. ama müşteri memnuniyetini devreye sokmasalar demekki servis ücreti verecekmişiz bu da bir gerçek
    ürün 35 gününü doldurdu 20 gününü ben kullandım şu anda kargoya verildiği söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Artes D708 alabilirsin müşteri memnuniyeti ve servis kalitesi iyidir. Dark evopad'e de bakabilirsin ama R serisine.. Bu arada alabiliyorsan Artes D712 al o çok daha kaliteli..

d712 ozellik bakımimdan cok iyi gönül onu ister ama maddiyat çikmiyor ıste kartes ama d708 olabilir

• servis ve ozellik olarak artes d712 yi oneriyorsanız almayı dusunuyorum bi yorumunuz var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.