Şimdi Ara

Data Traveler micro Duo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün sizlere yeni karşılaşmış olduğum ve hayran kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum.

''Data Traveler micro Duo''

Örneğin LG G2, Nexus gibi donanımı ekranı vs. süper olup fakat hafıza desteğinin olmaması yüzünden bir çok arkadaşımız 16 GB almak zorunda kalıyor. Haliyle kimilerine yeterken kimilerine yetmiyor. Ancak artık Kingston Micro Duo giriyor devreye. Diğer hafıza kartlarına oranla çok daha hızlı yazma, okuma işlemi yapmamızı sağlıyor.

8GB, 16GB, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelen ve 5 yıllık garantiye sahip DataTraveler microDuo ile ilgili daha fazla bilgi almakwww.kingston.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu ürün sayesinde 100-200 daha fazla verip 32 GB alacakken (Amazondaki fiyatıyla) 10 dolara sahip olabilirsiniz. Buyrun uzatmadan resimlere geçelim.

Data Traveler micro Duo

Data Traveler micro Duo

Data Traveler micro Duo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComePopi -- 12 Mart 2014; 14:30:27 >

• fazlalık gibi duruyor hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

fazlalık gibi duruyor hoş değil

Aynen hocam katılmaktayım fakat malum film vs. izlemek için birebir at içine filmleri tak tak izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComePopi

quote:

Aynen hocam katılmaktayım fakat malum film vs. izlemek için birebir at içine filmleri tak tak izle

aynen katılıyorum yanında film dizi oyun taşımalık aslında çok işe yarar bir şey 64gb ı varmış 20 dolardır o da herhalde alınır
  • quote:

quote:

quote:

aynen katılıyorum yanında film dizi oyun taşımalık aslında çok işe yarar bir şey 64gb ı varmış 20 dolardır o da herhalde alınır

Evet hocam şuan amazonda 64 GB 20 dolar herhalde ülkemizde 50-60 lira arası satılacaktır diye umuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam şuan amazonda 64 GB 20 dolar herhalde ülkemizde 50-60 lira arası satılacaktır diye umuyorum.

link var mı amazonda bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

link var mı amazonda bulamadım

Hocam amazonda görmedim yabancı bir sitede yaıyordu amazon fiyatı sitenin linkini bulamadım.http://shop.kingston.com/basket.aspx buradan ulaşabilirsiniz.

• Beyler bu kingston un 64 gb ligi ulkemize gelmedimi. Bilginiz varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1
  • O fiyata sd kart alınmıyor fiyat çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıf şeklinde olsaydı daha iyi olurdu
  • Ben Discovery elite lite 16 gb almayı düşünüyorum sırf bu yüzden 32 gb elite 1300 tl 16 gb lık 1000 tl ve aralarında sadece 1gblık ram farkı var testlerde falan aynı sonucu alıyolar nerdeyse. Telefonun köşesinde bileklik takılan yere iple bağlamayı düşünüyorum hemde aksesuar gibi olur.Tak 32 gblığı yoluna bak :D Oyun yükleyince çalıştırır dimi hacı telefonda ?
  • Senior78 S kullanıcısına yanıt
    Bir nevi USB gibi düşün dostum bu konuda pek fazla bilgim yok. Detaylı bilgiyi Googledan arama yaparak bulabilirsin.
  • Arkadaşlar ürünü n11.com da 16 GB olanını almak istiyordum.Fakat bunun 3.0 olanıda varmış sanırım.Amazon.com'da gördüm. http://www.amazon.com/Kingston-Digital-64GB-Traveler-DTDUO3/dp/B00LIXJ54K Fakat Türkiye'de daha satılmıyor herhalde. 2.0 ile 3.0 arasında çok fark olur mu? Birde kullananlar biraz daha yorum yapabilir mi?

Saygılar sevgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.