Şimdi Ara

Data\UIs_us.tbl hatası :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc ye format attım sonra yukledım Data\UIs_us.tbl hatasını verıor oyuna gırerken ne yapmam gereklı bi yardımcı olun lutfen

• Oyunu Sil ve Tekrar Yükle. Eğer yine hata veriyorsa 1 Format daha Eğer yine hata veriyorsa Yapabileceğim birşey yok benim
  • galiba cd den yükleme yaptın oyunu sil KO nun kendi sitesinden yüklersen sprunun hallolur aynısı banada olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALoNeMaN_

galiba cd den yükleme yaptın oyunu sil KO nun kendi sitesinden yüklersen sprunun hallolur aynısı banada olmuştu

hayır siteden indirmiştim baya zaman onceden ve hep oluordu sadece bu sefer bole oldu
  • beyler biriniz yardım edin sildim bastan yukledim yine aynı hata:(
  • arkadasım o hata bndede oluodu caresi yok biri sana msn den o dosyayı yollasın
  • biriniz zipleyip yollasa olmazmı ztn açmadan taratırım dosyayı uzantısıda belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ea app ec-10007 hatası
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lutfen biriniz yardım edın sildim yukledim olmadı krize gircem help me plssss
  • kardes cok eski knight cdsinden yüklemişsin oyunu aynısı benimde basıma geldi sitesinden yükle
  • tamam ole denıyelım ama farketmıycegını dusunuorum cunku 1 hafta önce aynı cdden yukledım ve calıstı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.