Merhabalar. İlginç bir sorunla karşılaşıyorum. Neden olabilir bu sorun ? veya karşılaşan var mı bu gibi durumlarla ? Projemde Datalist kullanıyorum. .net framework 4.0 Daha önce onlarca defa bu şekilde datalist kullandım. Hatta aynı projem içerisinde de aynı kodlar ile çalıştırdığımda hata almıyorum. Local de çalışırken de sorun yaşamıyorum. Ancak servera koyduğumda itemcommand içerisine, yani server tarafını açamıyor. Datalistim üzerinde fotoğraf albümü var. Albümdeki fotoğraflar Datalist ile listeliyorum. Fotoğrafda bulunan açıklamaların düzenlenmesi için ve silmek için 2 linkbuttonum var ( normal asp butonu ile de denedim, sonuç aynı.). Ancak servera koyduğumda OnItemCommand kısmına gitmiyor. İşin saçma kısmı başka bir sayfada da hemen hemen aynı yapıyı kullanıyorum. Bu şekilde bir problem yaşamıyorum. Sorunu bütün sayfayı silip tekrar baştan bir sayfa oluşturarak çözüyorum. O da garanti olmuyor malesef. Bunu her seferinde test etmek de zaman kaybı ve sinir bozucu bir durum oluşturuyor. Herhangi bir fikri olan paylaşabilirse çok sevinirim.