Merhaba Arkadaşlar Datamax DMX 4208 barkod printer var elimde paralel portla bağlı. Driveri da mevcut. yalnız bir türlü kurulum yapamadım. Bilgisayar printerı görmüyor bile. Acaba paralel kablonun bağlantısı farklı mı oluyor barkod yazıcılarda ? Konuyla ilgili yardım bekliyorum
Konu hakkında bilgisi olan yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_life
Merhaba Arkadaşlar Datamax DMX 4208 barkod printer var elimde paralel portla bağlı. Driveri da mevcut. yalnız bir türlü kurulum yapamadım. Bilgisayar printerı görmüyor bile. Acaba paralel kablonun bağlantısı farklı mı oluyor barkod yazıcılarda ? Konuyla ilgili yardım bekliyorum
LPT portta çoğu işletim sistemi yeni donanım olarak bulmaz. Yazıcı ve Faksların içerisinden yazıcı ekle ve LPT:1 i seç yazıcının disketi var ı seç dosyanın bulunduğu dizini seç ve yükle bu şekilde denedin mi?
Arkadaşlar problemimi çözdüm. sorun kablodan değilmiş. Barkod makinesi daha önce AS400 de falan kullanıldığı için host settings de Control code nin stanrdat code de değil de alternetif code de olması imiş. Belki aynı problemle karşılaşan olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme