Şimdi Ara

DATRON AERO KXA (KA17S5K45L) yok MSI 510C mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu iki lap top tan birini almaya karar verdim arkadaslar forumdaki coğu kısı bu 2 lap topunda ozelliklerini bildiği icin yazmadım...

peki ya sizce hangisi goruslerinizi bekliyorum...

• DATRON
    TEK GEÇERİM.
  • MSI tabiiki kalite olarak önde ancak Datron barındırdığı son teknoloji ile tercih nedenin olabilir
  • Performans istiyorsan datron al ben aldım memnunum şu ana bir sorun çıkarmadı
  • datronda tek kafamı karıstıran 224 mb paylasımlı ekran kartının performansı

ama bi site bu lap topu en ince ayrıntıya kadar incelemis ve performansın cok ii oldunu soyluyordu ...

MSı deki ekran kartınıda cok met ediyolar o yuzden kararsız kalıyorum
  • Dostum msi alacak olsan bile nerden almayı düşünüyorsun adamlar kampanya yaptı ve bitti.umarım tekrar getirirler çünkü almak isteyen çok arkadaş var. Gerçi yeni bir kampanya düşünüyor gigatek firması.Bilemiyorum laptop piyasası çok alternatifli hale geldi. belki 10-15 gün beklemek faydalı olur...
  • ben sordum M510C kampanyası var mı diye? 10 gün içinde olacağını söylediler.
    Bana sorarsan M510C tavsiye ederim. ekran kartının kalitesi tartışılmaz bence.
    Datronda kötü değil ama onboard ekran kartı ve wireless kartın olmaması dezavantaj.
  • lütfen datron'u tek geçmeyinçin'de fason üretilen bileşen kalitesi düşük bir notebook . msi 510'a gelince aluminyum-magnezyum kasalı 1400*1050 çözünürlüğe sahip ve de ati mobility 9700 ekran kartı var...bu notebook ile rahatlıkla oyun dahi oynanır. msi tek geçerim.
  • MSI 510C kullanıyorum. Genel performansı oyun performansı wireless performansı çok iyi...
  • duyduğum kadarıyla msı 510C ninuretimi bitmis bu yuzden teknik destekde buyu sorun cıkarabilirmis dikatinize...
  • ben bugün mavi bilgisayarda görüm m510c dothan 1.7 işlemcili. ama fiyatı yüksekti.1099USD+KDV
  • MSI 510C nin uretimi bitmis ne demek arkadaslar! icinde toshiba hdd var philips dvd var vs. yani bunların uretimimi bitmis! yalnıca bu butun parcaların msi 510c adı altında toplanması bitmis. zaten hangi model ne kadar uretimde kalıyor ki!
    yalnızca msi 510 modelini bulmak zor sadece..dikkatinize..
    quote:

Orijinalinden alıntı: ufuk_ozkan_

duyduğum kadarıyla msı 510C ninuretimi bitmis bu yuzden teknik destekde buyu sorun cıkarabilirmis dikatinize...
  • Arkadaşlar bu gün bu model elime geçti DATRON AERO KXA 1.73ghz 512ddr

Super Pi(1m):43 sn
    3dmark03 =1109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokocax -- 29 Ağustos 2005, 14:57:16 >
  • MSI TABIKI FAZLA SOZE GEREK YOK
  • arkadaşım eğer elinde fazla bir para yoksa we sonoma kullanmak istiosan datron al o fiyata bu özellik ile seni pişman etmez ,çünkü laptop'a ne werdim ne bekliyorum die bir soru sorarsan kendine cawabını bulursun msı a bakma ama fazla paran warsa başka al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.