Şimdi Ara

'DATRON AERO KXA SONAMA' pci device sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki gün önce spariş verdim dizüstü makinayı ama makinada bir sorun var seskartını görmüyor ve onun yerine garip bir şekilde PCI DEVİCE die bir driver çıkartıyor ama bana verilen driver cd sinde bu aygıt ile ilgili bişi bulamadım .inf dosyaları ile elle tanıtmaya çalıştım ama sorun aygıtı elle yükledikten sonra aygıt başlatılamadı hatas alıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ....

laptop özellikleri

• Dostum, aynı sorunu bende yaşadım. Tanınmayan aygıtı ya da zorla tanıttığın aygıtı kaldır. Ses kartı sürücüsünü diver cd sinden otomatik yükle. hem ses kartını hem de modemi yüklediğini göreceksin. Kolay gelsin... Labtopun hakkında da yanlış düşüncelere kapılma. Canavar alet...
  • kardeş walla denemediğim bir yöntem kalmadı ama nafile hiç birşey fayda etmedi bakalım bu gün servisi arıycam birde onlarla görüşeyüm olmadı servise götürecem walla 7 senelik bilgisayar yaşantımdan bıktım laptop un geldiği şu iki gün oyunca harbiden lanet olsun dedirtti yani.Makina konusunda haklısın canavar makina ama birde tık tak bi ses verse çok mutlu olacam am :(

• o tik tak sesi yoksa dvd surucundenmı gelıyor?
  • arkadaşlar yaptım sanırım sorun sürücülerin bulunduğu cd de audio driver klasründe bir adet windows güncelleme dosyası mevcut o yamayı kurmadan bilgisayara modemi ve seskartını kurmanın imkanı yok servisi felanda aramaya gerek kalmadı iyi oldu walla neyse cevaptan dolayı teşekkürler....o tik tak sesi olayını yanlış anladın heralde kardeş yani bi sesi çıksa gibi bişi yazmıştım ama neyse ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.