Şimdi Ara

DATRON H983A 19' Wide (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi üstte bir yerde viewsonic var, 500:1 contrast ve 300 cd/m2 Fiyatı da 249 usd + Kdv ... wide ekran.
  • ben bir haftadır 17'' datron monitor kullanıyorum tepkime süresi 8 ms ama gayet memnunum. datron aldım çünkü en uygun fiyat oydu 295 ytl.
  • iki üründe elimizde mevcut(malatya betacom bil)940bw,h983a
    masaüstünde bariz şekilde samsung cok daha iyi.
    ama nedendir anlamadım ve beni cok sinir ediyor.
    resimlerde ve filmlerde cok daha parlak cok daha net görüntü veriyor datron.
    oyunlarda deneme fırsatım olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

iki üründe elimizde mevcut(malatya betacom bil)940bw,h983a
    masaüstünde bariz şekilde samsung cok daha iyi.
    ama nedendir anlamadım ve beni cok sinir ediyor.
    resimlerde ve filmlerde cok daha parlak cok daha net görüntü veriyor datron.
    oyunlarda deneme fırsatım olmadı.

arkadaşın dediği gibi eğer masaüstünde iyi durmasını istiyorsanız philips alın, yok ben dizayn değil ekran parlaklığı görüntü netlik ve kalitesi istiyorum dersen Datron alacaksın çünkü ben bu monitörü kipada gördüm yanında bir çok çeşitli markalardan monitör vardı ama en göze çarpan buydu gerçekten mükemmel bir görüntü kalitesi var pişman olmassın fiyatı da çok uygun

Çinde üretim vs.. konusuna gelince alayı çin sony den tut samsung a kadar aldığınız monitörlerin üzerine bakın ne yazıyor ben sony kullanıcısıyım ama çok mu memnunum hayır...ve philips ten tutta hyundai e kadar hepsinden mesleğim gereği elimden geçiyor kullanıcılar peşin hükümlü davranmasın önce inceleyin görme imkanınız varsa bakın öyle alın..

fiyat + performans açısından datron 5 yıldız almasa bile 4 yıldızı fazlasıyla hakediyor.

• datron mavi bilgisayarda da var diğer monitörlerle mavi bilgisayarda yan yana bakma imkanım oldu. gerçekten datron diğerlerinden daha fazla güzel görünüyor ama tasarımı ???? samsung alıyordum go ya döndüm şimdide yeni gözden datron
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton20

datron mavi bilgisayarda da var diğer monitörlerle mavi bilgisayarda yan yana bakma imkanım oldu. gerçekten datron diğerlerinden daha fazla güzel görünüyor ama tasarımı ???? samsung alıyordum go ya döndüm şimdide yeni gözden datron

Dostum seninle aynı 3 monitör arasında kararsızmışız demek ki.. Marka kalitesini önemsemiyor değilim ama ÖP Garantisi de bence olmazsa olmazdır bu tür ürünlerde. Bir ton para vereceğim ve aslen bir bozukluk olmasına rağmen Ölü Pikseller garanti kapsamında olmayacak. Gelemem öyle şeye..

Datron şu anda Teknosa'da 399 ytl. Teknosadan aldığınız zaman tedarikçiyle uğraşmayacaksınız, teknosayla muhattap olursunuz bunu da hatırlatabilirim..

Ufak markaları bu kadar yerin dibine sokmayın bence de. Sonuçta LCD panelleri gibi bir çok temel elektronik ürünün dünyada en fazla 3-4 üreticisi oluyor. Kaliteli dediğimiz markalar tasarım, dış malzeme kalitesi, reklam ve pazarlama gibi alanlara daha fazla para ayırıyorlar ve aslında birçok bakımdan bu özellikleri ile Datron, GoGlobal, Premier gibi markalardan ayrılıyorlar.

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, markanın kalitede fark yarattığını düşünsem de çoğu zaman verilecek o fiyat farkı elde edilecek kalite farkını karşılamayabiliyor. O yüzden 50-100ytl'nin hesabını yapmak zorunda olanların durumunu anlayıp 'Datron kaliteli ne yapmış ki' anlayışından sıyrılmak gerekiyor. Allah bilgisayarına parça alacaklara akıl, fikir ve sabır versin.. Tabi bolca da para Gün geçtikçe elektronikte marka çeşitliliği artıyor ve özellikle bilgisi yetersiz olanlar için tam bir kaos yaratıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 14 Aralık 2006; 16:15:32 >

• arkadaşlar ben bu mönütörü yeni gördüm ve terimsel yani ekran parlaklığı , piksel derinlği, tarama hızı vs. fena değil_!

ama burdaki konuşulanlara baktığım kadarı ile burdaki yorum yapan bir çok arkadaş sadece LCD monütörleri masa süsü olarak göüryor_!!! özelliklerinden çok masadaki pozu ve paneldeki marka öne cıkarmışlar...

Ürüne gelince bir çok arkadaşın dediği gibi panel kalite A bir panel buda ürünü biraz öne cıkarıyor ve bu özelliklerin yanına 19'' ve uygun fiyat gelince tanınmış markaların rakibi olabilecek düzeye geliyor gibi geliyor bana...

ayrıca eğer momütörü resim ve flim formatın da test eden arkadaş acaba bu monütörü oyunlarda da test ettimi acaba_??? (kullandımdan değil ha, merak ediyorum da _! ) çünkü asıl mönütörün kalitesi yüksek çözünürlülükteki oyunlarda belli olur özellikle FPS larde_!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.