Şimdi Ara

Datron Mobee N11 - Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende başlıkta belirtmiş olduğum gibi Datron'un küçük 11inç netbooklarından var. Bataryası ölü olduğundan 1 senedir prize takıp çalıştırıyorum. Bugün canıma tak etti ve Kadıköy Yazıcıoğluna gittim. Fakat sadece tek bir serviste bataryayı bulabildim ve elinde 2.5 saatlik bataryalardan olduğunu ve fiyatının 130 lira olduğunu öğrendim. Koskoca Yazıcıoğlunda bu bataryayı satan tek bir dükkan bulamadım. Kendi servisi fahiş fiyatlardan sattığından oraya sormayı bile düşünmedim.

İnternette türk bir site buldum pil satan:http://www.ucuzalsam.com/lg-x110-msi-wind-u90x-u100x-casper-minibook-datron-mobee-n011-medion-akoya-mini-e1210-serisi-7200mah-y-and-uumlksek-kapasiteli-beyaz-notebook-bataryasi-pili-.html

Bu siteye göre benim alet diğer pek çok netbookların kullandığı aynı pili kullanıyor. Fiyatı 150 lira gözüküyor. Fakat sanırım bu da kısa giden bataryalardan. Benimkinin üstünde 4400 amper ve 11.1 V yazıyor arkasında.

1-Bu bataryayı sizce nerden bulabilirim?
    2-Sizce yurt dışından filan mı getirtmeliyim? Getirtirsem vergi filan işleri nasıl olacak?

Yani anlamadığım nokta binlerce kişi netbook kullanıyor. Tamam anlıyorum Datron çok kullanılan bir marka değil ama hiçbir yerde mi satılmaz be kardeşim bir batarya?

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER. UMARIM ÇOK UZUN TUTMAIŞIMDIR.

• Bir başka sorum da modeli BTY-S12 gözüküyor. Ben bu kodu gördüğüm her ilanı gönül rahatlığıyla sipariş verebilir miyim yoksa Datron'a uyumlu olup olmadığına da bakmalı mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.