Şimdi Ara

Datron mu Hp Pavillon mu Help me!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kısmet olursa dizüstü alcam fakat iki model arasında gelip gidiyom.(bu iki marka ve modelden başka bir ürün için yorum yapmayınız.) DATRON WXS C2D NB 2.0M 1GB 100GB-5 DW XP ya da Hp Pavillon 5280 EA bu ürünlerle ilgili izlenimlerinizi bekliyorum.

Datron Cephesi

İşletim Sistemi = Windows XP Home Türkçe
    İşlemci = INTEL Core 2 Duo T7200 işlemci
    İşlemci hızı = 2.0 MHz
    Ekran = 15.4 inç parlak ekran
    Bellek = 1GB DDR2- 667 MHz
    Sabit Disk = 100 GB
    Sabit Disk Sürücü Hızı = 5400 rpm
    Optik Sürücü = Dual layer DVD Writer
    Grafik Kartı = Nvidia GeForce Go 7600
    Wireless LAN = Intel 3945 wireless kart
    Bluetooth = Var
    Diğer özellikler = 1.3 MP kameralı
    Garanti Süresi = 2 yıl

Hp Cephesi

İşlemci : Dual core 1 83 ghz
    İŞLEMCİ HIZI : 1,83 Ghz
    BELLEK : 512 MB
    SABİT DİSK : 80 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,98 kg
    BLUETOOTH PORTU : Var
    EKRAN BELLEĞİ : NVIDIA GeForce Go 7400 256MB
    Ekran boyutu : 15 4"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1280 x 800
    ETHERNET : 10/100 LAN Ethernet
    Garanti süresi : 2 Yıl
    HOPARLÖR : Altec Lansing®
    GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : 256 MB TurboCache?
    MODEL : PAVILLION DV5280EA RG002EA
    BELLEK TİPİ : DDR2 667 MHz
    Disket Sürücü : Yok
    EKRAN ÖZELLİĞİ : LCD
    MODEM : 56K
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA® GeForce? Go 7400
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel Centrino® Duo Mobil
    KLAVYE/MOUSE : 101 tuşlu, uyumlu klavye
    DVD-ROM : Lightscribe DVD Writer
    Pil ömrü : 2,5 saat
    PİL TİPİ : 6 hücreli li-Ion
    FIREWIRE BAĞLANTI : Var
    TOUCHPAD MOUSE : Var
    Ses Kartı : 16 bit
    TV-OUT ÇIKIŞI : Var
    USB BAĞLANTI ADEDİ : 3

Datron nun kasasının kötü ve koku yapıyormuş ama bu eksilere rağmen mükemmel performans , Hp ise kasası mükemmel ve hızlı olduğunu öğrendim ama bunların doğru olup olmadığını pozitif ve negatif yanlarını bir de sizden duymak istiyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpole -- 7 Eylül 2006; 18:14:45 >

• tabiikide datron ozellik olarak cok daha ustun.ancak kalite onemli ise kesşnlikle hp phavilion.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

tabiikide datron ozellik olarak cok daha ustun.ancak kalite onemli ise kesşnlikle hp phavilion.
    Saol arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpole

Saol arkadaş

Alıntıları Göster
    bu yeni datronları görmeden kötülemek yanlış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bscol

bu yeni datronları görmeden kötülemek yanlış olur

Alıntıları Göster
    hpleri araştır derim forumda, ısınma ve fan sorunları, wireless çıkken müzik i kesintili dinleme sorunları war.. datron özellikleri süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

hpleri araştır derim forumda, ısınma ve fan sorunları, wireless çıkken müzik i kesintili dinleme sorunları war.. datron özellikleri süper.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

ısınma fan sorunu olan modellr arkadain bahsetti modeller içerisinde değil hp de.
    yenı duo işlemcili phavilonlarda hiçbir ısınma fan vs problem ile kullancisi olarak bizzat ben,etrafımda vede forumda karşilaşmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

quote:

ısınma fan sorunu olan modellr arkadain bahsetti modeller içerisinde değil hp de.
    yenı duo işlemcili phavilonlarda hiçbir ısınma fan vs problem ile kullancisi olarak bizzat ben,etrafımda vede forumda karşilaşmadim

Alıntıları Göster
    once datronu yakindan incelemelisin aslinda fuara giden arkadaslardan biri konturol etse forum icin ii olucak butun gun calisiyo makinalar isinma problemi kasa problemi varsa burda paylasirlar. ozellikleri cok iii gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gvnzglr

once datronu yakindan incelemelisin aslinda fuara giden arkadaslardan biri konturol etse forum icin ii olucak butun gun calisiyo makinalar isinma problemi kasa problemi varsa burda paylasirlar. ozellikleri cok iii gozukuyor

Alıntıları Göster
    Ben Cebit fuarına gittim ve datronda aşırı derecede bi sıcaklık yoktu rahatsız etmiodu ve koku yapmıodu ama yinede bilemiom hp yi incelemedim maalesef sonuç olarak hp yi öneriyor musunuz?

• quote:

Ben Cebit fuarına gittim ve datronda aşırı derecede bi sıcaklık yoktu rahatsız etmiodu ve koku yapmıodu ama yinede bilemiom hp yi incelemedim maalesef sonuç olarak hp yi öneriyor musunuz?

Alıntıları Göster
    benim her zaman favori notebook markam hp dir hp nin kalitesi her zaman ortada fakat datron fiyat ve özellik olarak daha iyi olduğu için onada şans verilmeli
    quote:

Orjinalden alıntı: Alpole

• quote:

Orijinalden alıntı: bscol

benim her zaman favori notebook markam hp dir hp nin kalitesi her zaman ortada fakat datron fiyat ve özellik olarak daha iyi olduğu için onada şans verilmeli
    quote:

Orjinalden alıntı: Alpole

Alıntıları Göster
    hp ve toshiba benim ilgi duyduğum ve almayı düşündüğüm markalar. ve ikisi ile ilgili forumda şikayetler var ben onları araştırsın diyorum.

• quote:

hp ve toshiba benim ilgi duyduğum ve almayı düşündüğüm markalar. ve ikisi ile ilgili forumda şikayetler var ben onları araştırsın diyorum.

Alıntıları Göster
    Doğru daha araştırılacak çok mesele ve konu var fakat ilk gözlemlediğim artılar eksiler bunlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Benim de favorilerim onlar fakat istediğim özellikler toshibada yoq bu yüzden hp de bi bu model kafama biraz yattı ama yinede herşeyi es geçip datron alcaz herhalde çünkü hp nin core 2 duo ya geçmesi 2 ayı bulur herhalde ben zaten bunu bekliyordum

• quote:

quote:

Benim de favorilerim onlar fakat istediğim özellikler toshibada yoq bu yüzden hp de bi bu model kafama biraz yattı ama yinede herşeyi es geçip datron alcaz herhalde çünkü hp nin core 2 duo ya geçmesi 2 ayı bulur herhalde ben zaten bunu bekliyordum

Alıntıları Göster
    Datronun özellikleri daha iyi ama internetten ve forumdan ikisi ile ilgili şikayetleri araştırabilirsin.Özellikleri daha iyi olmasına rağmen ileride sorunlarla karşılaşabilirsin.Bence laptop alırken bakılması gereken bir önemli özellik te servisleri.Servisleriyle ilgili şikayetlere dikkat edersen senin için iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrem

Datronun özellikleri daha iyi ama internetten ve forumdan ikisi ile ilgili şikayetleri araştırabilirsin.Özellikleri daha iyi olmasına rağmen ileride sorunlarla karşılaşabilirsin.Bence laptop alırken bakılması gereken bir önemli özellik te servisleri.Servisleriyle ilgili şikayetlere dikkat edersen senin için iyi olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Haklısın datron servis bakımından hp ye göre en alt seviyede fakat performans bakımından da çok üst seviyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpole -- 7 Eylül 2006; 23:16:59 >

• Ben derimki Hp al. Ben 1 hafta önce yaptığım araştırmalardan sonra 1499 dolara HP PAVILION dv5287EA-RE292EA aldım, iyiki de almışım. Isınma problemi yaşamadım, ses problemi yaşamadım, ses sistemi de gayet iyi.

İşlemci : Intel Core Duo İşlemci T2400
    İŞLEMCİ HIZI : 1 83 Ghz
    BELLEK : 1024 MB DDR2 RAM (2x512)
    SABİT DİSK : 120 GB
    EKRAN BELLEĞİ : 256MB
    BELLEK TİPİ : DDR2 RAM
    EKRAN ÖZELLİĞİ : TFT WXGA HD BrightView
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA® GeForce Go7400
    OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD+/-RW Lightscribe
    Pil ömrü : 2.5 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuyom

Ben derimki Hp al. Ben 1 hafta önce yaptığım araştırmalardan sonra 1499 dolara HP PAVILION dv5287EA-RE292EA aldım, iyiki de almışım. Isınma problemi yaşamadım, ses problemi yaşamadım, ses sistemi de gayet iyi.

kesinlikle datron core2duo derim, bir önceki kxa ve kxs serisindeki gibi kasa kaplamasında boya atma gibi sorunlar yok çünki yeni kasalarında boya yok direkt sert plastik malzeme üzerine inşaa edilmiş parmak izi bile pek tutmuyor üzerinde. fuara gidip kesinlikle kullanın ben alacağım şahsen WXS olan modelde WXA modelin aksine 256mb nvidia 7600go ekran kartı var iyi bir seçim. datron yeni notebooklarında aynı zamanda, bluetooth, a/b/g tipi wireless, 1,3mp cmos camera, s/pdif optik ses çıkışı, microfon, parlak 15,4" ekran, gigabit ethernet, kızılötesi ile yok yok bir alet ısınma sorununa gelirsek bana göre çokta ısınmıyor bu yeni modeller nede olsa core2duo 1,2v civarında çalışıyor işlemciler. son olarak gidin bakın inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanozsisman

kesinlikle datron core2duo derim, bir önceki kxa ve kxs serisindeki gibi kasa kaplamasında boya atma gibi sorunlar yok çünki yeni kasalarında boya yok direkt sert plastik malzeme üzerine inşaa edilmiş parmak izi bile pek tutmuyor üzerinde. fuara gidip kesinlikle kullanın ben alacağım şahsen WXS olan modelde WXA modelin aksine 256mb nvidia 7600go ekran kartı var iyi bir seçim. datron yeni notebooklarında aynı zamanda, bluetooth, a/b/g tipi wireless, 1,3mp cmos camera, s/pdif optik ses çıkışı, microfon, parlak 15,4" ekran, gigabit ethernet, kızılötesi ile yok yok bir alet ısınma sorununa gelirsek bana göre çokta ısınmıyor bu yeni modeller nede olsa core2duo 1,2v civarında çalışıyor işlemciler. son olarak gidin bakın inceleyin derim.

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi Türkiye de olan şu andaki tek core2duo işlemciye sahip olabilir.Çünkü ufakta olsa araştırmalarım sonucunda ne hp ne de toshiba bu işlemcie geçmemiş.En azından 1 - 2 haftası var çıktığında da (Aynı özelliklere sahip bir modelin) bu kadar ucuz olacağını hiççççç sanmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

• quote:

Dediğim gibi Türkiye de olan şu andaki tek core2duo işlemciye sahip olabilir.Çünkü ufakta olsa araştırmalarım sonucunda ne hp ne de toshiba bu işlemcie geçmemiş.En azından 1 - 2 haftası var çıktığında da (Aynı özelliklere sahip bir modelin) bu kadar ucuz olacağını hiççççç sanmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

Alıntıları Göster
    bırakın hp yi

1.86 centrino aldık 2 hafta sonra 200 dolar indirim, mail atıyosun cevap bile yok ? 5 aylık bi üründe 200 dolar indirim olurmu diye sorduk cevaplamadılar?

Pavillionların kasası çok güzel ama önemlisi performans ben Datron makineyi cebitte kullandım bir tane ekran kartlı model vardı diğerleri onboard şu kadar söyleyeyim makine uçuyor? Ordaki bi de 512 ramli idi mağazadan alırken 1 gb ramle alıyosunuz ve ne ararsanız var (yukarda yazmışlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuyom

Ben derimki Hp al. Ben 1 hafta önce yaptığım araştırmalardan sonra 1499 dolara HP PAVILION dv5287EA-RE292EA aldım, iyiki de almışım. Isınma problemi yaşamadım, ses problemi yaşamadım, ses sistemi de gayet iyi.

Arkadaşım benim için öncelik ekran kartı ve senin yeni aldığın dizüstü (bu arada hayırlı olsun) ekran kartı paylaşımlı ama diğer bütün özellikler süper ama birazda benim oyuncu olmam bana çokkk büyük bir dezavantaj

quote:

Orjinalden alıntı: korkuyom

• quote:

Arkadaşım benim için öncelik ekran kartı ve senin yeni aldığın dizüstü (bu arada hayırlı olsun) ekran kartı paylaşımlı ama diğer bütün özellikler süper ama birazda benim oyuncu olmam bana çokkk büyük bir dezavantaj

quote:

Orjinalden alıntı: korkuyom

Alıntıları Göster
    ya meraktan soruyorum core2duo lu başka laptop var mı bildiğiniz ... ben hiç rastlamadım ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.