Şimdi Ara

datron rta 1030w aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce gezz marka bir modem kullanıyordum ve açıkçası hiç memnun değildim modemim kısa devre sonucu yandı ve malesef buradaki yorumlara bakamadan(çünkü bağlantım yoktu) gittim ve datron rta 1030w aldım bir ethernet portlu ve wireless özellikli
    ben sadece bir bilgisayarla kotalı adsl kullanıyorum ve şimdilik wireless özelliği işime yaramıyor. öncelikle modemin wireless özelliğine nasıl şifre koyabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    birde başka datron kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?
    yoksa da neden datron tercih edilmiyor merak ettim

biraz aceleye geldi ama neyse bu modem işi

• ip numarasını i.e'a yaz.modemin ayar penceresi açılıyor.kullanıcı adı şifre yerine admin admin yazıyosun.modemin ayar penceresinde wireless diye bi yer var.oraya gir.açılan yerde sol trafta menüler var.oradan security diye bi yer var.açılan yerde wireless security yerini 128-bit WEB 'i seçiyosun.alttaki key1 yerine koyacağın şifreyi yz.en son apply'i tıkla.sonra çık kontrol et.konmuş olması gerekiyor.kolay gelsin..bende yeni aldım datron modemi.wireless i ve ethernt portunu birlikte kullanıyorm.bi sorun yaşamadm daha.inş yaşamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timur6718 -- 25 Ocak 2008; 23:32:28 >
  • datron ve dynalink, aztech ve şimdi hatırlayamadım bir isim daha vardı. benzerleri de olabilir. kısaca fi tarihinde aztech' de bulamadığım driveri başka bir isim ya da marka mı dersiniz artık neyse ikinci bir isime ait siteden bulmuştum. datron rta230 için dynalink' e de bakma durumu olunca, biraz garipsedim. en azından köşede bir yerde alternatif link verilse de google' da eşinmesek.
  • teşekkür ederim ayarları hemen giriyorum ben o menüye ulaşmıştım ama ne yapacağımı bilmediğimden kapattım şimdi dediğin gibi yapayım artık. umarım bir sorun yaşamayız şimdilik güzel çalışıyor biraz ısınıyor ama bu modemlere fan atmak lazım birtane ama garanti olayı var işte yoksa eski ekran kartının fanını takmayı düşünüyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: timur6718

ip numarasını i.e'a yaz.modemin ayar penceresi açılıyor.kullanıcı adı şifre yerine admin admin yazıyosun.modemin ayar penceresinde wireless diye bi yer var.oraya gir.açılan yerde sol trafta menüler var.oradan security diye bi yer var.açılan yerde wireless security yerini 128-bit WEB 'i seçiyosun.alttaki key1 yerine koyacağın şifreyi yz.en son apply'i tıkla.sonra çık kontrol et.konmuş olması gerekiyor.kolay gelsin..bende yeni aldım datron modemi.wireless i ve ethernt portunu birlikte kullanıyorm.bi sorun yaşamadm daha.inş yaşamam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.