Bağlantılar: 4 x USB 2.0 port 1 x S-VIDEO TV-OUT 1 x Firewire(1394) port 1 x VGA (monitör) çıkış 1 x RJ45 ethernet jack 1 x RJ11 modem jack Kulaklık ve ses(SPDIF)
Batarya: 6 Hücreli 2200 mAh Li-on pil Yaklaşık 3 saat kullanım süresi
İşletim Sistemi: Free DOS
Boyutlar: 355 x 254.5 x 25.5 mm
Ağırlık: 2.7 kg
arkadaşım bende sordum ama cevap gelmedi hiç yalnız biraz araştırdım datron kullanıpta şikayetçi olan sayısı oldukça az ama kullanmadan hadi canım oda bilgisayarmı diyen çok insan kararsız kalıyor bende almayı düşünüyorum ama mavide baktım ben adsl modem hediyeli kullanan olsada bir fikir verse bizde karar versek
arkadaşlar cevap gelmemesi oldukça normal çünkü bu modeller yeni çıktı kullanan olmayabilir. Bahsettiğiniz modeli inceleme fırsatı buldum, özellikleri fiyatına göre oldukça iyi. Kasası da fena değil en azından öyle görünüyor. Ancak bunun gibi markalar fazla tercih edilmiyor, herkes acaba sorun çıkar mı diye düşünüyor. Sonuçta kasaların çoğu aynı yerlerde üretilip değişik isimlerle etiketleniyorlar, biraz da şans işi. Core2duo işlemcili laptopların fiyatı ucuzlamaya başladı, eğer aynı özellikte yakın fiyatlı bilinen markalılardan bulamıyorsanız alın derim...
Arkadaşlar datron laptoplarla ilgili şu topicten gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz
Bende laptop alıcam ama ben datronunun 2.0 modeli piyasada olmadığı ve ne zaman geleceğininde belli olmaması nedeniyle MONSTER almayı düşünüyorum. Monster topiği de şu
medcezir Arkadaş Bahsettiğin Notebook Datron PL518Z8WCD ise eğer 570,09 USD + KDV değil fiyat yine düşmüş.. 548 USD + KDV OLMUŞ Abi baya iyi ya.. 548 $ + KDV ye sıfır notebook daha ne olsun.. 814,02 YTL yapıyo kdv dahil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme