Şimdi Ara

Dattebayo Stream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.own3d.tv/live/105337/Dattebayo

5 dk içerisinde deneme oyunu oynayacam, şuan yayın açık.

• herkes iftarda tabiii ... neyse iftardan sonra da oynayacağım, mügmin kardeşlerim endişelenmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

herkes iftarda tabiii ... neyse iftardan sonra da oynayacağım, mügmin kardeşlerim endişelenmesin.
    Hmm yeni moda herkes çekip koyuyor birde webcam isteriz orda seni görelim... panpis
  • quote:

herkes iftarda tabiii ... neyse iftardan sonra da oynayacağım, mügmin kardeşlerim endişelenmesin.
    Pilavlı sohbet yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Pilavlı sohbet yokmu ?

Alıntıları Göster
    ehehe. ranked kasacam da bu aralar. bi kaç gün normal oyun takılacam. bakalım artık kaç rating'e kadar gidebiliyoruz.
  • quote:

ehehe. ranked kasacam da bu aralar. bi kaç gün normal oyun takılacam. bakalım artık kaç rating'e kadar gidebiliyoruz.

Alıntıları Göster
    YUSUF STREAM izliyorum ..^^.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

YUSUF STREAM izliyorum ..^^.

Alıntıları Göster
    noob
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

noob

Alıntıları Göster
    Kardeş ses 1970'lerin SSCB'den olimpiyat yayını yapan TRT gibi . Böyle garip bir elektronik cızırtı var . Görüntüde kasma oluyor ara sıra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyugur -- 19 Ağustos 2011; 19:35:39 >
  • quote:

iftarda seni izlicektim de panpa görüntü kötü bide donuyor

edit iyi kaçtın la brand :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 19 Ağustos 2011; 19:37:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

Alıntıları Göster
    ilk başta "*** gibi oynuyorum şuan" diyip sonrada "kötü oynuyorum şuan"a çevirmen gözümden kaçmadı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: soyugur

Kardeş ses 1970'lerin SSCB'den olimpiyat yayını yapan TRT gibi . Böyle garip bir elektronik cızırtı var . Görüntüde kasma oluyor ara sıra .

hahahahaha

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Mouse tıklama hız rekorunu canlı yayında mı deniyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

ilk başta "*** gibi oynuyorum şuan" diyip sonrada "kötü oynuyorum şuan"a çevirmen gözümden kaçmadı :D

Alıntıları Göster
    İzleriz ayıp ettin
  • Yine de bir auspexa değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı iyi güzel de apaçi tristana skinini alma bi daha
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sistemin ve internetin yayın yapmak için yeterli gibi gelmedi bana. bu kalite ile bile kasmalar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-902357F9E

sistemin ve internetin yayın yapmak için yeterli gibi gelmedi bana. bu kalite ile bile kasmalar oluyor.

Alıntıları Göster
    sistem yeterli gibi de normalde zaten 130 msde falan oynuyorum, wireless cihazıyla aramda bi duvar var. ondan mı acaba. :/ kapı açık oynayınca ping düşük lur diye ümit ediyorum.
  • quote:

sistem yeterli gibi de normalde zaten 130 msde falan oynuyorum, wireless cihazıyla aramda bi duvar var. ondan mı acaba. :/ kapı açık oynayınca ping düşük lur diye ümit ediyorum.

Del o duvarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Del o duvarı.

Alıntıları Göster
    9gagde böyle bira şişesinin üst kısmını kesip orta kısmını açıp ( ) gibi bi şeyi sinyali arttırmak için kullandıkları bi resim vardı. yapsam mı acaba öyle bi şey :D

• quote:

9gagde böyle bira şişesinin üst kısmını kesip orta kısmını açıp ( ) gibi bi şeyi sinyali arttırmak için kullandıkları bi resim vardı. yapsam mı acaba öyle bi şey :D

Alıntıları Göster
    Wireless sinyalinin pek önemi yok, yine de arttırmak istyorsan bi kitaba aliminyum folyo sar arkasına koy direk laptoba doğru yönelt modemi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.